Şimdi Ara

SRO'da TÜRK IP'lerine BLOK ihtimali! (ÖNEMLİ) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
6.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Malesef doru arkadaşlar guilde almadık diye küfreden lvl1 türkleride gördük durup dururken gidip milleti öldürüp pk olanıda.Hatta kestiğim giantın yanına gelipte yere düşen goldları ve itemleri çalmaya çalışan uzaklaş diyincede küfredenleride .Bunlar oyunun yüz karası türklerin adını kirletiolar eğerki bu olay olursa oyunu çaresiz bırakıcam ama adamlarıda suçlayamam bu yüzden böle kişiler olduğu sürece bizi atmakta dışlamakta haklılar bence.Para isteyip duran dilencileri sölemiorum zaten cevap vermiorum artık ama bıktım pm atıp duruolar.ama inş tahmin ettiğimiz gibi olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa07 -- 5 Mayıs 2007; 4:54:27 >

• Mühim olan Türkler hakkında ne düşündüğü değildir arkadaşlar, joymax buna bakmaz sadece türklerin vereciği tepkiye bakacaktır böyle radikal bi girişimi asla! göze alamaz
  • Arkadaşlar kendimizi kandırmayalım. Tamam serverlarda çok sayıda Türk oyuncu var fakat bunların büyük kısmı bence silk falan alıp Joymax'a para kazandırmıyorlar zaten. Herkesin kendiniz gibi olduğunu düşünmeyin. Avrupa maddi açıdan bizlerden çok daha iyi durumda ve bizlerden kat kat fazla reel para harcıyorlar bu oyun için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: treabacks

Arkadaşlar kendimizi kandırmayalım. Tamam serverlarda çok sayıda Türk oyuncu var fakat bunların büyük kısmı bence silk falan alıp Joymax'a para kazandırmıyorlar zaten. Herkesin kendiniz gibi olduğunu düşünmeyin. Avrupa maddi açıdan bizlerden çok daha iyi durumda ve bizlerden kat kat fazla reel para harcıyorlar bu oyun için.

onlarin extreleri ile bizim aramizda daglar kadar fark var!...

Ayrica artik bizim insanimizi işi Ticarete döktü dün ugradigim bir internet cafede

adam soft mode kullaniyor ve bir bilgisayardan iki hatta 3 client acip oyuna birakiyor bunlar para bot'u

bu Gold'larida cocuklara reel paraya satiyor ........

bunun gibi yapan 100'lerce internet cafe var

SONRA NEDEN GECENİN 3'ünde SERVERLER CROWDED DİYORSUNUZ

işte size güzel bir neden daha

• Keşke tüm türkiye iplerine blok koysalar. herşey bizde hile hurda kolpa sahtekarlık dolandırıcılık ne ararsan bizimkilerde var. En basiti party atip senin kazancina ortak olmak tarzı oyunda olduğum sürede parti atanlarin hepsi türk bu nasıl bir psikolojidir bu nasıl bir gebeşliktir... Keşke atsalar razıyım bu tip insanları gördükçe Türküm demeye utanır oldum.

Edit: Hah bak yine bir tane geldi gebeş ölmüş öyle bir yırtınıyorki "reeeeeeesssss" diye tüm chat penceresi onun yazısıyla doldu aman allahım ya bunlar insan olamaz. Keşke bu arkadaşlar fotosentez yapsalarda bir faydaları dokunsa...Neyse kısa keseyim gece gece sinirden gözüm seğirmeye başladı...
  • biraz önce silkroadforums da gezerken gözüme takıldı Türkiye iplerinin banlanmasıyla ilgili bir konu 5 sayfa olmuş ben de onları yazdığını kısaca özetlemek istiyorum..
    herkes bi kere Türklerden rahatsız. biri demiş 10 tane iyi Türk arkadaşım var fakat çoğu Türk te kötü demiş
    yok Türkiyenin internet hızı düşük diye onlara lag yapıyoruz diye bizi beğenmiyorlar
    Türkler gitsin silkroad düzelsin diyenler var
    bot kullanmamızdan herkes rahatsız.
    bi tane Türk gemiş bu oyun international ipler banlanamaz diyor
    annesi Türk olup bizim davranışlarımızı beğenmiyenler var
    ve en kötü olay herkes 10k plslerden bıkmış usanmış durumda hatta adamın birinden 1m istemiş

yani kısaca iz bu oyundna banlanmayı hakediyoruz ha bazıları da ingilizlere özel sro açılsın diyor ama çoğunluk TSRO dan yana..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 7 Mayıs 2007; 13:20:59 >

• Sorun belli, çoğunluk hemfikir bu konuda.

