Şimdi Ara

Ssd yeterli performansı vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1,nesil i5 işlemcili laptopuma biraz hızlansın diye usb bellekten UEFİ kurulumla ssd taktım.Ancak beklediğim performans artışını göremedim.Pc açılışı 30 sn civarında.Office,chrome vs.açılışları baya hızlandı.Fakat uzaktan eğitim amacı ile kullandığımız Microsoft teams programında HDD performansını arar oldum.Ssd kararlı bir şekilde hızlanma sağlamadı yani.Birşeyleri yanlış yapıyor olabilir miyim?

• sata 2 mi sata 3 mü bu durumu etkileyebilir ama sata 3 destekliyordur büyük ihtimalle. Windows açılış uygulamalarini bir gözden geçir o zamani uzatır. windows ssd üzerine kurulu değil mi eminsin
  • Windows ssd üzerinde çünkü HDD yi kullanmadım şimdilik.Sata 2 mi 3 mu emin olamadim ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • windows yani başlat tuşuna basıp aynı anda r tuşuna basıp çalıştır menüsüne msconfig yaz. orda ki menulerden Windows başlangıçta aktif olan uygulamalardan gereksiz olan varsa onları devredışı birak. bir pencere daha var ordan da tüm windows uygulamalarini gizle diyip kalan uygulamalar senin yüklediğin uygulamalar. ordan da gereksiz uygulamalari devredışı bırak. açılış hizlanacaktir. onun dışında bios üzerinde bir ayar var onu değiştirmiş olabilirsin belki açılışta tüm sistem denetleniyor bios açılış süresi uzuyor böyle bir islem yapmis olabilir misin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SSD Yetersiz Geliyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.