Şimdi Ara

SRO'da TÜRK IP'lerine BLOK ihtimali! (ÖNEMLİ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
6.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkdaşlar bence biz bunu coktan hakedioruz bazıları varki sadece türk nick alıp her önüne gelene küfür edio böylece birbiriyle bazı arkdaşlarımız dost oldukları yabancılarla kavga girişiolar mesela bir örnek

TR_..............(noktalı verlere nick gelecektir ama yazmıoruz):www.garntlas.com(bu site gerçek dill ama buna benziyen i site var hack için bu sitey girenin char hacklenio

GER_......:HEY TURK FUC.Y HACK SİTE

sonra dostluklar bozuluo

bunları yapanları bir türk GM gibi birisi olup direk oyundan atması lazım
    birbirlerine ana avrat özelden yerine globaldan küfür eden adamlar yüzünden
    artık yabancılar partylerin yanına(GAY TURK PICC-)gibi yazılar yazıolar artık adamlar bizim küfürleri bile ezberlemişler
    ben şimdi diorum ki GM biriisi konuşmalı ve böle küfürlü konuşanları direk atmalıdır helede 30- olusa direk hemde

• quote:

Orjinalden alıntı: .:KeÇi:.

quote:

Orjinalden alıntı: 3XY

...
    Malumunuz olduğu üzere, uzun süredir SRO serverlarında özellikle 16- yaş gurubu ve akıl yaşı bu guruba dahil olan kompleksli, sorunlu yetişkin tiplerin sergilediği davranışlar yüzünden TÜRKLER istenmeyen, ezik, sorunlu bir profil haline getirilerek bir millet üzerine GENELLEME yapılması gibi istenmeyen bir tabloya dönüştürülmüştür.
    ..

böyle bir genelleme yapamazsın
    ben daha tam 16 yaşımı doldurmadım ve benim yaşımda olan hiç kimse bu dediğin şeyleri yapmıyor (spam dilencilik vs)
    bunları genellikle internet kafelerdeki 12- yaş grubu çocuklar yapıyor
    16-15 yaşına gelmiş lise yaşındaki bir kişinin kendi kişiliğini geliştirmeye başladığını ve bu tarz şeylerin yanlış olduğunu algılayabilecek zekaya sahip olduğunu söyleyebilirim
    ben 91 doğumluyum ve bu yaptığın genellemeden rahatsız oldum...bulunduğum guildlerde çoğu kişi benden büyüktü , ama adam gibi sohbet edip , geyiğimizi de yaptık
    bu saydığım şeyler kişinin olgunluğuyla alakalıdır yaşıyla değil
    ben hiç bi zaman yabancılara karşı kötü bir tavır da izlemedim
    tibette fransız
    spartada romanyalı ve amerikalı arkadaşım da oldu
    amerikalı olan kişiyle baya bir muhabbetim geçti neyse anlatmaya çalıştığım şey bu değil...
    biraz üstte söylediğim gibi insanların davranışları sadece yaşlarına değil olgunluklarına bağlıdır
    ben bir ton insan gördüm 18+ ama insanlıktan nasibini almamış , hayatı bir oyun zanneden,bencil, diğer insanlara karşı nasıl davranılacağını bilmeyen...

18+ - olması önemli değil önce insan olacak insan...

+1

• quote:

Orjinalden alıntı: Nømad

Son charım sparta da. Ben bu kadar aile terbiyesi görmemiş insanı hiç bir arada görmedim. Globalden yapılan küfür yarışları mı dersiniz, Glaobal ile atılan küfürün ardından başka global atıp "kanka ne küfürdü be. ağzına sağlık" diyenler imi dersiniz. Ki bu elemanlar serverin en büyüğü olduğunu iddia eden bir türk guildinin üyeleri. Ve yaş ortalamaları da 20+.

