simdi arkadaslar bu char botla kasilirken bu sabah dc yedikten sonra (dc yedigi ekranda herhangi bir gm msg notice vs yok yani bildigimiz standart dc yemis) girilmeye calisildiginda sabahtan beri ustte resimde gorunen hatayi veriyor ... simdi akla gelen ihtimaller ban yedi desek ban yemis olan charlarda ban yedigi ve hesabin bloke oldugu sebebi ile belirtiliyor .... hacklendi desek hackleyen adam alir soyar birakir ... char a sabahtan beri girilemiyor ve ayni serverdan nicke msg atildiginda bulunamadi diyor ... yani serverda degil ilginc bi sekilde char ... simdi yazida dedigi gibi hata nedeli ile dc oldugunda boyle bisi olabilir 5 dk sonra deneyin diyor ama boyle bi takilma 7 saat de surmez sanirim :) ... var mi bu konuda bilgi - deneyimi olan, basina boyle birnsey gelen ...
o charı sen girmeye çalıştığında biri oynuyosa o hatayı veriyo
Senin oyuna girmeye calıştıın char ZATEN oyunda diyor abi 14 yaşındayım ama ingilicem var abi saygılar sevgiler..
charın ile o anda bir başkası oynuyorsa bu mesajı alırsın
bu arada böyle şeyler gördükçe şu aklıma geliyor siz daha hacklendim diye çok ağlarsınız
bizde biliyoruz :) lakin altta anlattim iste ... char serverda degil ve bu chari tek kisi oynuyor ... hacklenmis olsa adam alir sifresini degistirir hadi gizli soruyu bilmiyorsa soyar ama birakir ... 7 saattir charin sahibi giremiyor ... bu hatayi veriyor ... ve serverda o nicke msg attiginizda nick icin bulunamadi yani serverda yok diyor bilmem anlatabildim mi ... bende bu nedenle "ilginc durum" diyerek baslik actim zaten ...
madem bilion abi bize niye soruyon desene 7 saatir diye oyunda bug vardır abi başarılar
bugtan seni oyundan attığı halde sen account olarak oyunda görülüyorsun..
yani şöyel anlatıyım.. bazen ışınlanırken ya da ölünce .. aşrıı lag yüzünden oyundan logout yapıyor ya..
senin charda o arada takılmış..ne oyunda gözüküyor ne de oyuna girebiliyor..de 7 saat biraz uzun olmuş
neyse.. sonuçta her zaman olmaz..
bu arada reburn_thebest sen neyin nesisin, nerden geldin.. !!??
1.Ukalalık yapma..
2.burda senin yaşının 2katı insanlar olduğunu unutma..