Şimdi Ara

SSD'ye geçmeli mi? SSD ile ilgili herşey! (366. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.546
Cevap
73
Favori
551.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Samsung un 850 evo 250gb ssd diskle birlikte gelen cd icindeki samsung data migrasyon programı ile de hdd yi ssd ue kopyaladi ve de samsung magician programı ile ssd optimizasyonunu yaptım.

(Samsung magician vers. 4.5 idi ben internetten 4.9 buldum ve onunla ssd yi de guncelledim EMT02B6Q son firmware bu)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • feyzal59 F kullanıcısına yanıt
    Kardeş sata-usb kablo veya harici kutu ile mi yaptın bu işlemi?
    Kaç GB veri vardı, ne kadar sürdü?
  • kozmikdalga K kullanıcısına yanıt
    2.0 bağlantısı olan eski bi harici disk kutusu vardı icindeki hdd yi çıkardım ssd taktım. Windows 40gb idi en fazla 45 dakika sürdü aktarması

Bende 2,0 ama 3,5 inç bir harici kutu var, o olmaz sanırım..

Aslında mantıken olması lazım, sonuçta harici kutudaki aynı power ve sata bağlantıları..
    Yani kasaya doğrudan bağlıyormuşsun gibi, ama usb den..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmikdalga -- 4 Aralık 2015; 0:41:18 >
    sonucta aktarmak ıcın lazım olacak baglantı portları uyarsa niye olmasın..
    Aynı şeyi yazmışız, cevapların ve ilgin için çok teşekkürler arkadaşım..
    ne demek hiç onemli degil senin de bir an once ssd ye gecmen dilegiyle:)
  • Merhabalar Sandisk Ultra II 480 gb SSD hardiski diz üstü bilgisayarıma dahili HDD yerine bağladım. Ancak SSD sata II hızında çalışmakta.
    Bilgisayarım Samsum np370r5e-s06tr ve sata III desteği var. Bios ta ACHI açık. Sebebi nedir acaba ?
  • Arkadaşlar merhaba ben ssd almayı düşünüyorum ama bir sorunum var. Monster Abra A7 v5.2.1 modeli notebook kullanıyorum.750Gb HDD takılı.Şimdi benim alacağım ssd mSata mı olmalı yoksa normal SSD alsam da takabilir miyim notebook içine?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeevac -- 18 Aralık 2015; 16:13:49 >
  • Aida x64 programından anakart modeli ve neleri desteklediğine bakacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: hzr34

Aida x64 programından anakart modeli ve neleri desteklediğine bakacaksınız.

Anakart Adı Clevo W65/67SC olarak yazıyor. İlk defa duydum açıkçası
  • Ssd olarak corsair force 120gb gt aldım tam performans alamadım kopyalama hızı 170 lerde geziniyordu geri sattım bir arkadaşımda sandisk ssd var ondada aynı problem var ve ssd lerden soğudum gibi biraz can sıkıcı bir durum neden böyle oluyor anlamadım

• Geçen aldığım samsung evo bios ve windows da görünmüyor nedeni ne olabilir ?

Başka bir pc de denedim sorunsuz çalışıyor.
  • 240gb lik ssd aldım arkadaşlar. yeni bir sistem kuruyorum. hdd almadım, harici hddler var filmler vs. onlarda saklayacağım. şimdi ssd gelince ne gibi ayarlar yapmalıyım kısaca özetleyecek var mı? internette biraz göz gezdirdim. sistem geri yükleme kapatılacak, disk birleştirme yapılmayacak falan. bu tür işlerden pek anlamam ama.
  • Bende kingston 240gb lık aldm. Fakat sıfırdan toplayacağım için veri sorunum yok. Bende senin gibi düşündüm. Bilgisayarda kayıtlı olacak şeyler ciddi şeyler olacak, Film v.b. 1tb lık hard diskimde olacak. Bir oyunu bitirdikten sonra kurulu halini bilgisayarda tutmam zaten. Ha online oyun olur 3 - 5 tane onlarda sıkıntı yok onlar durabilir. Çalışma açısından ve performans açısından yorumlar olumlu. Bakalım artık...
  • BZTRL B kullanıcısına yanıt
    Peki hazır kullanmış olduğunuz bir sistememi taktınız yoksa sıfırdan mı aldınız da böyle oldu.
  • Merhabalar değerli hocalarım,

Son incelememiz yayımlanmıştır, bilgilerinize arz ederim

SandForce SF-2281 ile Son Salvo – Beş Farklı Model İncelemede
  • Teşekkürler.

Konu SSD ise, Gerginix'in yorumları yanında bizimkiler yavan kalır. Onu bekleyelim en iyisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sandisk ultra 2 240 gb ssd im bozuldu... yaklasik 15 gundur eski yedek 160 gb lik hdd sata hdd kullaniyorum cekilir gibi degil...

• hapocod kullanıcısına yanıt
    SSD'den sonra HDD kullanmak zorunda kalmak, eşşekten düşmek gibi bişey.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 364365366367368
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.