Bildirim
ssd bad sector
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Denemeden fayda gelmez. Bir gönder bakalım. Servis ne diyecek ne olacak ne bitecek ? Bu SSD ne zamandır bilgisayarınızda takılı ve sadece işletim sistemi belleği olarak mı kullanıyorsunuz ? -
Eğer ssd üzerinde disk birleştirme yaptıysanız bu ssdye zarar veriyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ssdler de hdd olarak kullaniyor olsa da ram gibi, yani ramin bozulsa garanti icinde yollasan yenisi alirsin. Ama yine de kesin birsey diyemem. Bence ara sor ts'e. -
Ssd üzerinde herhangi bir işlem uygulamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Garanti kapsamındaysa hiç uğraşmadan geri yollayın. SSD'ler mekanik hdd'lere oranla darbelere daha dayanıklıdır. Kullanıcı hatası falan diyerek uğraştırmazlar ve değiştirirler. -
Garanti kapsamında olduğu için servisi aradım gönderin dediler.. Yardımlarınız için sağolun..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
geçmiş olsun, servisi değişim yapar düşüncesindeyim ssd bozuldu konusu pek denk gelmemişti.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X