Yazdıklarının hepsine katılıyorum çok doğru. Alıntı yaptığım yerde bahsettiklerin de sanırım ****** guildi. Kendilerini birşey sanan, türklerle dalga geçen, ağızlarından küfür eksik olmayan, oyundan başka hiçbirşey bilmeyen insancıklar onlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkhon -- 4 Mayıs 2007; 14:22:14 >
  • sro yu o an bırakırım full Türkle dolu bi server düşünemiyorum
    inşallah böyle bir şey olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: KöTü_CoCuK

arkdaşlar bence biz bunu coktan hakedioruz bazıları varki sadece türk nick alıp her önüne gelene küfür edio böylece birbiriyle bazı arkdaşlarımız dost oldukları yabancılarla kavga girişiolar mesela bir örnek

TR_..............(noktalı verlere nick gelecektir ama yazmıoruz):www.garntlas.com(bu site gerçek dill ama buna benziyen i site var hack için bu sitey girenin char hacklenio

GER_......:HEY TURK FUC.Y HACK SİTE

sonra dostluklar bozuluo

bunları yapanları bir türk GM gibi birisi olup direk oyundan atması lazım
    birbirlerine ana avrat özelden yerine globaldan küfür eden adamlar yüzünden
    artık yabancılar partylerin yanına(GAY TURK PICC-)gibi yazılar yazıolar artık adamlar bizim küfürleri bile ezberlemişler
    ben şimdi diorum ki GM biriisi konuşmalı ve böle küfürlü konuşanları direk atmalıdır helede 30- olusa direk hemde

Ne demek 30-?* 80 lvl adam gelicek ana avrat küfredicek banlanmıycak,30 lvl adam gelip küfretcek banlancak öyle mi?

Allah akıl fikir versin ne diyim.

• veletler yüzünden biz yanıyoruz..aynı knight gibi bu oyunda da eskilerden hiç türk yoktu nerde türk görsek muhabbete tutulur ve arkadaş olup beraber kasardık..ne günlerdi onlar ama artık o mekân yok
    Şimdi adama selam desen, selam kanka naber der...tanımadığı elemana kanka demek..
    para dilenen mi dersin, küfreden mi dersin.. ne istersen var ve hepsi de türk..
    yakıştıramıyorum milletime bunu
    ama %99'u veletler işte bu çoğunluğun..
    8 yaşında çocuk sro oynuyor ya..
    "LAN 5KA VER YOKSA GMYE SOLERIM BANLAR SENI" diyeni de görmedik değil hani
    çok yazık valla.
    ama xianda adını hatırlamadığım 1 türk guildindeki 12 yaşında eleman vardı..yaşını sormadan önce 20 25 yaşında olduğunu düşünüyordum..yaşını sorduktan sora gelen cevapla beraber şoka girdim hayretler içerisinde övgüler yağdırdım elemana
    neyse gelelim şimdi ban meselesine,
    bir kere uzun vadeli olduğumuz kesin merak etmeyin ban işi bo$
    morningdrew'in de açıklaması lehimize zaten..
    ayrıcadan türkleri banlarlarsa gelirleri 47million $'dan 40million $'lara kadar düşer..o yüzden rahat olun cimri gaymax dokunamaz bize
    eğer bizi silip atıcaklarsa neden GameSultan'la iş birliği yapıyorlar o zaman ?
    türklerden nefret eden kadar seven de var gördüğüm kadarıyla..
    fransız bir arkadaşım vardı..tam ermeni sorununun gündeme geldiği günlerde biz havadan sudan konuşurduk..takmazdık siyasal sorunları
    arkadaş dediğin böyle olucak işte
    ama malesef herkes böyle değil..
    aLmanların kuyruğuna nerde bastık acaba.. merak ediorum
    sebepsiz yere çoğunluk türk düşmanı diye türk düşmanı olan seviyesiz almanlar.. yazık türk dostu olan da var, onlara eyw lafımız olmaz
    bir yolla şu veletlerin oyundan temizlenmesi lazım..mutlaka
    yazık valla yazık..

