Daha sonra ön dash board üzerinde polisajlı duran küreleri yakalamak amaçlı, krom bir boya ile sub woofer küremizi boyattık...
Alıntıları Göster
Kapı panellerimiz de boyadan geldi...
quote:
Orijinalden alıntı: TECHNOVOL
Kapı panellerimiz de boyadan geldi...
Alıntıları Göster
Amfilerin montajları da çıkacak olan sesi sabırsızlıkla bekleyerek devam etti...
quote:
Amfilerin montajları da çıkacak olan sesi sabırsızlıkla bekleyerek devam etti...
Alıntıları Göster
Diğer yandan ön dash board'a montajını yapmayı düşündüğümüz Alpine radyo cd'mizin yerini hazırladık...
Bu arada ilgili arkadaşların merakını gidermek amaçlı küçük bir açıklama yapmak istiyorum... Bu denli kaliteli üst seviye ürünlerin tercih edildiği bir sistemde, niçin 10 yıllık bir ana ünite kullandığım sanırım merak konusu olmuştur.
Sebebi şu; Bu sistemde kullandığımız Audison Bit One prosessor, RCA input dışında, Optic input'a da sahip olduğu için, araştırmam sonucunda hem analog hem de optik çıkışa sahip olan tek cihazın bu olduğunu tespit ettim. Bu sebepten dolayı bu ürünü kullanmak zorunda kaldım...
Sisteme optik girişin bize şöyle bir avantajı da olacaktı, bit one prosessor kendi üzerinde AC Link denen digital bir haberleşme sistemi ile, Thesis amfiler ile RCA kablo bağlantısı olmadan çalışabiliyor. Bu da şu demek, Radyo cd'nin lazer optik okuyucusundan çıkan ses sinyali, digital olarak Thesis amfilerin A Class ses katının girişine kadar digital olarak kayıpsız ulaşabiliyor...
Bu araçtaki sesi dinlemek isteyen arkadaşlar, dinledikleri cd'yi aynı anda hem analog hem digital olarak, bu sistemde dinleme imkanı bulabiliyor...
Fark mı??.. "incredible"
quote:
Diğer yandan ön dash board'a montajını yapmayı düşündüğümüz Alpine radyo cd'mizin yerini hazırladık...
Bu arada ilgili arkadaşların merakını gidermek amaçlı küçük bir açıklama yapmak istiyorum... Bu denli kaliteli üst seviye ürünlerin tercih edildiği bir sistemde, niçin 10 yıllık bir ana ünite kullandığım sanırım merak konusu olmuştur.
Sebebi şu; Bu sistemde kullandığımız Audison Bit One prosessor, RCA input dışında, Optic input'a da sahip olduğu için, araştırmam sonucunda hem analog hem de optik çıkışa sahip olan tek cihazın bu olduğunu tespit ettim. Bu sebepten dolayı bu ürünü kullanmak zorunda kaldım...
Sisteme optik girişin bize şöyle bir avantajı da olacaktı, bit one prosessor kendi üzerinde AC Link denen digital bir haberleşme sistemi ile, Thesis amfiler ile RCA kablo bağlantısı olmadan çalışabiliyor. Bu da şu demek, Radyo cd'nin lazer optik okuyucusundan çıkan ses sinyali, digital olarak Thesis amfilerin A Class ses katının girişine kadar digital olarak kayıpsız ulaşabiliyor...
Bu araçtaki sesi dinlemek isteyen arkadaşlar, dinledikleri cd'yi aynı anda hem analog hem digital olarak, bu sistemde dinleme imkanı bulabiliyor...
Fark mı??.. "incredible"
Alıntıları Göster
elinize emeğinize sağlık
quote:
Orijinalden alıntı: ccc_007
elinize emeğinize sağlık
Alıntıları Göster
Arkadaşlar selam.
İki gündür adsl bağlantımda oluşan sorundan dolayı, internet bağlantısı kuramadım. Bu akşam düzelen bağlantım sonucu, yarın sizlerle aracın sonlanmış resimlerini paylaşacağım...
quote:
Arkadaşlar selam.
