Şimdi Ara

SSD için Windows 7 - Windows 8 mi (Test)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim düşüncem Hızlı açılıp kapanmasından başka bir numarası yok. SSD testleri için yıne bana göre Wındows 7 daha iyi ve akıcı..
    Dokunmatik ekrana sahip olmadığım için
    Wındows 7 Forever.

Test Videosu

Kıyaslama ve fikirlerim beni bağlar.
    Extra sizin düşünceleriniz varsa yazarsınız.Herkesin Fikirleine saygı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j500com -- 23 Kasım 2012; 17:59:04 >

• yılların işletim sistemiyle bir kaç aylık işletim sistemini karşılaştırıyorsun. Win8 illa ki her konuda win7 yi ya geçti ya da geçecek updateler ile. ayrıca win8 in ssd lere daha iyi davrandığını unutmamak lazım.(ssd kullanıyorum) win7 de devam edebilirsin ama sen de bir gün mutlaka win8 e geçeceksin :)
  • Bence bu şekilde test ederek bir sonuca ulaşmak doğru değil, önemli olan günlük kullanımda hangisinin daha hızlı olduğu. HDD 'de şüphesiz windows8 daha başarılı SSD'de de öyle olacağını umuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sulphur

yılların işletim sistemiyle bir kaç aylık işletim sistemini karşılaştırıyorsun. Win8 illa ki her konuda win7 yi ya geçti ya da geçecek updateler ile. ayrıca win8 in ssd lere daha iyi davrandığını unutmamak lazım.(ssd kullanıyorum) win7 de devam edebilirsin ama sen de bir gün mutlaka win8 e geçeceksin :)

Düsüncelerinize tek katildigim nokta sadece " bir gün mutlaka win8 e geçeceksin :) "
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.