Şimdi Ara

SSD Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2011 model imac'imin harddiski artık saçmalamaya başladı, bu yüzden SSD ile değiştirmek istiyorum. En az 240 GB hafıza olmasını istiyorum 120 çok az kalır.

Fiyat olarak Kingston 240GB V300 Serisi Sata 3.0 Cache SSD'yi makul buldum ancak SSD hakkında pek fikir sahibi değilim, öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Link:

http://www.kliksa.com/urun/kingston-technology-now-v300-240-gb-ssd/901761269
    299 tl

http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-240gb-v300-serisi-sata-30-cache-ssd-okuma-450mb-yazma-450mb.html
    325 tl

Not: Bütçe olarak 300 lirayı aşmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fcol -- 11 Şubat 2015; 20:28:46 >

• 1. Model tercih edilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, kullandığınız ve memnun kaldığınız SSD'ler varsa onlarada bakmak isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: fcol

Teşekkürler, kullandığınız ve memnun kaldığınız SSD'ler varsa onlarada bakmak isterim

Malesef ssd kullanmadım hic. Lakin samsung öneririm. Ama bütçenize göre samsung yok

• v300 serisi sorunlu ssdlerden yeni modellerde kullanilan nand yongalar degistirldi bu yuzden vaad ettigi degerleri veremiyor sand force kontrolcude cabasi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam samsung evo 840 al. Şuan vatanda 230tl

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SSD Tavsiye
    11 ay önce açıldı
    Ssd tavsiyesi.
    2 yıl önce açıldı
    Sandisk, SSD önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.