Şimdi Ara

SSD Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (945. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19.177
Cevap
728
Favori
1.741.578
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
91 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 943944945946947
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar, notebookumda kullandığım 2 tb 970 evo plus'ın ısınması midemi bulandırdığı için az ısınan, dramli 2 TB nvme ssd tavsiyesi istiyorum.

• Adata legend 700 512gb aldım. Sistemim eski ve PCIe 2.0 x4 destekliyor. Teoride en fazla 2000mblere çıkılabilir denmiş ve aldığım hızlar aşağıda. Anakartın desteği yüzünden düşük hız almam normal ama soğutucusuna rağmen bana biraz sıcak çalışıyor gibi geldi. Kasa eski ve işlemciyle egzoz fanı var. Ekran kartı fanı belirli sıcaklık altında çalışmıyor.

SSD Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]

• Arkadaşlar SSD alacağım fakat kararsız kaldım kullandığım leptop Asus tüf gaming a15(2023) 2tb 990pro almak istiyorum DRAM li olduğu için tercih edicem fakat çok ısınıyor diyorlar sizce çok ısınır mı? Crucial 2TB P3 Plus Serisi de aklımda hem fiyat olarakta Samsung'a göre daha uygun smne yapmalıyım sizce? Öyle aşiri oyun oynayan biri değilim oynadığım oyunlar ageof3,valorant,gtaV falan... DRAM olmayan SSD tercih etsem çok bir fark olur mu
  • Ele7en kullanıcısına yanıt

laptop her ne kadar gen 4 destekli olsa da ısınma sorunu sıkıntılı. laptopta gen 3 ssd kullanmak daha mantıklı ısınması nispeten gen 4 sokete takılınca gen 4 ssd ye göre daha az. Crucial 2TB P3 Plus QLC ssd lerden daha çok yedekleme amacı ile tercih ediliyor. TLC nand bir SSD ( Crucial 2TB P5 Plus olabilir illa crucial olacaksa ) tercih ediliyor sistem diski için.. QLC ssd lerin yazma miktarları daha az üstelik.

• 2000_ankara kullanıcısına yanıt

970 Evo plus tercih etsem nasıl biraz eski nesil ama iş görür mü?

• Ele7en kullanıcısına yanıt

Dediğiniz Ssd modelini laptopta daha önce hiç kullanmadım. Ben Asus laptopta corsair mp510 Ssd kullanmıştım ve gayet memnundum ısı değerleri çok rahatsız edici değildi. Gen 4 slotta gen3 Ssd kullanımca hız düşüyor ama hissediliyor mu derseniz günlük kullanımda ben bir fark hissetmemiştim

benim direk model önermem doğru olmaz ama Samsung 970 Plus teknoloji olarak biraz eski haliyle güzel ve düşük fiyata bulunursa elbette değerlendirilir. Ben olsam böyle yapardım . Kaliteli Ssd Samsung sonuçta

• Ssd fiyatları nasıl uçmuş öyle bir kaç ay önce samsung 970evo 1 tb yi 1150₺ ye almışdım şimdi 2500₺ bandında neden böyle oldu?
  • selmand kullanıcısına yanıt

Nand fiyatlarının yükseleceği açıklanmıştı.

Samsungda 3 ayda bir 3 kez fiyat artışı yapacağını açıklamıştı ilk zam yapıldı diğeri mart diğeri haziranda olması gerekiyor samsung için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 25 Şubat 2024; 17:25:57 >
  • hikvision öneriyorsunuz da , firmanın türkiye garantisi ile ilgili bir birimine ulaşmak mümkün değil. bozuldu mu elinde patlıyor.

hikvision diye bir site çıkıyor internette, arıyorsun, biz kamera satıyoruz ssd ile işimiz yok diyor.

bedava da verseler almıyorum artık hikvision

• ABCdiküçgeni kullanıcısına yanıt
    Bende Amazon dan almıştım aynısını yaşadım. Amazon'un müşteri hizmetleride ulaşamayınca para iadesi verdi. Bu enflasyonik ortamda risk almaya değmez.
    Hakikaten, şuraya bakınca SSD'nin ve PC bileşenlerinin adı geçmiyor yetkili bayiler ve distribitör olarak kendi listesinde:
    https://www.hikvision.com/tr/Partners/channel-partners/find-a-distributor/

