Şimdi Ara

SQ SES SİSTEMİ KURULUM HİKAYESİ... (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
3
Favori
33.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Elinize sağlık, el emeğinizi, bilginizi ve tecrübenizi konuşturmuşsunuz resmen. Şimdilerde aracıma sistem yaptırmak için araştırmalar yapıyorum.Hatta Facebook sayfanız üzerinden sizinle iletişime geçmiştim.İnsignia araç için tavsiye istemiştim. Keşke yakınlarda olsaydınız da hiç aklım kalmadan, güvenerek aracımı sizin ellerinize bırakarak istediğim şeyi alsaydım. Ne yazık ki çevremde güvenipte aracımı ellerine verebileceğim müzik sistemi yapan yer mevcut değil. İzmir ve ya Aydın'a referans olabileceğiniz, tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı acaba?
  • Güncel.

Ben böyle mükemmel çalışma görmedim. Tebrik ederim.
  • Konuya ilk girdiğimde bu ne yapiyo ya amatör amatör işlerle uğraşıyorsunuz gidin adam gibi ses sistemi yapin diyecektim ki alta indikce indikce bu nedir abi yaa dedim. Cok güzel işçilik çıkartmış helal olsun. Piyasada cok cok bos sistemler kullanıp ses sistemim var diyenlere örnek olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek kelime ile mükemmel.
  • ne çalışma olmuş be arkadaş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TECHNOVOL

güncel

Öncelikle aracımda bulunan Sony marka teybi pioneer marka bir teyp ile değiştirmek istedigimden forumlara göz atıyordum günlerdir. Bluetooth lusu mu olsa derken 3 RCA 4v alın ilerisi için önerilerini okudum hep. Sonrasında anfide eklemek gerek madem alıyoruz bi işe yarasın düşünceleri yer ederken uygun fiyatlı sub. Vs bakarken yorum ararken, bit one meselesi gecen konulara denk geldim. En son olarak açtığınız konuyu gördüm. Yazdıklarinizi eksiksiz okudum. Emeginize isciliginize gayretinize azminize hayran kaldım. Elinize yüreginize sağlık.
    Sayenizde sadece teybimi değiştirerek işlemi bitirme kararı aldım. Aracım zaten hackback :) çocukta var bagaj zaten zor yetiyo. Hevesimiz kursagımızda kaldı ama bu arada.

Paylasımınız için tesekkur ediyorum. Böyle kaliteli isleri görmek güzeldi.

• forumumuzda böyle çalışmaların olması beni mutlu ediyor, alt sıralardan çıkartalım, kapılardan ses almak isteyen arkadaşlar yalıtım ne demek bir bakın derim. @technovol nickli üyemiz bir yıldır giriş yapmamış gözüküyor. kendisini paylaşımlar yapmaya bekliyoruz. elinize sağlık.

• 18 Yaşındayım, yeni ehliyet aldım babamın arabasına heves ettim kaliteli sistemler için başladım araştırmaya, tesadüfen 10 sene öncenin forum konusuna denk geldim @TECHNOVOL yani diyecek hiçbir şey kalmamış. Böyle bir işçilik, böyle bir kaliteli montaj sayılıdır. Sorum şu, yerinize gelsek bu araç halen duruyor mu acaba? Dinleme imkanımız var mı? 10 sene olmuş duracağını pek zannetmiyorum ama bir umuttur diye sorayım dedim :)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.