arkadaslar bugun sroyu yukledim hevesle oyuna giris yaptim sora hayal kirikligina ugradim cunku tum harfler kare kare ydi bazi arkadaslarimizin ss lerine baktim ingilizceydi bu konuda yardimci olanlara tesekkurler herkese saygilar
quote:Orjinalden alıntı: wet_pozer ingilizceyi turkce yap yinede ing. kalıo ama kare harfler duzelir aynısı banada oldu biraz daha acsan su konuyu mumkunse?
quote:Orjinalden alıntı: -PiToN- sacmalama english yap turkce olmadıki sro Farketmez her yola English e çıkıo :D
quote:Orjinalden alıntı: -PiToN- sacmalama english yap turkce olmadıki sro arkadasım biliom aynı sorunla karsılastım englishteyken kare kare oluo turkish ypaınca duzelio turkish yok diosan bak options bölümüne
quote:Orjinalden alıntı: wet_pozer quote:Orjinalden alıntı: -PiToN- sacmalama english yap turkce olmadıki sro arkadasım biliom aynı sorunla karsılastım englishteyken kare kare oluo turkish ypaınca duzelio turkish yok diosan bak options bölümüne iyi baksan yazdıgıma ben turkish button yok demedim turkce olmadı dedim
quote:Orjinalden alıntı: wet_pozer quote:Orjinalden alıntı: -PiToN- sacmalama english yap turkce olmadıki sro arkadasım biliom aynı sorunla karsılastım englishteyken kare kare oluo turkish ypaınca duzelio turkish yok diosan bak options bölümüne önce anlada sonra yaz yazını arkadaş okumadan hemem yazma