Bildirim
Sro yu Yükledim Pacthleri Yüklemiyo!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaslar bu nedemek oluyo? -
bu hata çoğu kişide bu sabah vardı. daha sora ne olduysa ben girdim oyuna ama bazı arkdaşlarım hala giremediler. onlarda sroyu slip yüklediler bu hata hala çıktı onlarda öle bekliolar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ophiafagus
bu hata çoğu kişide bu sabah vardı. daha sora ne olduysa ben girdim oyuna ama bazı arkdaşlarım hala giremediler. onlarda sroyu slip yüklediler bu hata hala çıktı onlarda öle bekliolar.quote:
Orjinalden alıntı: Ophiafagus
bu hata çoğu kişide bu sabah vardı. daha sora ne olduysa ben girdim oyuna ama bazı arkdaşlarım hala giremediler. onlarda sroyu slip yüklediler bu hata hala çıktı onlarda öle bekliolar.
Sence bu sorun Gecicimi?
-
tam bilmiyoruma am inş. gecicidir. dediğim gibi sabah bendede vardı bu sorun forumun altını üsütne getirdim ama nedeni tam bilen yoq ne yaptıysam bende açıldı. ama geciçi bencequote:
Orijinalden alıntı: DAIMOND_TRquote:
bu hata çoğu kişide bu sabah vardı. daha sora ne olduysa ben girdim oyuna ama bazı arkdaşlarım hala giremediler. onlarda sroyu slip yüklediler bu hata hala çıktı onlarda öle bekliolar.
Sence bu sorun Gecicimi?
Alıntıları Göster
-
inşallah gecicidirquote:
Orijinalden alıntı: Ophiafagus
tam bilmiyoruma am inş. gecicidir. dediğim gibi sabah bendede vardı bu sorun forumun altını üsütne getirdim ama nedeni tam bilen yoq ne yaptıysam bende açıldı. ama geciçi bence
Alıntıları Göster -
hala sorun dewam ediyo yaquote:
Orijinalden alıntı: DAIMOND_TR
inşallah gecicidir
Alıntıları Göster -
internetin fişini bir çek tak belki olurquote:
hala sorun dewam ediyo ya
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: fth555
internetin fişini bir çek tak belki olur
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: fth555
Deniyem bi
-
quote:
Orijinalden alıntı: fth555
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: fth555
olmadı gene aynı hatayı weriyor
-
Geçicidir .. bu sorun pc'inle alakalı deil daha çok oyunun sistemiyle ve internetinle alakalı....quote:
Sence bu sorun Gecicimi?
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rheccep
Geçicidir .. bu sorun pc'inle alakalı deil daha çok oyunun sistemiyle ve internetinle alakalı....
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Rheccep
Geçicidir .. bu sorun pc'inle alakalı deil daha çok oyunun sistemiyle ve internetinle alakalı....
internetimle alakalı ollduğuna inanmıyorum %99 oyun sistemi ile ilgili bence.
Napalım bekliycez artık
-
patchler ne ise yariyo neden yükleniyort ben silkroadi yüklüyorum hemen oyuna daliyorum patch nequote:
Orjinalden alıntı: Rheccep
internetimle alakalı ollduğuna inanmıyorum %99 oyun sistemi ile ilgili bence.
Napalım bekliycez artık
Alıntıları Göster
-
Sro yu yüklediğin zaman hani bişeyler indiriyo ya ilk başta ona öle dedimquote:
Orijinalden alıntı: Donanimavrupa
patchler ne ise yariyo neden yükleniyort ben silkroadi yüklüyorum hemen oyuna daliyorum patch ne
Alıntıları Göster -
Arkadaslar serverda çalışma yapıldığını sölüyo ama oyunda olanlar war nasıl oluyo yaquote:
Sro yu yüklediğin zaman hani bişeyler indiriyo ya ilk başta ona öle dedim
Alıntıları Göster
-
quote:
Arkadaslar serverda çalışma yapıldığını sölüyo ama oyunda olanlar war nasıl oluyo ya
Alıntıları Göster
HALA AYNI SORUN
-
ya benim arkadas1n pcdede böyle bi sorun vard1 bende sroyu sildim acaba ayni sey bendede olcakmi die ama daha beter hatalar vermeye basladi nooluyo bu oyuna yaayükleyemedim kac saattirquote:
HALA AYNI SORUN
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Jinmasua
ya benim arkadas1n pcdede böyle bi sorun vard1 bende sroyu sildim acaba ayni sey bendede olcakmi die ama daha beter hatalar vermeye basladi nooluyo bu oyuna yaayükleyemedim kac saattir
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Jinmasua
ya benim arkadas1n pcdede böyle bi sorun vard1 bende sroyu sildim acaba ayni sey bendede olcakmi die ama daha beter hatalar vermeye basladi nooluyo bu oyuna yaayükleyemedim kac saattir
Keşke silmeseydin Bende format attım böle oldu ama yarına düzelir inş.
-
ULTİMA ONLİNE SERVERİ VERİRMİSİNİZ AMENTES HARİÇquote:
Orjinalden alıntı: Jinmasua
Keşke silmeseydin Bende format attım böle oldu ama yarına düzelir inş.
Alıntıları Göster
-
bu sorunun yanıtını biliyorum bak şimdi kardeşim bu çıkan hataya tamam diceksin sonrada oyunun ana giriş yerindeki o exit yeri varya oraya tıklıcaksın sonra oyunu tekrar baştan açıcaksın aynı sorun gene çıkıcak tekrar tamam a tıklıcaksın biraz bekledikten sonra exit a tekrar tıkla bunu bi kaç kere yaptığın zaman sorun halloluyo :) en sonunda start görünüyo :)quote:
Sence bu sorun Gecicimi?
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X