Şimdi Ara

SRO'da TÜRK IP'lerine BLOK ihtimali! (ÖNEMLİ) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
6.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: RaGeR

heç bişi yapamazlar boşuna şüphelenmeyin.altın yumurtlayan tavuğu kesmezler.

Arkadaşım böyle kouşacağına arkadaşında bahsettiği gibi guild imizde barındırmayalım glabal chat leri gereksiz laflarla kirletmeyelim ülkemize ulusamıza tarihimize yakışır insanlar olmaya çalışaım desene
  • resimler felaket ya..
    kralın amcasının oğlu burhan abi asdkşasjnlaGHDFbsaxnAIGYeaıydkjsal
  • Evet koptum.Burhan abi hackerlıcakmış
  • resimlere bakınca ne kadar aptal bir toplum olduğumuzu (söz meclisten dışarı kime dediğimi anlayan anladı) daha iyi anlıyorum neymiş bedava 150 silk miş peh peh peh 150 silk 25 lira eder ve kimse babasının hatrına her türke 25 lira hediye etmez..
  • adam bunu global atıyo girin bakın siteye sitemynetten kurmuş free alan adı almış bedawa 100 silmiş pehh

http://bedava100silk.com.tr.tc <<

kimbilir bilmeyen kaç kişinin charı gitti kimseye joymaxın sitesinden başka bi yere account bilgilerini vermememsini söledim inanmayın dedim global attım ama banada küfür geldi bundan sonra karışmıyorum kimseyi düşünmem.. ne yazıkki böle elden gelen bişey yhok..
  • Arkadaşların dediğin gibi kendi çözümümüzü kendimiz bulacağız!Böyle tipleri Türk guildlerinde barındırmayacaksın.Kötü laf etmelerini engelleyeceğiz.Yoksa olan hem bize hem şanlı milletimize olacak.

Yaşda önemli değil 7-den 77ye bu sorunu çıkaran herkese karşı. -ki- oynamasını öğrensinler.

Adam gibi yardım isteyene de yardım etmeli ama hepimiz oyuna tam bilgiyle başlamıyoruz.
  • ne desem kı ?

bıze camur atıyolar ama adamlar da cok temız degıl
    azcık ıngılızce den anlamıyo gıbı konus arkandan sayarlar...

Turk lere gelelım bız de cok sımarıgız ama :)
    ks bızde ....
    scamm bızde ( adam elıxır satıyo 50 ya yazmıs gel 100k ya alıcam dıyorum tek soz '' sie ezik'')
    kufur bızde .... aaa aher sey de bızde
  • Kardesim sadece Türkler mi
    Siz Pasificte almanları bir görün adam globalle bir başlıyor 100 tane global salıyor bikerede.Biz Atalaramıza alf ettireceksek neden bu dünyada yaşıyoruz ki kendimizi öldürelim daha iyi.Ben de rahat duramıyorum atıyorum tabii ki global siz olsanız durabilir misiniz=
    Hele bu 23Nisan günü etmedikleri küfür saymadıkları ahlaksız laf kalmadı.Bu beni cok rahatsız etti.Demekki sadece biz değilmişiz herkes büyüğe karsı bir kin duyar elbet bizde dünyanın kralı olduğumuz için bazıları bunları çekemiyor.Bu yüzden de uzaktan böyle konusuyorlar halbuki gelsinler o sözleri buralarda söylesinler.
  • quote:

elbet bizde dünyanın kralı olduğumuz için bazıları bunları çekemiyor

senin gibi düşünenler oldukça bu ülke bi adım ileriye gidemez.
    senin gibi düşünenler oldukça bu oyundada tüm diğer online oyunlardada adamlar bize ne sölese haklılar.
  • benm guildde bi tek ben türküm gerisi karma her ülkeden adam var mesela bi adam var adam sro oynuo +64 biri iş adamı adamın işi polonya ve türkiyede nerde die sordum izmirde çalışıomuş adamla kankayım bütün guildle kankayım da o adama biraz daha yakınım
  • 1a93a7
    Belki haklısın ama o günden sonra bu Avrupalılara ne kadar sinir oldum bilemessin.
    O yüzden söyledim.
  • Bu konuyu açmamda ki amaç sadece kendi aramızda durum değerlendirmesi değil, çözüme yönellik kollektif gayret oluşturma şeklindeydi.

Nitekim konun altında silkroadonline'nin resmi web sitesinin formunda geçen , bu tartışma ile ilgili linki de vermiştim. (donanımhaber formunun kod algoritması dışarıya ait linki tam olarak vermeyi mümkün kılmıyor onun için, bilmeyen arkadaşlar linki kopyalayıp yapıştırdıkdan sonra "silkroad" ve "online" kelimeleri arasındaki koyduğum bir boşluğu silmeleri gerekir)

İlmekte gerçekten güzel tespit yapan arkadaşlarımız olmuş.
    Ama bunun yanısıra ,"hiç birşey yapamazlar, altın yumurtlayan tavuğu kesemezler" tarzında mesajlara da katılmam mümkün değil.

