Şimdi Ara

SSD+HDD Format

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

24 gb lık SSD ve 500 Gb lık HDD ye sahip bir bilgisayara format atacağım fakat 2 disk ayrı göründüğü için 24 Gb lık SSD ye direk windows u kurarsam sistem dosyaları dolup taşıcak gerekli programları yükleyemeyeceğim SSD'nnin boyutunu nasıl arttırabilirim veya nasıl bir çözümleme yapmak gerekir yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• SSD'ye Windows'u kurun. Uygulamaları, oyunları vs. HDD'ye kurduğunuz sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 25grudnia -- 3 Ocak 2016; 3:42:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HopladaGEL

Merhabalar

24 gb lık SSD ve 500 Gb lık HDD ye sahip bir bilgisayara format atacağım fakat 2 disk ayrı göründüğü için 24 Gb lık SSD ye direk windows u kurarsam sistem dosyaları dolup taşıcak gerekli programları yükleyemeyeceğim SSD'nnin boyutunu nasıl arttırabilirim veya nasıl bir çözümleme yapmak gerekir yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

sadece windowsu ssdye kurabilirsiniz veye boot için gerekli dosyaları ssdye alabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 25grudnia

SSD'ye Windows'u kurun. Uygulamaları, oyunları vs. HDD'ye kurduğunuz sürece sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Öyle yapmayı düşündüm fakat sorun şu ki bilgisayar öğretim görevlisinin şimdi öyle yaparsam ve ona teslim edince program kurmaya çalışınca sıkıntı yaşar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATA DİSKE XP KURULUMU
    6 yıl önce açıldı
    Ssd/hdd caddy problemi
    6 yıl önce açıldı
    ssd disk sorunu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.