Şimdi Ara

Ssangyong hakkında düşünceleriniz nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biz torres marka araç almayı düşünüyoruz ama 2.eli biraz zayıf.Hem marka hem de modeli hakkında görüşleriniz nedir?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Son sahibi olursunuz.. kardeşiniz olur ömür boyu..ikinci el yok ..benzin bağımlısı araçlar..lıkır lıkır içerler

• TR distribütörü çok açgözlüdür.

çinli markalara gelen ek ötv olmamasına rağmen onlardan pahalıya araç satıyor, kar marjı çok çok yüksek kalıyor demek ki.

zaten kalite olarak da hiç iyi bir marka olamadı gözümde. cherry gibi olur anca. byd onlardan çok daha kaliteli geliyor.

• ilk ssangyongumu 2018 de aldım 2012 model korando sportstu otomatik donanımlı keyifli vir araçtı. 2022 yılında kolayca 2 gunde sattım. aldıgım arac yetkılı servıs bakımlıydı. hiç sorun cıkartmadı. tüm balkanları gezdim türkiyeyi dolastım. işim bitince sattım.

yine ihtiyacım oldu hiç düşünmeden 2021 model musso grand aldım. çok memnunum yine. çok keyifli araç yapmıslar.

• Merhaba. İş için Musso Grand 4x4, hususi kullanım için Torres EVX kullanıyorum. Deneyimlerime göre fiyat-performans araçları olduğunu söyleyebilirim. Benim beklentilerimi karşılıyorlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: KadiRR_1

Biz torres marka araç almayı düşünüyoruz ama 2.eli biraz zayıf.Hem marka hem de modeli hakkında görüşleriniz nedir?
    Ne yaptınız aldınız mı Torres?

• Ben 2021 mini countryman kullanıyorum. Musso grand a geçmeyi düşünüyorum, araç hakkında yorum yapabilecek var mı? Kullanıcılar yazarsa sevinirim. Marka gömücüler yazmasın :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu marka bana o kadar saçma geliyor ki sebebi piyasada yeri olmamasına rağmen bayi servis ağı çok yetersiz olmasına ikinci eli ölü olmasına rağmen güney koreli hemşehrisi tuscon gibi fiyatlara satılmaya çalışıldı yıllarca korando modeli benim için beş kuruş etmez bir markadır kendileri hala nasıl kapanıp turkiyeden ayrılmadı hayret ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onyargisiz kullanıcısına yanıt
    Kapanıp gitmezler merak etme kardeşim, sen kullandın mı yoksa marka gömücümüsün :)

• melihgs kullanıcısına yanıt

Tamam kardeş kapanmasın millete iteleyin aman elinizde patlamasın sksksksk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan en uygun fiyatlı suv ve pickup satan firma, kapansın veya kapanmasın, daha iteleyecek malım yok almadım kısmet :)

• melihgs kullanıcısına yanıt
    Bunların kalite anlayışı kapılar kapanırken gelen sesin tokluğu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.