Bildirim
SSD Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: mormic
Arkadaşlar hali hazırda kullandığım ssd'yi başka pcde kullanmak zorunda kaldığım için diğer pcye taktım fakat windows logosundan sonra reset atıyor sürekli. İçinde
çok önemli muhasebe verilerim var hiçbir şeyi silmeden bunu çalıştırmanın bir yolu yok mu? Şimdiden teşekkürler.
Selam
SSD'yi taktığınız bilgisayar büyük ihtimalle farklı donanıma sahip ve bu nedenle sürücüleri tanımadığından reset atıyor..
Bu sorunu 2 şekilde halledebilirsiniz..
1- Üzerine yeniden aynı işletim sistemini kurarak. Verilerinizi kaybetmemek için bu sizin yeteneğinize bağlıdır..
2- SSD'yi başka bir bilgisayara takıp, bunun Acronis ile yedeğini aldıktan sonra, o yedeği kendi bilgisayarınıza kopyalayıp, SSD'yi de takarak yine Acronis ile geri yüklerken Universal seçeneği ile yüklemek.
Universal seçili olarak yüklerseniz, diğer bilgisayarın sürücülerini gözardı edileceğinden, taktığınız bilgisayarın sürücülerini yeniden kurmalısınız.. Bu işlem neredeyse yaptığım aylık-iki aylık rutin işlerdir.
Bu işlem için Acronis 2014, 2015 veya Acronis Universal Restore yazılımlarını tavsiye ederim..
Not: Yaptığınız her hangi bir hatadan dolayı verilerinizi kaybederseniz, bundan sorumlu olmayacağımı belirtirim..
Bilginize ve kolay gelsin..
-
BIOS da AHCI modunu aktif ederek denedinizmi
Başka bir pc de açın alın içndeki verileri.Donanım ve sistem farkından farklı pc de çalışmaması gayet normal. -
teşekkür ederim arkadaşlar öncelikle AHCI modu açmayı unutmuştum onu deneyeceğim olmazsa. Acronis ile yapacağım. Yardımlarınız için tekrar teşekkürler. -
Selamun Aleyküm.
Muhtemelen ahcii den dolayı o da şu şekilde olur ide iken windows kurulmuş ahci iken diğer makinede çalıştırıyorsanız. Muhtemelen ahcii açıktır onu ideye alın düzelebilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X