Şimdi Ara

SSD Takviyesinden Sonraki Garip Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, bu akşam windows 8.1 %100 disk kullanmayı abartması yüzünden dellenip kendime samsung evo 850 250 GB ssd aldım. Laptop un (lenovo z510) tüm vidalarını söktüm bu kapak niye çıkmıyo diye hafifçe esneterek neyin tuttuğuna baktım kapağı, küçük bir yapışkanın altındaki bir vida tutuyormuş söküldümü anlaşılsın diye. Neyse shdd yi çıkarıp ssdyi yerleştirdim vidaları kapadım win7 usb disk hazırlayıp format atacağım bilgisayara fanın çalışmadığını farkettim ilk başta sorun etmedim. Format ekranına gelince çalışmaya başladı zaten. Ama arada bir yerde tam devir çalışıp tekrar yavaşladı ve şuan masaüstü geldikten sonra çalışmaya başlıyor. Acaba esnetme işi anakartta bir hasaramı yol açtı yoksa ssd çok hızlıda işlemci ısınmaya zaman bulamadanmı çalışıyor yada yeniden biosmu güncellemek lazım donanım değişti diye? Yada bu geçikme normalmi? inşallah öyledir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bakıpta cevap vermeyen 290 kişiye teşekkürler.

Böyle bir sorunla karşılaşan olursa dert yapmasın. sorun samsung magician programının güç seçeneklerini yüksek performansa ayarlaması. en düşük işlemci durumunda bile %100 işlemci kullanmaya ayarlanmıştı %5 yaptım bir sorun kalmadı ve hatta sistem boştayken fan çalışmıyor olmasına rağmen işlemci sıcaklığı 40 derece.
  • Dediğiniz gibi fan sadece işlemci ısındığında devreye giriyor olabilir, cpu sıcaklığını gösteren bir programla sıcaklık değişimlerini kontrol edin, ısınma yoksa dert etmeyin.
  • Isinmadigi icin fanda donmez bu oldukca normal bir durumdur sadece siz fark etmemissiniz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.