Şimdi Ara

'' SS '' Hakkında ;

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Lütfen Şuna Fotoğrafa Ss Demeyelim Ss = Snap Shoot. Snap Shoot = Ekran Görüntüsü
    Yani Sizin Ss Dediğiniz Ekran Görüntüsü Oluyor Tipim Nasıl Ssli' li Diye Konular Açılıyor Tipinin Ekran Görüntüsünü Alanlar Nasıl Almışlar Merak Ediyorum Yada No Ss No Güven Yazanları Anlayamıyorum Ss'nin Anlamımını Bilmiyorsanız Kullanmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nvıdıa Tr -- 2 Nisan 2015; 23:54:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• biliyorum ama ss daha kısa, neden fazladan 5 harf daha basayım ki boşu boşuna?
  • SnapShot

• Snap Shot olmasın o? Ayrıca dijital kamera ile alınan fotoğraflar bir nevi screen shottur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LIKE A BOSS -- 2 Nisan 2015; 23:54:31 >
  • Fotoğrafını çekiyorlar sonra telefondaysa güç düğmesi + ses kısma, bilgisayardaysa PrtSc yapıp upload ediyorlar. Ve ekran görüntüsü olmuş oluyor.

Bence Ss'nin yazmandaki hatayı düzeltmekle başla.

• Kısa diye SS kullanılıyor ve artık forumda kalıp olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: SUPER-TANKS

SnapShot

Yanlışımı Düzelttiğin İçin Saol Ben Öyle Biliyordum Kusura Bakmayın Düzelttim

• Okumayın adetleri değiştirmeye çalışan zebani
  • screenshot
  • Bence Dh anayasası yapalım bu gibi kalıplar için değiştirilemez değiştirilmesi teklif dahi edilemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SıradanÇinkoKarbonPil -- 3 Nisan 2015; 0:21:52 >
  • Bu Dhda kalıplaşmıştır artık. ayrıca bir arkadaşın dediği gibi dijital fotoğraf makinalarında çekilenler bir nevi screenshottur.
  • screenshot ekran görüntüsü snap inde anlamlarına bakarsan neden dendigini anlarsın.Biraz araştırma yaparak destekli konuşsak şey olmayız
  • Caps'lee mi diyek?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.