Şimdi Ara

SSD test sonucum ve tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bilgisayarım Victor G451, üzerinde 120 gb ssd now v300 var kendim almıştım bilgisayarı aldıktan sonra da taktım ve kullanıyorum. Test yaptığımda aşağıdaki değerleri aldım, sizce bunu satıp Kingston Hyperx 240 Gb 3K almama değer mi ? çok büyük performans farkı yaşarmıyım ?
     SSD test sonucum ve tavsiye

• Test'i bırakta sen, windows ortamında kullanırken bir program açarken bir yavaşlık oluyormu işlerini aksatıyormu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yumurtalı Pide -- 3 Mart 2015; 23:11:37 >
  • bir yavaşlık yok, daha iyi performans alırmıyım diye sordum. Testi neden bırakayım ?
  • ya benim de sıkıntim var pc sistemiyle ilgili yardim almaliyim konu acmayi bilmiorum yeni uyeyim yardim edin lutfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows açılışta veya Pencereler arasında geçiş yaparken veya program açarken bir hızlılık fark edemezsin.

O Diski alırsan sadece dosya kopyalarken hızlı kopyalandıgını fark edebilirsin.
  • arkadaşlar bende ssd kullanıyorum windows 8 yüklü bilgisayarımda açıkçası tam olarak 11 saniyede açılıyor bilgisayarım ayrıca örnek veriyorum cs go oynarken yeni bir harita başladığında (bilenler varsa) 5vs5 maçlarda oyun direk botlarla başlar real oyuncu girdikçe botlar silinir normal hdd varken muhakkak benden önce 3-4 kişi girerdi oyuna şuan koskoca serverda bana denk gelen oyunlarda benden önce giren görmedim.....isteyene video yüklerim......
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aim_Master

arkadaşlar bende ssd kullanıyorum windows 8 yüklü bilgisayarımda açıkçası tam olarak 11 saniyede açılıyor bilgisayarım ayrıca örnek veriyorum cs go oynarken yeni bir harita başladığında (bilenler varsa) 5vs5 maçlarda oyun direk botlarla başlar real oyuncu girdikçe botlar silinir normal hdd varken muhakkak benden önce 3-4 kişi girerdi oyuna şuan koskoca serverda bana denk gelen oyunlarda benden önce giren görmedim.....isteyene video yüklerim......

Hangi marka/model ssdyi kullanıyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kingston 120gb 450mb/sn bu ürünü kullanıyorum kardeşim gayette memnunum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.