Şimdi Ara

SSD tavsiye (5 Ürün Arasında Kaldım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Asus X550jk bilgisayarıma 240gb bir ssd almak istiyorum.Zaten üst düzey donanıma sahip bir bilgisayar değil , o yüzden stabil , uzun ömürlü olacak donma takılma yapmayacak bir ssd almak istiyorum.SSD ye OS'i ve çok kullandığım programları kurup , depolamayı hdd'ye yapacağım .SSDlerden pek anlamıyorum , seçim için yazma okuma hızları dışında hangi kriterlere bakmalıyım fikrim yok. Okuma yazma hızları yazıyor ssdlerin ama zaten sürekli dosya yazma/okuma yapmayacağım için hızların pek bir önemi var mı bilmiyorum . arasında kaldığım modelleri koyuyorum , anlayan arkadaşlar seçim yapmama yardımcı olursa sevinirim.

Gigabyte :

Sandisk :
    urun.n11.com
    Sandisk Ssd Plus 240gb 530mb-440mb/s Sata 3 2.5" Ssd (sdssda-240g - n11.com
    https://urun.n11.com/hard-disk/sandisk-ssd-plus-240gb-530mb-440mbs-sata-3-25-ssd-sdssda-240g-P320210961

James Donkey :

Western Digital :
    urun.n11.com
    Western Dıgıtal 240gb 2.5 Sata3 Ssd 545mb/s 3dnand Wds240g2g0a - n11.com
    https://urun.n11.com/hard-disk/western-digital-240gb-25-sata3-ssd-545mbs-3dnand-wds240g2g0a-P296176443

Kingston :
    urun.n11.com
    Kıngston A400 Sa400s37/240g 2.5" 240 Gb Sata 6.0gb/s - n11.com
    https://urun.n11.com/hard-disk/kingston-a400-sa400s37240g-25-240gb-sata-iii-6-gbs-P312557891

Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalım -- 10 Nisan 2019; 7:40:12 >

• Hepsi çöp elinde kalır SanDisk ultra 3d yasa evo 860 alacan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizin dediğiniz
    bu ürün sanırım . Peki benim attığım sandisk ile arasındaki fark nedir ? ve elinde kalır derken uzun ömürlü olmadığını mı kasdettiniz ?

• Bütçenize uyarsa Samsung 860 Evo öneririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalım

sizin dediğinizhttps://urun.n11.com/hard-disk/sandisk-sdssdh3-250g-g25-ultra3d-250gb-sandisk-7mm-550500-sata3-P280635764
    bu ürün sanırım . Peki benim attığım sandisk ile arasındaki fark nedir ? ve elinde kalır derken uzun ömürlü olmadığını mı kasdettiniz ?
    Senin attın plus modeli benim sana attım 3d nand versiyonu plustan daha hızlı ve daha dayanıklı 5 yılda garantisi var

• Dolphin/Lion kullanıcısına yanıt
    Bütçem 220 lira civarıydı şimdi biraz daha zorlayıp sandisk SSD ultra 3D alabilirim belki . 30 tl daha fazla da 860 evo buldum . 30 lira fark değer mi sizce ? Bir de 3d nand olmayan modeller hiç iş görmez mi ? Sonuçta bilgisayarımdaki işlemci i5-4200h aralarındaki farkı hissedebilir miyim ?
  • kartalım kullanıcısına yanıt
    Bence değer. Samsung 3D Nand ve 5 yıl garantili. Kendim dahil 7-8 kişiye montajladim bir tane şikayet gelmedi. Samsung bellek/ssd konusunda cidden başarılı. Alabilirseniz alın derim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 LG arasında kaldım.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    5 yıl garanti varsa değer o zaman fiyat farkına . Yardımcı olduğunuz için teşekkürler hocam bir de son bir soru olarak fiyat olarak 250gb için kaç lira civarı uygundur sizce ?
    Rica ederim hocam. Fiyat olarak şu anda dolardan dolayı 300 lira civarına çıktı. 270 TL civarı bulabilirseniz uygun denilebilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

5 yıl garanti varsa değer o zaman fiyat farkına . Yardımcı olduğunuz için teşekkürler hocam bir de son bir soru olarak fiyat olarak 250gb için kaç lira civarı uygundur sizce ?
    emin olun ultra 3d sizi üzmez garanti veriyorum
  • Samsung evo tavsiyemdir. Kendim SanDisk kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veysigz -- 10 Nisan 2019; 10:25:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 290 tl'ye 860 Evo aldım arkadaşlar, hepinize teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru bir karar olmuş

Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın :)

Teşekkür ediyorum hocam. Ürün bugün elime ulaştı da kullanmaya başladım . Okuma hızı güzel ama yazma hızı bana düşük geldi biraz neden olabilir sizce ? 8 gb ddr3 ram var işlemcim de 2 çekirdekli i5 4200h

SSD tavsiye (5 Ürün Arasında Kaldım)
  • quote:

Teşekkür ediyorum hocam. Ürün bugün elime ulaştı da kullanmaya başladım . Okuma hızı güzel ama yazma hızı bana düşük geldi biraz neden olabilir sizce ? 8 gb ddr3 ram var işlemcim de 2 çekirdekli i5 4200h

Biosu resetleyince düzeldi , tekrardan herkese teşekkürler . Yazma hızı şuan 530 civarlarında

• iyi günler herkese. lg marka p8700 işlemcili eski bir laptopum var. evde sadece internet, film ve de basit programlar (word excel gibi) kullanıyorum. öncelikle ssd işlemlerde hızlanmaya yardımcı olur mu? ve de buna uygun ssd varmıdır? yardımcı olursanız sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.