Şimdi Ara

Ssd önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Evdeki pc için 250 veya 256 GB ssd almak istiyorum.

Tek windows'da 3 farklı oturum olacak büyük ihtimal veya tek ssd'yi bölüp 2 windows da kurabilirim(windows 7)

Yalnız anakart'ın sata 3 desteği yok, sata 2.

Sata 2 ile ne kadar verimli kullanabilirim? Bir de tek windows'da 3 oturum mu partition mu daha verimli olur?

Öneri de yapabilirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• freeboyy kullanıcısına yanıt
    Sata2 de olsa ciddi performans farki olur. SSD'nin access time'i yani aradigi dosyayi bulmasi HDD'ye bir kac kat daha hizlidir.
    Partition ile ugrasmak daha cok is. Ille de kullanicilari tamamen birbirinden ayiracagim diye bir derdin yoksa tek windows kur.
  • Samsung Mz-7ke256bw
  • Samsung dışında bir öneri de bulunabilir misiniz ?

Uygun yollu bişey.

Hi-level, corsair flan

• Corsair f240gbls
  • Teşekkürler arkadaşlar elinize sağlık.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ssd tavsiyesi.
    2 yıl önce açıldı
    sata ssd önerisi
    9 ay önce açıldı
    Sandisk, SSD önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kingston v300 alicam ben, hi level ın servisi cok sorunluymus ve bu yuzden vazgectim. Sata2 benimde kingston v300 pek iyi degil diyorlar ama sata2 kullanacagim için almaya karar verdim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

Kingston v300 alicam ben, hi level ın servisi cok sorunluymus ve bu yuzden vazgectim. Sata2 benimde kingston v300 pek iyi degil diyorlar ama sata2 kullanacagim için almaya karar verdim

Hocam v300 120gb tavsiye etmem. Yaklaşık 1 ay önce araştırmadan,ucuz diye aldım ama memnun değilim, sata 3 ile bağlamışım ama kutusundaki değerleri hikaye. 450mb yazma hızı diyor ama sadece kutuda yazıyor. Bilgisayarı açma hızı ise Windows 7 yi 15-20 saniyeye açıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: duboiss25

quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

Kingston v300 alicam ben, hi level ın servisi cok sorunluymus ve bu yuzden vazgectim. Sata2 benimde kingston v300 pek iyi degil diyorlar ama sata2 kullanacagim için almaya karar verdim

Hocam v300 120gb tavsiye etmem. Yaklaşık 1 ay önce araştırmadan,ucuz diye aldım ama memnun değilim, sata 3 ile bağlamışım ama kutusundaki değerleri hikaye. 450mb yazma hızı diyor ama sadece kutuda yazıyor. Bilgisayarı açma hızı ise Windows 7 yi 15-20 saniyeye açıyor

240gb olanini alicam o da 450/450 seklinde. Ne kadar fark eder bilmiyorum, sonucta ayni malzemeler vardir. Umarim üzmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben corsair ls 120gb aldım.Bugun yeni gelmis eve.İsten gelince yazarim sonuclari.Bende sata2 olarak kullanicam.

• samsung 256 950 pro yada128 gb lıgını onerırım. ama sata 2 de ne kadar fark eder denemedim
  • Sata II'de ciddi bir performans düşüklüğü yaşarsın pek tavsiye etmem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.