Şimdi Ara

SSD de Kingston mu OCZ mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • OCZ'nin OCZ 240GB Vertex 460 Serisi Sata 3.0 SSD (540MB Okuma / 525MB Yazma) - 417 tl

OCZ 240GB Vector 150 Serisi Sata 3.0 SSD (550MB Okuma / 530MB Yazma) - 510 tl

Kingston 240GB HyperX 3K Serisi Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 555MB / Yazma 510MB) 425 tl

3 ssd de biririne yakın fıyat ve performansları var tabı gunluk hayata ne kadarı aynı yansır bılemıyorum ama bunları kullanan arkadaşlar düşünce ve yorumarını yazabılırlermı acaba ??

• Ocz iyidir ama.cabuk bozulur yenisini verirler bana kalirsa intel al gordugum en stabil ssd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SSD LERDE pek bozulan görmedım ınce vs ama mekanık degıl dıye saglam ldugunu dusunuyorum ama yınede kullanmadıgım ıcın bılemıyrum
  • OCZ kapasitesi dolunca yavaşlamaz. Kalitelidir. Kingston ise ssd tarafında kalitesizdir ve sorunludur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

Ocz iyidir ama.cabuk bozulur yenisini verirler bana kalirsa intel al gordugum en stabil ssd

o eski serilerdeydi yenilerinde öyle bir sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxtuncay

OCZ'nin OCZ 240GB Vertex 460 Serisi Sata 3.0 SSD (540MB Okuma / 525MB Yazma) - 417 tl

OCZ 240GB Vector 150 Serisi Sata 3.0 SSD (550MB Okuma / 530MB Yazma) - 510 tl

Kingston 240GB HyperX 3K Serisi Sata 3.0 Cache SSD (Okuma 555MB / Yazma 510MB) 425 tl

3 ssd de biririne yakın fıyat ve performansları var tabı gunluk hayata ne kadarı aynı yansır bılemıyorum ama bunları kullanan arkadaşlar düşünce ve yorumarını yazabılırlermı acaba ??

Vatan pc den OCZ100 modelini aldım. 240 lığını. kutusu ile beraber. 400 tl.
    performansı mükemmel. 5 saniyede oturum açma ekranı geliyor.
    foto atıyorum.

SSD de Kingston mu OCZ mi ?

• Ocz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SSD HDD den RAM OLUR MU ?
    14 yıl önce açıldı
    Samsung mu Kingston mu?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @creative13: Adı çıkanın, canı çıksın...

OCZ nin Vertex 460 dahil, ondan sonra çıkan tüm serileri sorunsuz. Bunun dışında bu serilerdeki riskler ssd nin tabiatında olan ve diğer tüm ssdler için geçerli olan risklerdir.

@cem2014: Benim de tavsiye ettiğim f/p ürünüydü, güle güle kullanın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.