Şimdi Ara

SSD Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.208
Cevap
726
Favori
1.746.962
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Piyasada 240 ve üzeri kapasiteli fiyat performansı en iyi ürün hangisidir acaba? Macbook Pro 13" de kullanılacak, düzgün bir disk almak istiyoruz.

Daha önce bir arkadaşıma OCZ Vertex 4 almıştık şimdi fiyatlarına bakıyorum 900 TL bile diyen var (Bimeks)

Yardımlarınız için teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mylove

quote:

Orijinalden alıntı: duskorc

quote:

Orijinalden alıntı: dijitalkurt

quote:

Orijinalden alıntı: duskorc

quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

tabi yeter, sadece işletim sistemi ve bir kaç program koyacaksınız. en ucuz ve en uzun garantili modellere bakın bence.

Bugün bunları aldım :)

http://www.sanalpazar.com/Ssd-Kizak-Dvd-To-Hdd-Ssd-Ve-Dvd-Rw-Kutu__isp13234904?utm_source=ML_INFO_012014&utm_medium=ML_INFO_012014&utm_campaign=ML_INFO

hocam hayırlı olsun ben de ssd yi aldım. size şunu sorabilir miyim. sanalpazardan hdd için aldığınız aparat işe yarıyor mu? Boşa çıkan dvd'yi harici olarak kullanmamızı sağlayacak ara kablo vs. şeyler yanında geliyor mu? Cevap verebilirseniz sevinirim.

Problemsiz kullandım kardeşim hiçbir sıkıntı çıkmadı.

Merhaba arkadaşım. Bu aldığın parça bilgisayara bağlandığı zaman mantık olarak usb'den takılan harddisk kutular gibi performans göstermiyormu

sonuçta bu takılan aparat içinde de usb harddisk kutular gibi devre var.

usb harddisk kutularda usb . desteği bana hep yavas geliyordu.

bu senin aldığın dönüştürücü kutu ile böyle bir performans düşümü olması olası değil mi.

Sata ile bağlanıyor o aparat. SSD yi normal harddiskin yerine takıp, mevcutta olan harddiski de aparat ile bağladım. Sonuçta sistem SSD de olduğundan bir hız kaybı yaşamıyorum genel işlemlerde. 2009 yılının 6. ayında almıştım bigisayarımı HP Pavilion DV6 1120et. Şuan 10 saniye de açılıp 8 saniyede kapanıyor windows 8.1 64bir ile. Gayet memnunum, özellikle 32 bit Vista dan sonra yçak gibi geldi.

• Yorumlarda öyle yazıyor ama çok aldırmamak gerek bence

• quote:

Orijinalden alıntı: cevresahibi

http://www.vatanbilgisayar.com/Solid%20State%20Disk/kingston-sv300s37a120g-120gb-v300-serisi-sata-30-cache-ssd-(okuma-hizi-450mb--yazma-hizi-450mb)/productdetails.aspx?I_ID=68014

ikiside aynı fiyat.

n11'deki corsair'in fiyatı normal mi Satıcının neredeyse hiç satışı olmamış

• CORSAIR SSD Force LS serisi CSSD-F120GBLS ssd lerden pek anlamam ancak bunun fiyatı uygun gibi geldi bunu almak mantıklımıdır?
    birde bu var
    sizin önereceğiniz başka bir ssd modelı varmıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noname0056 -- 30 Ocak 2014; 9:19:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Strm13

quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/Solid%20State%20Disk/kingston-sv300s37a120g-120gb-v300-serisi-sata-30-cache-ssd-(okuma-hizi-450mb--yazma-hizi-450mb)/productdetails.aspx?I_ID=68014

ikiside aynı fiyat.

Beyler ne diyorsunuz? Satıcı şüphe uyandırıyor, ama ürün sıcak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Strm13

quote:

ikiside aynı fiyat.

sonuçta n11 ödeme olayı ve iade sartları belli. gelecek üründemi sıkıntı yaşarız?

• Rastgele dosya okuma ve yazma hızlarında IOPS değerlerine mi bakmam gerekli? Ben de şu an bir arayış içindeyim, 128 veya 120 gb olan bir model yeterli ama Samsung 840 Evo dikkatimi çekti, en ucuzunu nereden bulabilirim?
  • 4k random read write speed leri asıl ssd nin performansını belirler hocam. sıralı okuma yazma çok da önemli değil. zaten sıralı okuma yazma hızları normal hdd lerin çok da kötü değil. dolayısıyla o iops değerleri önemli. bu arada corsair force ls ile samsung 840 pro arasında 20 30 lira bi fark var ama baya bi performans farkı var. adata kağıt üzerinde mantıklı görünüyo ama onun da kontrolcüsü iyi değilmiş diyolar nette. bekleyip samsung almak en mantıklısı bence.

• bu ürünü sepete attım almalı mıyım ürün yanıyor ama satıcı hıyar göndermesin .
  • tyfndgn12 T kullanıcısına yanıt
    Bugün bir kişi daha yorum yazmış, demek ki satıcı ürünü gönderiyor.
  • Finney kullanıcısına yanıt
    bende bugun bu dükkandan aynı ürünü aldım, bakalım ne zaman gelecek, kargo bekleniyor daha, gerçi ben akşam üstü gibi almışdım yarına sarkması normaldir, gelin bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Finney

Urun elimee ulasti herhangi bir problem yok. Garanti belgesi faturasi tam. Ssd yi kutusu ile beraber. Ikinci bi kutuya koymadan direk kargo posetine koymuslar. 11 yasinda bi cocuk sallaya sallaya getirdi. Gerci kutusunun icinde sert pilastik ile geliyor. Problem olmayacak sanarim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Finney

Urun elimee ulasti herhangi bir problem yok. Garanti belgesi faturasi tam. Ssd yi kutusu ile beraber. Ikinci bi kutuya koymadan direk kargo posetine koymuslar. 11 yasinda bi cocuk sallaya sallaya getirdi. Gerci kutusunun icinde sert pilastik ile geliyor. Problem olmayacak sanarim.

benimkide aynı şekilde poşetin içinde geldi az önce, inş bir sorun çıkmaz kutusunu açmadım daha akşama bakıcam:)

• tunlab T kullanıcısına yanıt
    Ürün nasıldır arkadaşlar. Marka hakkında pek bilgim yok. İyi midir?
  • omer_398 kullanıcısına yanıt
    daha kullanmadım hocam, denelim bakalım

• Merhaba,

Amazon' dan şu ürünü alsak nasıl olur? Kargo dahil 200 tl' ye mal oluyor.

Kingston Digital 120GB SSDNow V300 SATA 3 2.5 (7mm height) with Adapter Solid State Drive 2.5-Inch SV300S37A/120G

$69.99
  • quote:

Orijinalden alıntı: exc_1

Merhaba,

Amazon' dan şu ürünü alsak nasıl olur? Kargo dahil 200 tl' ye mal oluyor.

Kingston Digital 120GB SSDNow V300 SATA 3 2.5 (7mm height) with Adapter Solid State Drive 2.5-Inch SV300S37A/120G

$69.99

Items: TRY 168,14
    Shipping & handling: TRY 33,80
    Total before tax: TRY 201,94
    Estimated tax to be collected: TRY 0,00
    Order total: TRY 201,94

Guzel fiyat cikti :)
    Turkiye fiyati 220 lira imis zaten hocam 15 gun kargo bekleyeceginize burdan alin daha mantikli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darknesr -- 2 Şubat 2014; 1:27:24 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.