Bizi şu saatten sonra ilgilendiren ÇÖZÜM olmalıdır.

Bu tür problemli, asalak tipleri yaşı ne olursa olsun barındırmamalıyız. Bu ray takip eden internet cafe sahiplerine de önemli bir iş düşüyor, eğer lisans gerektirmeyen bu oyundan ekmek yemeye devam etmek istiyorlarsa.
    Mümkün mertebe dilencilik, spam vs. amaçlı char açtırmamalı, hiç deneyimi olmayan çocuklara, önceden açılmış 42+ charlar ile heveslerini alması sağlanmalıdır.

Herkes kendi adına bu soruna katılır fakat kendi adına çözüm üretme gayretine girmez ise

1- Internet cafeler lisans gerektirmeyen populer oyunu bir daha zor bulurlar. Yada char sayısı x premum üyelik bedeli ne katlanırlar. Yada kaçak oyunlara yönelip bir gün mali şubeye çay içmeye gitme riskiyle karşı karşıya gelirler.
    2- Yetişkin oyuncular verdikleri emekler bir tarafa, oyundaki arkadaş ve rakiplerden ( ki kaliteli rakip de takım arkadaşı kadar önemli bir faktör) olurlar. Sıfırdan başka bir ortamda hadi yeniden olayına (benim gibi) bir çok kişi bir daha başlamaz
    3- EN ÖNEMLİSİ: Başka bir zaman başka bir uluslararası plartformada kendimizi kabul etirmemiz çok ama çok zor olacaktır. Çünkü oyunlarlar gelir geçer ama zihinlere bırakılan izlenimler kolay kolay silinmez.

Kısacası sorun belli, çözüm noktasına odaklanmalıyız.

(Kendi adıma elimden geldiği kadar bunu aklı başında yabancı oyunculara anlatıyorum. Ama öncelikle söz konusu asalakları topyekün biz dışlanmadan kendi içimizden dışlamalıyız)

• quote:

Orjinalden alıntı: 3XY

Sorun belli, çoğunluk hemfikir bu konuda.

Bizi şu saatten sonra ilgilendiren ÇÖZÜM olmalıdır.

Bu tür problemli, asalak tipleri yaşı ne olursa olsun barındırmamalıyız. Bu ray takip eden internet cafe sahiplerine de önemli bir iş düşüyor, eğer lisans gerektirmeyen bu oyundan ekmek yemeye devam etmek istiyorlarsa.
    Mümkün mertebe dilencilik, spam vs. amaçlı char açtırmamalı, hiç deneyimi olmayan çocuklara, önceden açılmış 42+ charlar ile heveslerini alması sağlanmalıdır.

Herkes kendi adına bu soruna katılır fakat kendi adına çözüm üretme gayretine girmez ise

1- Internet cafeler lisans gerektirmeyen populer oyunu bir daha zor bulurlar. Yada char sayısı x premum üyelik bedeli ne katlanırlar. Yada kaçak oyunlara yönelip bir gün mali şubeye çay içmeye gitme riskiyle karşı karşıya gelirler.
    2- Yetişkin oyuncular verdikleri emekler bir tarafa, oyundaki arkadaş ve rakiplerden ( ki kaliteli rakip de takım arkadaşı kadar önemli bir faktör) olurlar. Sıfırdan başka bir ortamda hadi yeniden olayına (benim gibi) bir çok kişi bir daha başlamaz
    3- EN ÖNEMLİSİ: Başka bir zaman başka bir uluslararası plartformada kendimizi kabul etirmemiz çok ama çok zor olacaktır. Çünkü oyunlarlar gelir geçer ama zihinlere bırakılan izlenimler kolay kolay silinmez.

Kısacası sorun belli, çözüm noktasına odaklanmalıyız.

