Şimdi Ara

SSD Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19.208
Cevap
726
Favori
1.746.956
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Turgut Bey

Arkadaşlar kredi kartımda 160 lira limit var. 28 lira için alamıyorum vatandaki ürünü. Paraf para olarak 60 liram var ama alırken bu kodları kullanacak bir kısım göremedim. Ne yapmam gerekiyor. Acil cevap arkadaşlar son 10 ürün kaldı vatanda...

kredi kartınıza para yatırabilirsiniz limiti artırmak icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vatandaki ürün sata2 anakart için yeterli midir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: isc

vatandaki ürün sata2 anakart için yeterli midir?

Bende şimdilik SATA 2 anakart kullanıyorum ve aldım az önce ürünü. Geriye dönük olarak kullanılabiliyor sorunsuz, ürünün resmi sitesinde de bu bilgi mevcut. Sadece SATA 3 hızında çalışmayacak.

hocam ben şimdi hemen almayı düşünüyorum acil cevap verir misiniz hızınız nasıl samsung r522 js 01 için düşünüyorum
  • bende 2009 mb pro için düşünüyorum, 750 gb 7200 rpm hdd ye ek olarak mac os kurmak için bunu alayımmı, yoksa kingston v300 mü?
    hangisini tavsiye edersiniz f/p açısından..
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: isc

vatandaki ürün sata2 anakart için yeterli midir?

Bende şimdilik SATA 2 anakart kullanıyorum ve aldım az önce ürünü. Geriye dönük olarak kullanılabiliyor sorunsuz, ürünün resmi sitesinde de bu bilgi mevcut. Sadece SATA 3 hızında çalışmayacak.

iopsları yerlerde geziyormuş hocam şimdi baktım da. Belki bu fiyata bu kapasitede normaldir ama bana çok az geldi.
  • valla benim pc amacım da %90 sörf ve excel word. 40 gb tarihi ide ile 160 gb harici belleğim var. 40 gb ide bazen bayağı kasıyor. karar veremedim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dijitalkurt

quote:

Orijinalden alıntı: duskorc

quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

tabi yeter, sadece işletim sistemi ve bir kaç program koyacaksınız. en ucuz ve en uzun garantili modellere bakın bence.

Bugün bunları aldım :)

http://www.sanalpazar.com/Ssd-Kizak-Dvd-To-Hdd-Ssd-Ve-Dvd-Rw-Kutu__isp13234904?utm_source=ML_INFO_012014&utm_medium=ML_INFO_012014&utm_campaign=ML_INFO

hocam hayırlı olsun ben de ssd yi aldım. size şunu sorabilir miyim. sanalpazardan hdd için aldığınız aparat işe yarıyor mu? Boşa çıkan dvd'yi harici olarak kullanmamızı sağlayacak ara kablo vs. şeyler yanında geliyor mu? Cevap verebilirseniz sevinirim.

Problemsiz kullandım kardeşim hiçbir sıkıntı çıkmadı.

• sanırım sata 2 için ssdlerin iops değerleri pek fark etmiyormuş, keşke şu 189 liralık ssd den alsaydım, yoksa kingston v300 mü almalıyım, başka tavsiyesi olan varmı?
  • az önce hepsiburadadan samsung 840 evo 120 gb aldım fiyatı baya sıcaktı arastırdıgım kadarıyla 266 liraya inöişti tam öderken farkettim 50 lirada cekim varmıs 216 liraya mal oldu kargoda ücretsiz bakalım performansı nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: tunlab

sanırım sata 2 için ssdlerin iops değerleri pek fark etmiyormuş, keşke şu 189 liralık ssd den alsaydım, yoksa kingston v300 mü almalıyım, başka tavsiyesi olan varmı?

Sandisk ultra plus 256gb aldım sata 2 netbookta fena degil ssd ana konuya test sonuçlarımı koydum. Sata 3e göre düşük normal hdd'ye göre iyi. 500 tl verilmez kesinlikle, ben 380e aldım bimeksten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

Ben de dün N11'den tictoc çeki ile 80GB Intel 335 siparişi vermiştim (htpc için), 170 TL'den indirimler sonrası 115 TL'ye gelmişti.

Ama şimdi Sandisk 128GB'yi 189 TL'ye görünce insanın kafası karışıyor biraz. Benim anladığım kadarıyla Sandisk özellikle yazma hızı ve genel performansı öyle kağıt üzerinde gözüktüğü gibi yüksek değil. Gerçi ben HTPC'de kullanacağım için çok önemli değil ama beni asıl düşündüren, Sandisk kontrolcüsünün Sandforce olması. Son dönemde belki iyileşme olmuştur ama zamanında yaşadığım sorunlar nedeniyle bir daha Sandforce kontrolcülü ssd'ye bulaşacağımı sanmıyorum.