• ya haklısınız sizin bu söylemlerinizin üstüne eklenecek pek fazla birşey yok. ama dün akşam gördüğüm birseyi anlatmak istiyorum. dowhang east gate de pvp yapıyorduk. kapıdan birtanesi çıktı ve Fuc.k your all Turks yazdı. hunter kartı taktığını gördüm ve bende thief oldum adamı kestim doğal olarak. ama sonra nolsa beğenirsiniz. adam abi ben türk üm deneme için yaptım demez mi. gelde sinirlenme gelde oyunda türkleri savunmaya kalk ben artık globalden yapılan türk karşıtı saldıralara eğer bir tanıdığım olmadığı sürece kesinlikle cevap vermeme kararı aldım. eğer bu tür insanlar türk ise ben türk olmaktan utanıyorum arkadaşım. yabancının birisi globalden küfür etmeye başlamıştı. bende global aldım ve karşılık verdim. sonra pvp ye başladık bikaçkişi daha geldi ve adamları ezdik. ertesi gün tekrar aynı adam global atmaya başladı. türklerden ne istiyorsun diye sordum. i love turk girls yazdı. bende i love world girls yazdım. me too dedi derken muhabbete başladım belliki adam yaralı biraz muhabbetteb sonra i like turk people yazmaya başladı. demek istediğim şu bizim aramızda kütüğü türk olan ama türklükle alakası olmayan şerefsiz halsiyetsiz insanlar türedi ve her geçen gün artıyor. bu şahsiyetler demek isterdim ama onların şahsiyetleri bile yok o yüzden bu şeyler demek istiyorum. (insan veya türk de deil onlar) bu şeyler yüzünden bu oyun artık çekilmez bir hal aldı. bişe daha söylemek istiyorum. bu 10k 100k 500k cılar nasıl çıktı bunuda kendimce açıklamak isterim. şeyler charlarını nubotla kasıyolar maymun ticket felan da yok bunlarda doğal olarak botla kastıklşarı için para sıkıntısı çekiyorlar. nerden bildiğimi sorarsanız bende ezik char kastım botla ve çok aşırı para gidiyor. gerek dier charımdan gerekse arkadaşlardan para alıyordum. ama yetmiyor. bu vatandaşlarda böyle para yetiremeyince hemen bi yan char 10k pls 100k pls yada charım soyuldu yardım pls pls pls pls pls pls diyip duruyolar. eğer harbi olsalar ve adam gibi oynasalar hiç sorun yok. mesela gece bi trade indirdim. tek yıldızmış ama adamı yatırınca abi bende türktüm niye yaptın dedi. bende kusra bakma farketmedim dedim. adamın nickin de yada guildinde turk olduğuna dair bi yazı yoktu. sonra köpek almayı çok istediğini ve bugün 3. ye soyulduğunu hepsininde turk olduğunu söyledi. tekrar mal almak için geri dönmek istedi bende dw ye çağırıp kendine bir köpek hediye ettim. yanlış anlamayın çok kişiye çok item para verdim ve haddi hesabı yoktur. ama gerçekten ihtiyacı olana yada adam gibi oyun oynayana veririm. şeyler ise pvp yaparken exchange atar pvp de yatarsınız. yok özelden para ister versende vermesende küfür eder. dieri pvp de yatmıştır. ress die bağırır. başkası elindekini ver sos yapatım der. dieri köpeğini 5 tane yapayım der. bir başkası seni hack sitesine yönlendirir. yok soyuldum para ver. ne bileyim globalden ana bacı sövmeler. ben türklüğün şerefini düşünen ve böyle şeyleri guildde yaşatmayan ve zaten almayan birei olarak sizlerden de aynı hassasiyeti göstermenizi rica ederim. bu bir oyun olabilir. buna kimsenin itirazı yok. ama bizi yurt dışında bizi tanımalarına vesile olan bir oyun. yaş konusuna gelince yasın önemi fazla ama bazı yaşlılarda kendilerini oyunda efendi sanıyolar herkezden saygı bekliyolar. 16- ler var bide onlara teşekkür etmek istiyorum. sayelerinde küfür haznem gelişti. çok gelişmiş bir küfür kültürleri olduğu kesin. gerçi biz buraya ne yazarsak yazalım nekadar yazarsak yazalım hiçbirşey değişmeyecek. o soysuzlar kendilerini yetmediği gibi insanlığa malolmuş bir milleti tarihin en eski uygarlıklarından birini 3 kıtayı yönetmiş bir toplumu ve daha da önemlisi ahlak terbiye adalet ve insanlık olarak birçok ulusu kendine hayran bırakmış bir tarihin torunları olarak şuanki durumumuzdan dolayı utanıyorum. ezik naptığını bilmeyen hoşgörüsüz küfürbaz dolandırıcı hileci aklınıza ne geliyorsa bu oyundaki dalaverenin %90 ı kendini türk sanan eşkiyalar tarafından kirletiliyor. kalan %10 u dierleri tabiki ama oran farkına bakarsanız bizimkiler sağolsun onları da kapatıyor. bu kendine türk diyen şerefsizler kendi tarihlerini bile bilmez. bırakın tarihi bi istiklal marşını bi geçliğe hitabeyi bile bilmez. bence bu insanlar türk deil türkiyenin ucra köşelerindeki mağralarda büyümüş belli bi yaşa gelincede internet cafelerde zaman öldüren orada dayak yeme korkusu ile kimseye sataşamadığından bu tip oyunlarda klavie erkekliği yapan soysuzlardır.burada bitirmek istiyorum pek bişe yok demiştim ama baya bişey varmış.