SSD departmanını bilemem fakat kameralarda çok güvenilen bir firma

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesensar -- 28 Şubat 2024; 4:0:10 >
  • Gunpower-storm kullanıcısına yanıt

Hem dauhau hem de hikvison ssd aldım iyi kid almışım.Bedavaya yakın fiyata kaliteli ürün almışım.Dauhau 120 gb sata ssd sini yaklaşık 125 TL almıştım indirimle 50 TBW yazma garantisi veriyor maximum 46 derecede çalışıyor.Hikvisonun da nvme ssd E1000 ve E3000 aldım onlarda çok güzel çıktı. E1000'in sersinin 320 tbw garantisi var.E3000 in TBW sini göremedim fakat E1000 den daha kaliteli olduğu için çok daha fazladır.Şu anda cevap yazdığım 2012 yılında aldığım Pentium B970 işlemcili windows11 sistem olan laptopta Dauhau 120 gb sata ssd si var gayet güzel çalışıyor.

• 2 tb NVME SSD lazım ne tavsiye edersiniz?

• kırılanhayaller kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lost -- 11 Mart 2024; 20:46:54 >

• kırılanhayaller kullanıcısına yanıt

Kioxia Exceria Pro'yu 1 senedir kullanıyorum. Tavsiye ederim ama sadece oyun oynamama rağmen 1 sene içinde ömrü %3 gitti :)

• sanırım bana alıntı yapamayan bazı zatlar dist mantığını bilmiyor? yaşınız tutmaz tabi şöyle bir mail göstereyim adamların hala mail listesindeyim 90'larda ben böyle müşteriydim ama bireysel ama 2004'te vergi levham vardı smmm. koyuncu yani teknobiyotik seasonic dist'idir ve sadece bir firmaya satıyorsa o da kuzenin mi güzel isminde olsun başka hiçbir yerden alamazsınız yani onun da koyuncu gibi bana ne ben de dist belgesi isterim demesine gerek yoktur yani bu FSR1-2'de ai yok ama 3'te var siz ne sanıyordunuz dediğimde ve ai kelimesini FSR3 için gösterdiğimde hani nerede 1-2'de diye 3 4 sayfa tartışmaya benzemez dedim çünkü dakika bir onlarda yoktu diye. yani her zaman peygamber sabrım yoktur sağım solum belli olmaz benim roketsan'ın 140km aslında 150km ama limitlemişler benim arabanın 165bg ama 140bg olsun mevzuat ülkelere göre farklı diye ve atınca nereye gittiği belli olmayan radarlara bir alttaki gif'i yaptıran adam gibiyim ya da monnknight izleyiverin. ben o mesajı hatırlamıyorum bile site:forum.donanimhaber.com jake 2tb ssd falan diye aratıp bulup şimdi okudum ama ben alırken hb trendyol başka yerde yok ve nethouse hariç kimse satmıyordu. dist. garantili diyordu. ben aldıktan sonra 45 tane kaldı falan dedi hb'de. nethouse marshall dist'i mi yoksa laf olsun diye mi sitelerine koymuşlar bilmem ama marshall diye bir marka duymadığınızdan eminim çünkü hem yaşınız tutmuyor hem de kuzeniniz güzel değil. arkamdan konuşacaksanız bir daha en azından biri pm atsın da bizim de söz hakkımız olsun. mahkeme falan uğraşmayalım devlet memuruna iftira hakaret diye ok?

• Jake Lockley kullanıcısına yanıt

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt

ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun sağım solum belli değil benim diyorum nesini anlamadın? decoder ister misin? bir ara dalga geçiyordum ayda x liraya decoder kiralıyorum diye .45 ACP tv mi diyordum neydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 9 Mart 2024; 12:22:41 >
  • 
Sayfa: önceki 943944945946947
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.