Arkadaşlar mavi ekran sorunu alıyorum ve kurtarma vesaire yapamıyorum çünkü klavye mouse çalışmıyor haliyle biosa da giremiyorum ben bu ssd yi nasıl formatlayabilirim başka bilgisayara takıldığı zamanda bu şekilde olacak diye düşünüyorum sadece flashım var şu anlık ssd yi söküp biosa girebiliyorum ancak. |
Ssd mavi ekran ve formatlama
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ssd'yi taktığınız zaman bios'a giremiyorsunuz çünkü direkt mavi ekran alıyorsunuz doğru mu? M2 ssd mi yoksa sata mı ? Güç kaynağından başka bir sata güç girişi kablosunu takın. Sata kablosunu da anakartta başka bir girişe takıp öyle deneyin.
-
Doğru hocam sata ssd
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşe yaramıyor nasıl formatlayabilirim bu diski başka sisteme takılınca da aynı olacak.
Denemeniz lazım başka sistemde. Bios'a bile giremiyorsanız formatlamanız imkansız.
-
Ssd yi sıfırlattıım ancak reboot and select proper boot device menüsünde kalıyorum klavyeye basıyorum burda da algılamıyor
Hocam ssd'yi sıfırlattığınıza göre başka bir bilgisayarda ssd çalışıyor demektir. Sorun ssd' de değil sizin bilgisayarınızda yani. Güç kaynağı yetersiz olabilir. 2 ya da daha fazla ram varsa tek tek takıp öyle deneyin. Başka bir sata kablosu varsa onunla deneyin.
-
bir usb çevirici kullanarak başka bilgisayara takıp formatlayacaksın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X