Lakin, yaşı 40 lara gelmiş (evet kabul ediyorum ihtiyarım ) ticaret sektöründe satış,planlama, strateji gibi konularda yönetici poziyonunda kendi çapında birikimi olan biri olarak şunları diyebilirim

JoyMax bir ticari şirkettir, şirketler dönem kar/zar hesabı yaparken ve ileriye projeksiyon tutarken duygusal davranmazlar, ama hedef müşteri kitlesine duyarlı olmak durumdadırlar.
    Oyun bazında düşünecek olursak bir ülkeye ait oyuncu sayısı olarak sayıca üstün olmak hiç bir şey ifade etmez (bkz. kuru kalabalık), nitelikli alıcı önemlidir.
    Mutlaka ki bizim gibi silk alan ortlama oyuncuları gözrmezden gelemeyecekleri gibi konu seçim olduğu zaman, 100 birimlik geliri kaybet uğrana 10 birimlik gelir sağlayan kitleyi tercih de etmezler. Türklerin silk alımındaki katmedeğeri yadsınamaz ama sanmıyorum ki diğer avrupa üleklerinin alımından çok daha büyük olsun.

Olayın ikinci bir boyutu ise Türkiye'den yeterli miktarda silk alımı geliyorsa, yabacı tepkilerinin önüne geçmek, hemde serverları rahatlatmak adına lokal bir server tahsis edip haliyle TÜrkiye IP lerini bloklayabilirler. Vietnam örneğinde bunu gördük.Söz konusu server'ında illaki Türkiye' de olacağı diye bir şart yok gene Kore'de olabilir ve sadece Türkiye IP lerine açık olabilir.

Bizim için, nedenleri tartışmak yerine neler yapılabilir kısmına geçmenin daha sağlıklı olacağı düşünmekteyim.
    İlk tavsiyelerime ilaveten,

* SRO Resmi formunda asıl tartışmanın döndüğü linke girerek konuyu izlemeliyiz. İngilizce bilgisi olan kardeşlerimiz agresif olmayan bir dille (ki karşısında mutlaka tahrik eden mesajlar vardır, olacaktır) konuya katılım sağlamalı, örnek bir Türk imajı verebilmelidir.

*Ekonomik boyutta ele alırsak, SRO local bir server düşünüyorsa, bundaki en büyük pay Türklerden gelen silk alımını hesaba katmalarından geçer. Eğer local server açılırsa (açılsın sözümüz yok) ama ISRO'dan devam eden charlara IP blokajı konursa yada local servera transfer edilse dahi oyunu ve dolayısı ile silk alımının durdurulacağı açıkça belirtilmelidir. JM'in, Türkiyeden gelen silk alımlarının local servera yönelebileceği düşüncesi baştan silinmelidir.

*Düzgün gramer bilgisine sahip kardeşlerimizin katkısı ile Global ingilizce deklarasyon niteliğinde mesajlar ile, ezik,sorunlu tiplerle farkımız ortya konmalı, genelleme yapma hatasına düşenleri tekrar düşünmeye teşvik edilmelidir. Unutayınız karşılıklı küfür karşınızdakini daha da hırslandırır. Ama hakrete karşın yerinde ve zekice söylenmiş usturuplu bir söz karşınızdakileri mahcup edebilir, utandırabilir.

Dip not:
    Şu anki tartışmanın yapıldığı forumda ezici çoğunluk maalesef Türk'lere karşı.MD ise oylama yaptırarak sanki bu işin zemini hazırlıyor gibi.

Tadında oyunlar dileğiyle...

• 3XY; Konuyu açıklamışsın. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Beni7Bitirdi_ -- 4 Mayıs 2007; 23:42:20 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaGeR

heç bişi yapamazlar boşuna şüphelenmeyin.altın yumurtlayan tavuğu kesmezler.

Bencede Katılıyorum Onlar Durup Dururken Neden Kazancını Düşürsünkİ Öyle DeqiLmi? Neredeyse Baksanız En büyük Kitle Türkiyede..
  • artık o kadar bıktım ki ispanyolca (kolpa ispanyolca tabi) konusuorm baştan sawmak icin hala dewam ediolar yaaa!!!!

SRO'da TÜRK IP'lerine BLOK ihtimali! (ÖNEMLİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZuhalteR -- 5 Mayıs 2007; 0:27:43 >

• walla onu bunu bilmem benim son gelen hesap özeti kendi durumumu açıklamaya yetiyodur heralde bot parası hariç

• bence bloklayamazlar
  • alin arkadaslar bir kac SS' de benden ...........

• MelikGazi bu lafı bana dicek yani stalldaki anam anam anam aglatırdım valla onu oyundan cıkardı aileniz bu kadarmı degersiz neden laf ettiriyorsuzun sizde edin lafın kralını aglasın oyundan cıksın ben oasis serverındayım bu özelligimi herkes bilir
  • Dip not:
    Şu anki tartışmanın yapıldığı forumda ezici çoğunluk maalesef Türk'lere karşı.MD ise oylama yaptırarak sanki bu işin zemini hazırlıyor gibi.

İnsallah tahmin ettigimiz olmaz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.