Aldığınız intel ssd de sandforce kontrolcüsü kullanmaktadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: LNavigator

quote:

Orijinalden alıntı: signore

Ben de dün N11'den tictoc çeki ile 80GB Intel 335 siparişi vermiştim (htpc için), 170 TL'den indirimler sonrası 115 TL'ye gelmişti.

Ama şimdi Sandisk 128GB'yi 189 TL'ye görünce insanın kafası karışıyor biraz. Benim anladığım kadarıyla Sandisk özellikle yazma hızı ve genel performansı öyle kağıt üzerinde gözüktüğü gibi yüksek değil. Gerçi ben HTPC'de kullanacağım için çok önemli değil ama beni asıl düşündüren, Sandisk kontrolcüsünün Sandforce olması. Son dönemde belki iyileşme olmuştur ama zamanında yaşadığım sorunlar nedeniyle bir daha Sandforce kontrolcülü ssd'ye bulaşacağımı sanmıyorum.

Aldığınız intel ssd de sandforce kontrolcüsü kullanmaktadır.

Bu bilgiden sonra artık aldığım değil, az önce iptal ettiğim ssd oldu kendileri

Sandforce bundan sonra ne yaparsa yapsın, OCZ maceralarından sonra bir daha Sandforce'a bulaşmam.

• dolaşırken gördüm.fiyat uygun geldi.500 tl tamamlayıp 50 tl wordpuan ile 186 tl gelir.

Hepsi Burada

• quote:

Orijinalden alıntı: serseri26

dolaşırken gördüm.fiyat uygun geldi.500 tl tamamlayıp 50 tl wordpuan ile 186 tl gelir.

Hepsi Burada

Hepsiburada 25 TL çekiyle 205 TL'ye gelir 189 TL'ye vatandan standart almak yerine bu alınır

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahuna Bodom

quote:

dolaşırken gördüm.fiyat uygun geldi.500 tl tamamlayıp 50 tl wordpuan ile 186 tl gelir.

Hepsi Burada

Hepsiburada 25 TL çekiyle 205 TL'ye gelir 189 TL'ye vatandan standart almak yerine bu alınır

Çeki nasıl alıyoruz.?

• aynen 25 liralık çeki nerden alıyoruz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dijitalkurt

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

tabi yeter, sadece işletim sistemi ve bir kaç program koyacaksınız. en ucuz ve en uzun garantili modellere bakın bence.

Bugün bunları aldım :)

http://www.sanalpazar.com/Ssd-Kizak-Dvd-To-Hdd-Ssd-Ve-Dvd-Rw-Kutu__isp13234904?utm_source=ML_INFO_012014&utm_medium=ML_INFO_012014&utm_campaign=ML_INFO

hocam hayırlı olsun ben de ssd yi aldım. size şunu sorabilir miyim. sanalpazardan hdd için aldığınız aparat işe yarıyor mu? Boşa çıkan dvd'yi harici olarak kullanmamızı sağlayacak ara kablo vs. şeyler yanında geliyor mu? Cevap verebilirseniz sevinirim.

Problemsiz kullandım kardeşim hiçbir sıkıntı çıkmadı.

Merhaba arkadaşım. Bu aldığın parça bilgisayara bağlandığı zaman mantık olarak usb'den takılan harddisk kutular gibi performans göstermiyormu

sonuçta bu takılan aparat içinde de usb harddisk kutular gibi devre var.

usb harddisk kutularda usb . desteği bana hep yavas geliyordu.

bu senin aldığın dönüştürücü kutu ile böyle bir performans düşümü olması olası değil mi.

• mylove kullanıcısına yanıt
    Sata dan bağlanır. O bölgede usb girişi olması mümkün değil.
  • quote:

Hepsi Burada

Bu diski almayı düşünüyorum.Fakat 500 tl tamamlayacak birşey yok.Bu üründen almak isteyen varsa ortak alabiliriz.Bende wordkart var 50 tl bölüşürüz.+ 25 tş hediye çeki satılıyor.Onunda alıp kullanırsak daha düşük fiyata gelir.2 disk 465 tl geliyor.25 TL hediye çeki kullanmak için 525 tl lik alışveriş yapmalıyız ki hediye çek işe yarasın hemde 50 tl puan alabilelim.İsteyen pm den iletişime geçebilir.Üründe son 7 adet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serseri26 -- 28 Ocak 2014; 15:54:26 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ahuna Bodom

quote:

Hepsi Burada

Çeki nasıl alıyoruz.?

Mesajı göndermemişim herkese dağıttılar mobil indirim adıyla olmadı çek bölümünden 2-3 liraya bulabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.