Şimdi Ara

SRO hala hayatta mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler başlıyım mı hala hayatta mı sro?

• İsro ya başlanmaz private lerden birine başla en iyisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel pvp varsa bana haber verirseniz sevinirim
  • private başlıyacağına isro ya başla 70 levele kadar tüm itemler sos ve goldbotları önlemek için 70 altı yaratıklardan gold çıkmıyor oyunda hiç gold bot yok artık oyun 70den sonra bşalıyor gibi bişey . skil masterylerdeğişmiş çinin avrupa gibi olmuş centaurusda başladım bende 4 gün önce filan şuan 56 levelim baya oynayan türk var .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendineAteist -- 6 Nisan 2014; 0:04:42 >
  • www.silkageonline.com vehttp://forum.donanimhaber.com/m_88012098/tm.htm adreslerini inceleyebilirsiniz.
  • Privat serverlere takilmis biri olarak, hepsinin sonu hüsranla bitti, sürekli bakimlar, oyuncularda birden azalma 100-200 kisi, ayrica paranin degeri hic yok herkes basini almis gidiyo coluk cocuk kayniyo high lvl hepsi. Sonundada kapaniyor. Benim gibi düsünenleri silkroad R thebese bekliyorum warrior 96 lvl 30 günde. iki kere bedava premium ve bircok hediyeler veriyorlar artik belirli levellerde. hergün full 3500 online kapasite. parti bulmakta zorlanmiyorsunuz. beklerim isim RoyalSword
  • Joymax topuğuna sıkmış resmen kaybettiği binlerce oyuncuyu geri kazanmak için :D Paragöz Joymaaax. Ne yapsa eski isro bitti artık.

Pvplerde yalan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hep aynı muhabbetler..
  • Çoktan helvasını yedik :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vah vah oyun neydi ne oldu.. aç gözlü joymax
  • quote:

Orijinalden alıntı: JiiLeT

Hep aynı muhabbetler..

Bende tam bunu yazıcaktım

Eski sro, özledik vs diyorlar.

Diyemleri Vietnam sro 90cap te gördüm. lv 16 yaptıktan sonra bırakıp gittiler, oyun zormuş, gold yokmuş vs
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.