• arkadaş werdiğin linki bidaha yazsan eror werioda
  • o soysuzlar kendilerini yetmediği gibi insanlığa malolmuş bir milleti tarihin en eski uygarlıklarından birini 3 kıtayı yönetmiş bir toplumu ve daha da önemlisi ahlak terbiye adalet ve insanlık olarak birçok ulusu kendine hayran bırakmış bir tarihin torunları olarak şuanki durumumuzdan dolayı utanıyorum. ezik naptığını bilmeyen hoşgörüsüz küfürbaz dolandırıcı hileci aklınıza ne geliyorsa bu oyundaki dalaverenin %90 ı kendini türk sanan eşkiyalar tarafından kirletiliyor. kalan %10 u dierleri tabiki ama oran farkına bakarsanız bizimkiler sağolsun onları da kapatıyor. bu kendine türk diyen şerefsizler kendi tarihlerini bile bilmez. bırakın tarihi bi istiklal marşını bi geçliğe hitabeyi bile bilmez. bence bu insanlar türk deil türkiyenin ucra köşelerindeki mağralarda büyümüş belli bi yaşa gelincede internet cafelerde zaman öldüren orada dayak yeme korkusu ile kimseye sataşamadığından bu tip oyunlarda klavie erkekliği yapan soysuzlardır.burada bitirmek istiyorum pek bişe yok demiştim ama baya bişey varmış.

Ozgur arkadasimin dedigine katiliyorum !...

Venice serverinde aynisi benimde basima geldi 2 lvl bir guild kervan kaldiriyor ama gercekten efendi , düzgün cocuklarin oynadigi bir guild

bu arkadaslar dh'de DutchEm****s Guildinin saldirisina ugruyor ve sonucta yatiyor
    bizde lvl'imizin yettigi kadar yardima kosuyoruz

iki kişiyi yatirdiktan sonra geri kalanlar kervanlari patlatip kaciyor
    2 dk sonra yanima 4 kişi geliyor ama herangi bir job kıyafeti yok üstünde

****T NOX adli eleman'a sordum what problem?.. dedim aam direk ana baci sövmeye basladi
    adam all'dan hem bana sövüyo bi yandan almanca adamlara gaz veriyor!... türklere almaca küfürler filan

ensonunda ben sinirli bir sekilde cocuga yazarken arkandan gelen bi 80 lvl beni yatiriyo!...
    ama olayin en İLGİNCİ adamin türk olmasi ve türkleri aşşagilamasi gc'den küfretmeler bana türkce küfürler

BU SOYSU*LAR yüzünden adimiz kirletilmeye calisiliyo ama biz elmizden geldigince bunlari bir sekilde alt etmeliyiz

AMA AHTİM WAR ONU İLK GÖRDÜGÜM YERDE PK OLSAMDA KESECEGİM !......
    ÖZELLİKLE ISU'yu beklerken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seashadow -- 4 Mayıs 2007; 15:32:01 >

• aynısı benim de başıma geldi kardeş . Geçenlerde türk demeye dilim varmayan adi bi herif bizim kaldırdığımız mallara göz dikti. Sanırım 6 kişiler di ve hepsi en az 66 lvl dı. Biz de 4 kişiyiz ve hepimiz str blader. Bize saldıran Sözde kendini türk sanan aptallar bize küfür yağdırmaya başladı. Ve bunu all dan yaptılar. Bu kendini beğenmiş gruba dersini verdikten sonra yolumuza dwm ettik. Yatırdığımız i..ne lerden biri guildinin masterı ve ekibini toplamış ve üstümüze salmış. Bu ekipteki bir çok ingiliz ve süvarileri bize aklınıza gelen her küfürü yağdıraraktan üstümüze çullandılar. Yazdıkları küfürlerin tamamına yakını Global den !! Sonunda bu ekibin yazıdığı küfürleri okuyan sözüm ona azmış türk düşmanları bunlara eşlik ederekten Globali küfürlerle doldurmaya başladılar. Durumun dahada uzamadan "size de büyük bir ihtimalle gelmiştir" GM Gargamel uzunca bi metin yazdı ve kısaltarak çevrimi şuydu:
    Bu mesaj tüm Global chat kullanıcılarınadır!!
    Lütfen Global Chat leri olumsuz ve küfürlü yazılarla birlikte kullanmayın.Aksi taktirde bu tür mesajları kullananlar tespit edilip gereği yapılacaktır.Ardından da bildiğimiz şifrenizi falan vermeyin.. dedi

