Şimdi Ara

ssd karşılaştırma süper raid ve raid.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    monster bilgisayarıma ssd alıcam. fakat kafama takılan birkaç sorun var. konusunda usta kişilerden bilgi almam gerek.

birkaç model ssd yi, super raid ve raid li ssd leri kıyaslamak istiyorum. fakat soruma bir türlü cevap bulamadım.

1. samsung 840 pro 256gb vs corsair gtx vs kingston hyperx bu 3 ssd arasında performans olarak hangisini önerirsiniz
    2. sadece samsung 840 evo larda bulunan rapid özelliği nedir. kullanışlımı. test verilerinde 2 katı bir hız söz konusu. test eden varsa eğer aydınlatabilirmi.
    3. kingston sms200s3 60gb ssd den 3 adet alıp(m-sata) super raid 2 yapıldıgında ciddi bir performans artışı olurmu. bildiğiniz gibi msi nin yeni oyuncu bilgisayarlarında 1500mg okuma yzma hızından söz ediliyor. super raid 2 bu 4k hızını nasıl etkiler.

yorumlarınız için şimdiden tesekkürler. :)
    ilk resim super raid 2
    ikincisi 840 evo rapid
    üçüncü 840 pro

ssd karşılaştırma süper raid ve raid. ssd karşılaştırma süper raid ve raid. ssd karşılaştırma süper raid ve raid.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arro006 -- 25 Ocak 2014; 16:42:49 >

• arro006 A kullanıcısına yanıt
    samsung pro
  • Selamlar,

Neutron GTX'te kapasite doldukça performans kaybı olmaz. Aşağıdaki incelemede en alttaki tablolarda durumu daha rahat görebilirsiniz.

http://www.anandtech.com/show/6428/corsair-neutron-neutron-gtx-all-capacities-tested/5
  • cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar .
  • Ssd de raide kesinlikle bulasma... Simdi 60 likla raid yapman sana bencmarklarda goz zevki verebilir ancak gunluk kullanimda bir fark olmayacak. Hatta erisim suren artacak gereksiz yere. Ileride satarken zorluk yasayacaksin 60 gb oldugu icin. Ayri kullansan 2 tane oyun kuramayacaksin.

120 lik aliyorsaniz 850pro oneriirm. 840 a gore bir tik ustte(uzun sure kullanimdan so ra fark aciliyor) gerekirse ileride 1 ssd daha alabilirsiniz. SatmanIz kolay olur ve mishal gta5 titanfall tarzi oyunlari raha. Kurabilirsiniz. Ben 240 lik crucial m500 kullaniyorum 500 e 300 civari hizi var ki ben sata 2 dolayisiyla 250ser mb s hizla kullaniyorum. En ufak bir problem yasamadim gene windiws 10/12 sn de geliyor. Tum oyunlarim da ssd de hdd sadece film ve download icin kullaniyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu uçaklı grafiğe gör HDD kullananlar sürünüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Raid 0 SSD Test sonuçlarım
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.