Şimdi Ara

SSD Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hali hazırda kullandığım ssd'yi başka pcde kullanmak zorunda kaldığım için diğer pcye taktım fakat windows logosundan sonra reset atıyor sürekli. İçinde
    çok önemli muhasebe verilerim var hiçbir şeyi silmeden bunu çalıştırmanın bir yolu yok mu? Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mormic

Arkadaşlar hali hazırda kullandığım ssd'yi başka pcde kullanmak zorunda kaldığım için diğer pcye taktım fakat windows logosundan sonra reset atıyor sürekli. İçinde
    çok önemli muhasebe verilerim var hiçbir şeyi silmeden bunu çalıştırmanın bir yolu yok mu? Şimdiden teşekkürler.

Selam
    SSD'yi taktığınız bilgisayar büyük ihtimalle farklı donanıma sahip ve bu nedenle sürücüleri tanımadığından reset atıyor..

Bu sorunu 2 şekilde halledebilirsiniz..
    1- Üzerine yeniden aynı işletim sistemini kurarak. Verilerinizi kaybetmemek için bu sizin yeteneğinize bağlıdır..
    2- SSD'yi başka bir bilgisayara takıp, bunun Acronis ile yedeğini aldıktan sonra, o yedeği kendi bilgisayarınıza kopyalayıp, SSD'yi de takarak yine Acronis ile geri yüklerken Universal seçeneği ile yüklemek.

Universal seçili olarak yüklerseniz, diğer bilgisayarın sürücülerini gözardı edileceğinden, taktığınız bilgisayarın sürücülerini yeniden kurmalısınız.. Bu işlem neredeyse yaptığım aylık-iki aylık rutin işlerdir.
    Bu işlem için Acronis 2014, 2015 veya Acronis Universal Restore yazılımlarını tavsiye ederim..

Not: Yaptığınız her hangi bir hatadan dolayı verilerinizi kaybederseniz, bundan sorumlu olmayacağımı belirtirim..
    Bilginize ve kolay gelsin..

• BIOS da AHCI modunu aktif ederek denedinizmi
    Başka bir pc de açın alın içndeki verileri.Donanım ve sistem farkından farklı pc de çalışmaması gayet normal.
  • teşekkür ederim arkadaşlar öncelikle AHCI modu açmayı unutmuştum onu deneyeceğim olmazsa. Acronis ile yapacağım. Yardımlarınız için tekrar teşekkürler.
  • Selamun Aleyküm.

Muhtemelen ahcii den dolayı o da şu şekilde olur ide iken windows kurulmuş ahci iken diğer makinede çalıştırıyorsanız. Muhtemelen ahcii açıktır onu ideye alın düzelebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung 1TB HDD MBR SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Ssd/hdd caddy problemi
    6 yıl önce açıldı
    ssd disk sorunu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.