Neyse işin Gm e kadar uzanması ve bize karşı oluşturulan psikolojik baskının ne boyutlara ulaştığını siz görün..!!!

LÜTFEN ARTIK MİLLETİMİZİ KÜÇÜK DÜŞÜRMEYE ÇALIŞAN BU SZÖDE TÜRKLERE DİKKAT EDİN VE ONLARI ŞİKAYET ETMEKTEN KAÇINMAYIN

• Oh be! Forumlarda artık Oyunun paralı olacağı, yani P2P olacağından söz ediliyor. Joymax'ın da gündemindeymiş. Yani "Pay 2 Play" hesabı. Ya böyle olacak ya da premium gelecek. Her ay para ödesek daha güzel olur. Premiumla aynı hesaba gelecek çünkü.
  • oyun premium (paralı) olursa internet cafe cocuklarına ağır darbe olur ve böylece türklere olan bu antipati baya azalır ve lagda azalma olur ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRK_Z7D -- 4 Mayıs 2007; 17:05:52 >
  • boyle bişeyi yapamazlar bknz usko zamanında turk ip lerini blokladı simdi butun site turkce bizim gibi kerizler kadar premıum silk bilmemne alan yokki turk ip lerin blocklansın adamların ekmek kapılarıyız.....
  • bence wow orjinal server hesabuı olsun cok daii :D dier turlu sadece pre olursa manuel stille kasa kasa girip gene lag yapacaklar ...
  • beyler lütfen biri siteye girip şunu yazsn
    We spented a lot of money this game.We labored to this game.İf u delete our characters we will go to law u.
    türkçesi:biz bu oyuna çok para harcadık.biz bu oyuna çok emek verdik.eğer siz bizim karakterlerimizi silerseniz biz sizi mahkemeye veririz.

• yaklaşık 10dk önce olan bu tarz olaylar devam ettikçe bizden ne köy olur ne kasaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agamotto -- 4 Mayıs 2007; 17:46:49 >

• ..............BEYLER BAKIN NOLDU................... !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • BU OLAY ÇOK BÜYÜMEYE BAŞLADI BENCE DUR DEMEMİZ LAZIM....
  • quote:

Orjinalden alıntı: orionsguard

boyle bişeyi yapamazlar bknz usko zamanında turk ip lerini blokladı simdi butun site turkce bizim gibi kerizler kadar premıum silk bilmemne alan yokki turk ip lerin blocklansın adamların ekmek kapılarıyız.....

sen turklerin aldigi silk'e silk mi diyorsun. o zaman digerlerinin aldiginin adi daha baska birsey olmali.
    ortalama bir turk oyuncu bir karakter icin 600-700 silk harciyorsa ortalama bir yabanci oyuncu yaklasik 2000-2500 silk harciyor.
    yani silk alan turk oyuncular almayanlarin yaninda devede kulak kalir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: feversea

quote:

Orjinalden alıntı: orionsguard

boyle bişeyi yapamazlar bknz usko zamanında turk ip lerini blokladı simdi butun site turkce bizim gibi kerizler kadar premıum silk bilmemne alan yokki turk ip lerin blocklansın adamların ekmek kapılarıyız.....

sen turklerin aldigi silk'e silk mi diyorsun. o zaman digerlerinin aldiginin adi daha baska birsey olmali.
    ortalama bir turk oyuncu bir karakter icin 600-700 silk harciyorsa ortalama bir yabanci oyuncu yaklasik 2000-2500 silk harciyor.
    yani silk alan turk oyuncular almayanlarin yaninda devede kulak kalir..

harbiden ole herkesin 10 tane silk alan tanıdıgı olsa int cafelere git bi bak 100 tane almayan

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.