(Kendi adıma elimden geldiği kadar bunu aklı başında yabancı oyunculara anlatıyorum. Ama öncelikle söz konusu asalakları topyekün biz dışlanmadan kendi içimizden dışlamalıyız)

Yazdıkların mantığın cümlelere dökülmüş hali.
    Ama bu bilinç böylesi bir kitle ile eyleme dökülmez. Hiçbirşey olmaz.
    Niye mi?

1. İnternet kafelerin ve kafe sahiplerinin sosyokültürel durumu ortada. Onu da geçtim ticaret mantıkları da işportacı zihniyeti. Bir IT uzmanı olarak ve birsürü netcafe müşterisi olan biri olarak söylüyorum bunu. O yüzden onlar bindiği dalı kesiyormuş, çoluk çocuk oyunu bozarmış umurlarında olmaz. Hatta çocuk makinada 1 saat fazla otursun diye bedava bot dağıtan, sadece saat ücretini alarak milletin charını makinasını gece açık bırakarak free bota bağlayan cafe sahipleri var. Onlar sadece günlük cirosunu hesaplar. Yarınını düşünmezler.
    2. Oyuncularımız da genelde bebelerden oluştuğu için, oyun etiği olsun, kuralına göre oynamak olsun, efendilik olsun, iyi rakip olsun, vs vs . Çook uzaklar bu kavramlara. Sana şöyle örnekleyeyim. Dün servere giriş zorluğuyla ilgili bir konu vardı. Biri aynen şöyle yazmıştı. BAktım zeus "check" durumda. Gelir gelmez "populated" olur kesin server. Hemen orada char açıp orada oynayacağım. Adam günübirlik online oyun oynuyor. Bu kitle oyundaki türk oyuncuların oran olarak %60+ sı. Bunlardan ne bilinci bekleyebiliriz ki?
    3. "EN ÖNEMLİSİ: Başka bir zaman başka bir uluslararası plartformada kendimizi kabul etirmemiz çok ama çok zor olacaktır. Çünkü oyunlarlar gelir geçer ama zihinlere bırakılan izlenimler kolay kolay silinmez." demişsin ki.
    "Ulan türkler niye başka türkleri kesiyonuz, gidin de gavurları kesin ulannnnn"
    çığlıklarıyla oyun oynayan bir kitle bunu ne kadar anlar ve umursar ki?

Sonuç itibariyle keşke dediklerin olsa ama fazla ütopik.
    Ve ben şahsıma oyunda türk ip lerinin banlanmasını istiyorum.
    Ben nasılsa girerim o oyuna. Biraz teknik bilgisi olan için zor birşey değil. Sen de girersin, abuzer de girer. Ama netcafelerin %90 ı giremez.
    Rahat ederiz.

Edit: Yazım hatası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 7 Mayıs 2007; 14:59:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Nømad

quote:

Orjinalden alıntı: 3XY

__- vs vs...

________________________________________________.
    Ben nasılsa girerim o oyuna. Biraz teknik bilgisi olan için zor birşey değil. Sen de girersin, abuzer de girer. Ama netcafelerin %90 ı giremez.
    Rahat ederiz.

Edit: Yazım hatası.

Yurrt dışındaki Türk lerde girecek, hiç olmassa yurt dışındakilerin %99 küfürsüz sadece bir oyun oynuyor. Ama halen lafımın arkasındayım, bir kaç ALOO 5 K VERSENE 5k PLSSS SENİN ANANI ...... .... Vs vs vs, diye bir kaç laftan dolayı veya ne olursa olsun bak Ne olursa olsun TR İP lerine ban falan gelmez. Ha gelmiyecek diye genede küfür edip 5 kmı dilecek millet hayır, bu bir ihtar ne bileyim bir uyarı gibi gelsin bizimkilere.

Zaten, 'Abi 5k plsss'' diyerek bütün Türk leri batırıyor. ( BAzen insanlara ben Türk üm diyemiyorum, ters teper diye ) Okadar aşağılara indi yani bu ortam.

• Sonuç itibariyle keşke dediklerin olsa ama fazla ütopik.
    Rahat ederiz.

