Şimdi Ara

SSD Tavsiyesi 120GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    10 yıllık bilgisayarıma hayat vermek için SSD takmaya karar verdim ve ilk etapta 120gb yeterli olacak gibi. Anakartın modeli ASUS P5Q. 1. Sorum bu anakart SSD yi destekler mi ? 2. olarak da kronik sorunu olmayan F/P SSD ler nelerdir. Kullandığınız varsa önerilerinizi bekliyorum.

• Hocam ben de bayağı araştırdım120 gb crucial almaya karar vermiştim. Tavsiye üzerine 240gb crucial sipariş verdim. 120lik bir yere kadar yetmez sadece windows olarak düşünmeyin birde ssd de bir miktar boş kısım kalması gerekiyormuş okuma yazma işlemini yapabilmesi için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kadirfke K kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten eski bir harddisk var sistemde, ilaveten SSD alıyoruz sadece win10 ve program kurulumları için. O yüzden yeterli olacağını düşünüyorum. Ben de crucial alacağım sanırım memnun musunuz ?
  • 120 Gb fazlasıyla yetiyor
  • Anakart SSD'yi destekler fakat SATA 3 desteği yoksa SSD yavaş çalışır. Samsung, Crucial, Corsair olabilir, Sandisk, Kingston, Seagate, WD, James Donkey gibilerini ise önermem.
  • Açılış ekranında ara sıra diski görmez reset yapman gerekir.
    Başka problem olmaz.
    P43-lga775 sistemde 12tb ssd yazma yaptım çok da dert değilse açılışlarda arada bir reset yapmak sıkıntı olmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sata ssd öneri
    geçen ay açıldı
    Ssd tavsiyesi.
    2 yıl önce açıldı
    Sandisk, SSD önerisi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.