Şimdi Ara

SSD ile ilgili aklıma takılan bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. Sony Vaio dizüstü bilgisayarımı kısa süre önce yetkili servise verdim birkaç sorundan dolayı. Orada ilgilendiler muhabbet falan açıldı. SSD'den bahsetti oradaki yetkili arkadaş benim de zaten aklımın köşesinde vardı taktırmak. Ama şöyle bir şey söyledi disk değişeceğinden işletim sistemi de değişecekmiş sanırım yani işletim sistemini biz yüklüyoruz gibi bir şey söyledi tam anlayamadım. Eğer durum öyleyse bana yükleyecekleri işletim sistemi büyük ihtimalle korsan olur diye düşünüyorum; durum bu şekilde olursa taktırmayı düşünmüyorum; şimdi neden kendi lisanslı windows 8 işletim sistemi varken korsana geçeyim. SSD taktıran arkadaşlar siz nasıl yaptınız bu olayı? Bu arada kuruluma da 50 lira istiyorlar; ne yapmalıyım sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi interestedintech33 -- 21 Mart 2015; 0:26:04 >

• ssd yi kendiniz de alıp takabilirsiniz, akabinde yetkili servise durumu belirterek harddiski deği,ştirdiğinizi belirtir ve lisanslı işletin sistemi medyası istersiniz. size(muhtemelen) bir dvd ile lisanslı yazlımınızın kurulumunu yollarlar, dolyısıyla iş böyle yürü ve lisansınız kaybetmemiş olursunuz ancak bunun için yanlış hatırlamıyorsam 30$ civarında bir bedel ödüyorsunuz.

Bu aklınıza yatıyorsa veya sizin için uygunsa yetkili servise yaptırmak daha akıllıca olur, boşuna bunlarla uğraşmamış olursunuz..
  • digimonster D kullanıcısına yanıt
    Ben serviste yaptırmayı düşünüyorum ama işte aklımı karıştıran servisin yükleyeceği işletim sistemi. Benim kendi lisansım mı devam edecek yoksa kendileri korsan bir şey mi kuracak. Kendim yapmam zaten.
  • servis sıradan bir servisse korsan olma ihtimali yuksek, ancak yetkili servisse pek ihtimal yok, yukarıda yazdıgım gibi, fakat yinede sormakta fayda var...
  • digimonster D kullanıcısına yanıt
    peki hocam teşekkürler.
  • ben teşekkur ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aklıma çok takılan bir soru?
    7 yıl önce açıldı
    HGS ile ilgili bir soru
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.