Şimdi Ara

ssd'ye windows 7 kuruyorum restarttan sonra açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ssd'ye windows 7 kuruyorum restarttan sonra açılmıyor.
    gigabyte p55-ud3R anakartta marvell 88se91xx kontrolcülü usb 3.0-sata 3 kart vardı
    sandisk 128gb ssd'i marvell'a taktım, pc açılınca initalizing diye kalıyor . Başka forumlarda marvellin uyumsuz olduğu yazıyordu . Denemelerden sonra vazgeçtim.
    Anakarttaki sata 2 portuna takıp biostan ahci yi açtım ayarları da yaptım. windows 7 dvd ile kurdum ama windows başlatılıyordan sonra siyah ekranda kalıyor. yarım saat
    bekledim açılmadı. birkaç kere daha denedim. araştırmalar yaptım. bios güncelledim f2 den f8 sürümüne. (Ama ahci sürümü değişmedi.) tekrar denedim olmadı .

ne yapabilirim?
    son restarttan sonra açılmıyor.

• up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merdem2002 -- 4 Kasım 2013; 7:39:36 >
    hiç bakan yok mu?
  • bilgisayarda SATA 3 üzerinden bağlı bir donanım var mı?
  • typedef kullanıcısına yanıt
    anakart aslında sata 2 marvell kontrolcülü kart sata 3 . zaten uyumsuz şu anda kartı çıkardım, sata 3 portu yok anakartta. sata 2 de ssd takılıyken ustteki hata oluyor.
    sata 3 ile ilgili donanım yok. ssd sata 3 desteği veriyor sadece ama sata 2de deçalışması lazım.
  • Anakartın AHCI modda mı yoksa IDE modda mı? ayrıca sata2 hdd varsa onları da çıkarıp öyle deneyin. Bende siizin gibi sata2 anakartta sata3 ssd kullanıyorum.
  • ssd üzerinde jumper varsa onunla jumpla sata2 ye geçsin olmadı anakartının biosundaki installed os menüsü varsa win7 yada xp vista arasında seçimlerle dene belki olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fi-ToNe2

Anakartın AHCI modda mı yoksa IDE modda mı? ayrıca sata2 hdd varsa onları da çıkarıp öyle deneyin. Bende siizin gibi sata2 anakartta sata3 ssd kullanıyorum.

ahci modda sata2 hdd leri çıkarmıştım
  • up
  • up
  • up

[bscfp=]
    [/mentioned]
  • uppppppppp
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.