İki gündür adsl bağlantımda oluşan sorundan dolayı, internet bağlantısı kuramadım. Bu akşam düzelen bağlantım sonucu, yarın sizlerle aracın sonlanmış resimlerini paylaşacağım...
Alıntıları Göster
yakın takipteyim @TECHNOVOL
emeğinize sağlık. sesini merak ediyorum doğrusu
quote:
Orijinalden alıntı: tolga86
yakın takipteyim @TECHNOVOL
emeğinize sağlık. sesini merak ediyorum doğrusu
Alıntıları Göster
takip
quote:
Orijinalden alıntı: pascall35
takip
Alıntıları Göster
Dash board üzeri...
quote:
Dash board üzeri...
Alıntıları Göster
Kapı direğindeki marka logosu...
quote:
Kapı direğindeki marka logosu...
Alıntıları Göster
Sonlanmış kapı paneli...
quote:
Sonlanmış kapı paneli...
Alıntıları Göster
Sonlanmış sol kapı paneli...
quote:
Sonlanmış sol kapı paneli...
Alıntıları Göster
Sol kapı ve sol dash board üzerindeki hoparlörlerin sonlanmış durumu...
quote:
Sol kapı ve sol dash board üzerindeki hoparlörlerin sonlanmış durumu...
Alıntıları Göster
Sağ kapı ve soağ dash board üzerindeki hoparlörlerin sonlanmış durumu...
quote:
Sağ kapı ve soağ dash board üzerindeki hoparlörlerin sonlanmış durumu...
Alıntıları Göster
Darsh board üzerinde Radyo CD'nin çerçeve çalışması ile monte edilmiş hali...
quote:
Darsh board üzerinde Radyo CD'nin çerçeve çalışması ile monte edilmiş hali...
Alıntıları Göster
Aracın küllük yerine monte ettiğimiz Bit One presessor'ün, DRC kontrol ünitesi...
quote:
Aracın küllük yerine monte ettiğimiz Bit One presessor'ün, DRC kontrol ünitesi...
Alıntıları Göster
Vee Bagajın sonlanmış hali... Gerçi ledleri göstermek amaçlı biraz karanlık bir ortamda çekim yaptım, o da çok başarılı olmadı ama tasarımı görsel olarak fazlası ile ortaya çıkardığını düşünüyorum...
quote:
Vee Bagajın sonlanmış hali... Gerçi ledleri göstermek amaçlı biraz karanlık bir ortamda çekim yaptım, o da çok başarılı olmadı ama tasarımı görsel olarak fazlası ile ortaya çıkardığını düşünüyorum...
Alıntıları Göster
Bagaj tasarımının sol açıdan çekilmiş bir fotoğrafı...
quote:
Bagaj tasarımının sol açıdan çekilmiş bir fotoğrafı...
Alıntıları Göster
Bagaj tasarımının sağ açıdan çekilmiş bir fotoğrafı...
quote:
Bagaj tasarımının sağ açıdan çekilmiş bir fotoğrafı...
Alıntıları Göster
Arkadaşlar son olarak da bagajın daha karanlık ve egzotik hali...
Gerçi profesyonel fotoğraf çekimi yapan bir arkadaşıma rica ettim, sanırım kısa bir süre sonra daha kaliteli sonlanmış resimleri de sizle paylaşacağım...
quote:
Arkadaşlar son olarak da bagajın daha karanlık ve egzotik hali...
Gerçi profesyonel fotoğraf çekimi yapan bir arkadaşıma rica ettim, sanırım kısa bir süre sonra daha kaliteli sonlanmış resimleri de sizle paylaşacağım...
Alıntıları Göster
Arkadaşlar yukarıda sizlerle paylaşmış bulunduğum "SQ SES SİSTEMİ KURULUM HİKAYESİ" Yer alan aracı, hale hazırda hiç bir değişime uğramadan show room'da meraklı hi&end dinleyicilerinin beğenisine sunuyorum...