Şimdi Ara

Ssd aldım.Bilgisayarımla uyumlu mudur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Msi h110 anakartım var.450+80 corsair güç kaynağı ve zalman z3 kasa bulunmakta.Bu ürün bilgisayarıma uyumlu mudur?
    www.vatanbilgisayar.com
    Samsung 250GB 860 EVO SATA 3.0 (Okuma 550MB / Yazma 520MB) SSD - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-250gb-860-evo-sata-3-0-okuma-550mb-yazma-520mb-ssd.html

• sata ssd uyumsuz olma ihtimali yok
  • onr1818 kullanıcısına yanıt
    Cevabınız için teşekkür ederim,içim rahatladı.Hocam ben şimdi ssdyi taktıktan sonra format atıp hdd'deki her şeyi silip win 10 sistemi ssdye kuracağım.SSdyi taktıktan sonra yapılacak bir işlem var mı?İlk defa ssd aldım ve kullanacağım.
  • shrlckhlmss S kullanıcısına yanıt
    1)sistemdeki mevcut hdd yi sökün
    2)ssd yi montajlayıp formatlayın(hdd baglı olmasın)
    3)hdd nin bağlantısını yapın ama biosdan 1.boot seçenegi olarak ssdyi seçin(yyeni formatlanmış disk ile başlatacaksınız)
    4)ssd den boot ettiginiz yeni windows 10 da arama bölümüne "sabit disk bölümleri oluştur ve biçimlendir" yazın ve uygulamayı açın
    5)eski hdd nizin sistem-recovery gibi format bölümleri için olusdurdugu 100 mb 500 mb gibi ufak ufak bölümler mevcut olur onlar dahil tüm bölümleri silin
    6)hddnizi depolama amacıyla kullanacaksınız 1 veya 2 bölüm halinde nasıl istiyorsanız yeni birim yada birimler olusturarak kullanabilir birimlerinize istediginiz ismi verebilirsiniz
  • shrlckhlmss S kullanıcısına yanıt
    ssd yi takıp formatladıkdan sonra hdd ile bir bağlantısı kalmıyor lakin şöyle bir noktaya dikkat edin hddyi sökmeden format atarsanız harddiskin boyutu daha büyük oldugu için sistem, recovery vb gibi gerekli küçük bölümleri hdd üzerinden açabilir ve siz hdd nin sökülmesi durumunda sistemi açamayabilirsiniz o yüzden format atılacak disk haricinde disk olmadan format atın
  • onr1818 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.
  • Veya formatla uğraşmayıp klonlama da yapabilirsiniz. Mevcut diskteki (C kısmını) disc wizard tarzı yazılımlarla klonlama yapabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ssd anakartıma uyumlu mu ?
    3 ay önce açıldı
    Laptop için uyumlu ram ?
    2 yıl önce açıldı
    ssd uyumlu mu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.