Şimdi Ara

SQL SERVER BAĞLANTI PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben bilgisayarıma Sql Server 2005 kurdum fakat bir türlü local bağlantı yapamıyorum acep nedendir bilen var mı aşağıda resimleri var.

Gördüğünüz gibi local sunucu alanında hiç bir şey yok hiç bir şey seçemiyorum sunucu alanını yazarak giriyorum mesela;
    PC_ADI\SQLEXPRESS
    .\sqlexpress
    Kullanıcı_Adı\SQLEXPRESS
    127.0.0.1\SQLEXPRESS

bunların hepsini denedim hiç birini kabul etmiyor hata veriyor.
    Örnek hata:
     SQL SERVER BAĞLANTI PROBLEMİ SQL SERVER BAĞLANTI PROBLEMİ

• Server name .(nokta) olarak girmeyi dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maroon On kullanıcısına yanıt
    Hayır kabul etmiyor hiç bir şekilde bağlanamıyorum Database.Net ten girmeye çalışıyorum ordan da bağlanamıyorum.
  • sql server configuration manager a girip SQL serveti oradan start etmeğe çalış. Olmadıysa kurulumda haya yapmissindir büyük ihtimal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maroon On kullanıcısına yanıt
    Burda hesi aktif görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: programci42

SQL Server 2005 Services kısmına bakmalısın. SQL server(Mssql Server) durumu çalışıyor olmalı tabi eğer "."ile giriş yapıyorsan. izopc/sqlexpress ile giirş yapıyorsan sqlserver agent ilgili kısmın çalışıyor(running) olması gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maroon On -- 29 Aralık 2015; 0:02:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maroon On

quote:

Orijinalden alıntı: programci42

SQL Server 2005 Services kısmına bakmalısın. SQL server(Mssql Server) durumu çalışıyor olmalı tabi eğer "."ile giriş yapıyorsan. izopc/sqlexpress ile giirş yapıyorsan sqlserver agent ilgili kısmın çalışıyor(running) olması gerekir.

Sql Server 2005 Services kısmı boş hiç bir şey yok. Hani seçebileceğim bir öğe yok liste boş. Diğeri de öyle boş hiç bir şey yok. Kaldırıp tekrar kursam düzelir mi sizce kurulum yaparken ekstra bir işlem yapmamız gerekiyor mu ayar vs herhangi bir şey.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.