Master'ime bu konuda katiliyorum hiç olmazsa türkler daha fazla aşşagılanmaz

bunlari gördükce üzülüyorum!...
  • İp blocklasalar ne yazar proxy die bişe var
  • quote:

Orjinalden alıntı: seashadow

Sonuç itibariyle keşke dediklerin olsa ama fazla ütopik.
    Rahat ederiz.

Master'ime bu konuda katiliyorum hiç olmazsa türkler daha fazla aşşagılanmaz

bunlari gördükce üzülüyorum!...

in$ ip ban gelir ;) katılıorum
  • Yaa neye dayanarak türk iplerine block koyamazlar yok bindikleri dalı kesemezler vs. vs. şeyler saçmalıyosunuz ? Aynı durum geçen yıl vietnamlılara yapıldı serverlardaki vietnamlı sayısı şu anki türklerden daha fazlaydı ve bot kullananlar sadece onlardı avrupalı yada türk bot kullanıcısı çok azdı sonra paralı botu çıkardılar ve vietnamlılar için viet-sro gibi bi server açıldı (tam adını unuttum) adamların alayı 70 ti o zaman charların hepsini e-baydan sattı bi çoğu troyda 3 4 tane türk guildi varken 45 50 arası vietnam guildi mevcuttu türkçe global göremezdiniz globaller ya vietnamca yada ingilizce olurdu bu oyun yüzünden ingilizce öğrendim çünkü 32 olana kadar ki bu en az 2 ay sürmüştür çünkü oyundan 1 haberdik 2 3 tane türk gördüm şimdi pazarda geziyorum 46 don satan varmııııı diye bağıraşanlar doldu oyun vietnamlılara yapılanın aynısına mağruz kalmamız an meselesi yani ve trsro falan açılırsa oraya girmeyi asla düşünmem sadece türklerin olduğu bi sro çekilirmi ?

• KwOrjinalden alıntı: haadeess

Yaa neye dayanarak türk iplerine block koyamazlar yok bindikleri dalı kesemezler vs. vs. şeyler saçmalıyosunuz ? Aynı durum geçen yıl vietnamlılara yapıldı serverlardaki vietnamlı sayısı şu anki türklerden daha fazlaydı ve bot kullananlar sadece onlardı avrupalı yada türk bot kullanıcısı çok azdı sonra paralı botu çıkardılar ve vietnamlılar için viet-sro gibi bi server açıldı (tam adını unuttum) adamların alayı 70 ti o zaman charların hepsini e-baydan sattı bi çoğu troyda 3 4 tane türk guildi varken 45 50 arası vietnam guildi mevcuttu türkçe global göremezdiniz globaller ya vietnamca yada ingilizce olurdu bu oyun yüzünden ingilizce öğrendim çünkü 32 olana kadar ki bu en az 2 ay sürmüştür çünkü oyundan 1 haberdik 2 3 tane türk gördüm şimdi pazarda geziyorum 46 don satan varmııııı diye bağıraşanlar doldu oyun vietnamlılara yapılanın aynısına mağruz kalmamız an meselesi yani ve trsro falan açılırsa oraya girmeyi asla düşünmem sadece türklerin olduğu bi sro çekilirmi ?
    [/quotee

Keşke dediğin gibi olsada türk ipleri bloklansa.Ancak "vietnamlılar banlandı bizede yaparlar" en azından sebep belirtmek açısından yanlış.Vietnamlıların oyundan banlanma nedeni chargeback olayıdır.Çalıntı yada klonlanmış kredi kartı numaralarıyla lvl 1 charlara astral-immortal taşları vb bir çok paralı item aldırıp kullandıkları için banlandılar.Eskiler bilirler bir çok vietnamlının elinde lvl i farketmeksizin +7 silahlar maymunlar bembeyaz kurtlar vardı.Ve emin olun bunların hiç birine para vermedi vietnamlılar.Joymax in müşteri memnuniyeti için siparişten hemen sonra istenilen silki teslim etme isteğini chargeback le suistimal ettiler.Dolayısıyla joymax in ekonomik girdisine yadsınamaz derecede baltaladı vietnamlılar.Bu durumda Joymax e banlamaktan ve onlara özel serverlar açmaktan başka bir çözüm yoktu,öylede yaptılar.

