Bildirim
Sql final ödevi 70 almam lazım

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ödevinizi kendiniz yapsanız daha iyi biz en fazla kaynak gösterebiliriz.
Linkler size yardımcı olabilir.
ER Diyagram
Normalizasyonlar
Fonksiyonel Bağımlılık
Temel SQL Giriş
SQL Trigger Oluşturma
SQL Stored Procedure Oluşturma
-
500 tl ye yaparım. -
1000tl ye yaparim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çurablraını çıkra -- 4 Haziran 2020; 16:21:9 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar bu yazdığınız rakamlar çok fazla bu paraları ödeyemem. bir de özel mesajlara cevap veremiyorum. saat 23.00 a kadar yardımcı olabilecek arkadaşlar konuya mesaj yazabilirse sevinirim. -
bir de ödevi access ile falan değil sadece word üzerinden oluşturacağım er diyagramında yardımcı olursanız çok sevinirim. -
400e yaparım -
399,90 son fiyat. -
bu hangi üni ya bu kadar basit final ni olur
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
youtubeda ibrahim oz sql diye yazip bakip izle hizi 2 ye alarak bu odevi cok kolaylikla yaparsin.
Hangi unide okuyorsun ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORGANIKHOSAF -- 10 Haziran 2020; 15:0:28 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Vay be eğitim ne hale gelmiş. Hangi üni olduğunu merak ettim. Bu kadar da kolay sorulmaz ki kardeşim 😩
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X