Şimdi Ara

SSD önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar elimde Acer Nitro 5 An515-51 model bir Gamebook var. M2 ve sata 3 için SSD almak istiyorum ve aklımda bu iki ürün var. Bu fiyat bandında önerebileceğiniz başka bir ürün varsa lütfen belirtir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
    SSD önerisi.

• paran yoksa ilk önce en ucuzu. kaldi ki profesyonel anlamda program falan kullanmiyorsan m2 alma. edit programlari cizim vs. normal ssd yeterince hızlı bu anlamda. ama paran varsa m2 al. ssd alirsan hdd yi cikarmak zorunda kalabilirsin. cd rom yeri varsa ki yok gibi cd rom yerine hdd yi takabilirsin tabi ki de bir aparat sayesinde
  • Ssdlerde önemli olan hız ve ssdnin ne kadar süre dayanacağıdır.

Ssddeki veri yazımı boyutu ne kadar fazla olursa ssd o kadar uzun dayanır.

• Kanaat34 kullanıcısına yanıt
    CD rom kendiliğinden yoktu direk sata3 çıkışlı geldi bana alet yani o konuda sorunum yok.bu yüzden hem Sata3 hem m2 kısmını yenilemek istiyorum. Şu an m2 kısmında olan SSD'im bozuldu yani onu öyle yada böyle değiştirmek zorundayım, sata 3 kısmında ise 1TB WD black HDD kullanıyordum onunda sökeceğim yerine Samsungu takacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alestawai -- 4 Ocak 2021; 0:38:15 >
  • SeSioN kullanıcısına yanıt
    Samsung'dan eminim o kesin olacak ama ona bütçe ayırdığım için m2 kısmına çok bir bütçem kalmadı. M2 NVMe olmasını istediğim için Kingston tercih ettim. Değişiklik yapmam gerekir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alestawai

Samsung'dan eminim o kesin olacak ama ona bütçe ayırdığım için m2 kısmına çok bir bütçem kalmadı. M2 NVMe olmasını istediğim için Kingston tercih ettim. Değişiklik yapmam gerekir mi?

Bendeki Kingston'dan cok memnunum yine ssd alsam kingston alırım ama kingstonun da modelleri var. ben mesela alacak olsam çokta bütçem olmasa şunu alırdım.f/p olarak bence gayet iyi bir ürün.

https://www.webdenal.com/kingston-500gb-a2000-nvme-m-2-sa2000m8-500g_995645.html

Evet zaten alacağım ürün bunun 256GB versiyonu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ssd tavsiyesi.
    2 yıl önce açıldı
    sata ssd önerisi
    10 ay önce açıldı
    SSD önerisi/yardımı
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alestawai

Evet zaten alacağım ürün bunun 256GB versiyonu

256 artık yetmiyor bence 3-5 fazla koyup bunu alın.

Depolama bakımından harici 2 TB'lık HDD'im var zaten o konuda problem yaşamıyorum ama dediğim gibi en fazla 256 ya yetiyor şu an param
  • 860 evo gönül rahatlığıyla alınabilir

• Nvme olarak mp510 alın kingston yerine. Ek depolama olarak da ne amaçla kullanacağınızı bilsek daha iyi öneri yapılır oyun mu belge vs depolamak için mi profesyonel iş vs amaçlı mı gibi.

• Aslında dediğiniz şeylerin üçüde var;
    1-) Belge, Dosya , Video, Resim gibi depolama çok yapıyorum ama onun için harici 2TB HDD kullanıyorum.
    2-) Oyun çok oynuyorum Ama genelde hikayeli oyunlar ve bir oyuna başlayıp bitirene kadar başka bir oyuna odaklanmıyorum oyun bitince de siliyorum.
    3-) Profesyonel amaçlı kısmı sadece yazılım ve Photoshop üzerine kurulu benim için, yazılım için Python,Eagle tarzı programlar Photoshop için Adobe kullanıyorum.
  • hanıncipsi kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler peki m2 için öneriniz var mı NMVe destekliyor bilgisayarım
  • Alestawai A kullanıcısına yanıt

Tavsiyem mp510 + wd blue 3d o zaman. (yada klonu olan sandisk ultra 3d)

• Samsung al gec, 250gb yeter. Millet oyun falan kuruyor herhalde nasıl yetmeyecekse..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.