• level dergisinde okudum 5k pls için falan değilde oyunu türkçeleştirme olabilirmiş yani ip ban olmadan da tsro olabilir galiba
  • ßeyler bu joymax öyle bi dolandırıcı ki aslında türkiyede bi elbirliği yapsak varya kesin joymax hakkında soruşturma açılır...BİZİ HİLEKARLIKLA PARA HARCATIP HİLEKARLIKLA BU YOLLARA BAŞVURMALARINDAN
  • Orjinalden alıntı: OlympusFarmer

KwOrjinalden alıntı: haadeess

Yaa neye dayanarak türk iplerine block koyamazlar yok bindikleri dalı kesemezler vs. vs. şeyler saçmalıyosunuz ? Aynı durum geçen yıl vietnamlılara yapıldı serverlardaki vietnamlı sayısı şu anki türklerden daha fazlaydı ve bot kullananlar sadece onlardı avrupalı yada türk bot kullanıcısı çok azdı sonra paralı botu çıkardılar ve vietnamlılar için viet-sro gibi bi server açıldı (tam adını unuttum) adamların alayı 70 ti o zaman charların hepsini e-baydan sattı bi çoğu troyda 3 4 tane türk guildi varken 45 50 arası vietnam guildi mevcuttu türkçe global göremezdiniz globaller ya vietnamca yada ingilizce olurdu bu oyun yüzünden ingilizce öğrendim çünkü 32 olana kadar ki bu en az 2 ay sürmüştür çünkü oyundan 1 haberdik 2 3 tane türk gördüm şimdi pazarda geziyorum 46 don satan varmııııı diye bağıraşanlar doldu oyun vietnamlılara yapılanın aynısına mağruz kalmamız an meselesi yani ve trsro falan açılırsa oraya girmeyi asla düşünmem sadece türklerin olduğu bi sro çekilirmi ?
    [/quotee

Keşke dediğin gibi olsada türk ipleri bloklansa.Ancak "vietnamlılar banlandı bizede yaparlar" en azından sebep belirtmek açısından yanlış.Vietnamlıların oyundan banlanma nedeni chargeback olayıdır.Çalıntı yada klonlanmış kredi kartı numaralarıyla lvl 1 charlara astral-immortal taşları vb bir çok paralı item aldırıp kullandıkları için banlandılar.Eskiler bilirler bir çok vietnamlının elinde lvl i farketmeksizin +7 silahlar maymunlar bembeyaz kurtlar vardı.Ve emin olun bunların hiç birine para vermedi vietnamlılar.Joymax in müşteri memnuniyeti için siparişten hemen sonra istenilen silki teslim etme isteğini chargeback le suistimal ettiler.Dolayısıyla joymax in ekonomik girdisine yadsınamaz derecede baltaladı vietnamlılar.Bu durumda Joymax e banlamaktan ve onlara özel serverlar açmaktan başka bir çözüm yoktu,öylede yaptılar.

• Buyurun arkadaslar degişik bir ÖRNEK:

ALİNTİDİR!.....

Başlık: Does anyone know what -nese siktir laa- means?
    link:http://www.silkroadonline.net/sro_board/bhboard/bh_postview.asp?ForumID=2&TopicID=18609

yazan:
    (RedSea)Hogy:
    Silkroad players.

I was stalling today when a customer named - aygen - comes into my shop. He tells me he wants to buy the lvl 27 shelter holyword hat pluss 2, str 2 I have for sale. He wanted to buy the item for 20.000. At the time I had priced the garment to 35.000. Which is a VERY good price. As I was responding to his question he suddenly writes - nese siktir laa -. Does anyone know what this means. I thought it could be like a namecard, if I decide to accept his offer and need to contact him later.

Any help would be appreciated

Edit - pluss sign.

Hogy

cevablar ))))))
    i think that is turkish...and i think -siktir- means something like f??k off xD...dont know...im not sure.,..

yes it mean fuk off man..

LOL...guess I was wrong. -fight- bought the hat a minute ago so
    I`m happy...another satisfied customer. Guess aygen had a bad day. thank you for the answer.

YORUMSUZ!..........................

• nereli olduğumuzu değiştirebiliyormuyuz? ve guildimizin sonundaki tr yi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.