Şimdi Ara

SSF4 için Fightstick Tavsiyesi Hori vs Madcatz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır SSF4 oynamaktayım logitech f710 gamepad ile genellikle Guile ve Bison karakterleri ile oynamaktayım. Arcade stick alcam fakat kafamda epey bir soru işareti var

1- Battop mu Balltop mu. Battop'un charge lı karakterlerde + sı olurmu. veya guile'da focus attack dash u2 yaparken sıkıntı yaparmı.

2- Hori mi tercih etmeliyim Madcatz TE mi.

3- Araştırmalarım en uygun Hori Fighting Edge diyor ama ne kadar doğru tercih bilemedim. Hayabusa Stick ve Kuro butonlar Madcatz TE nin Sanwa larına göre + getirirmi. Ayrıca gamepadde frame atlaması olduğundan turbo ile oynamaktayım. Fakat Bu stickte turbo yok ihtiyacım olurmu diye çelişkideyim.

4- Hori Xbox 360 Real Arcade Pro VX SA KAI buda olabilir fakat dizde oynarken sıkıntı olabileceğini düşünüyorum avuç içi yeri beni tedirgin ediyor açıkçası. Ayrıca Hafif olduğunu duydum oynarken sağa sola kaymalar olabilecek kadar hafifmidir kasa sağa sola sallanırsa hiç bir anlamı kalmaz diye düşünüyorum.

5- PC de kullanacağım

Sizce hangisini tercih etmeliyim. Fiyat aralığım maximum 300 TL benim için önemli olan stick in ve tuşların yumuşak olması ayrıca dizdeki duruş sağa sola kaymama stick kasasının ergonomik olması ne çok büyük nede çok küçük olması. Biliyorum çok şey istiyorum ama pek bilgim olmadığı için kararsızım işte.

Şimdi benim sorum şu
    Madcatz TE mi yoksa Horinin tavsiye ettiğiniz bir serisi varmıdır ? MadCatzler biraz daha pahalı sanırım Fiyat farkına değermi ?

XboxLive ID: rhymTR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srhtshr -- 9 Ekim 2013; 8:37:33 >

• selamlar elimde temiz HORI Real Arcade Pro VX SA KA var. amazondan alinma kutu kitapcik vs tamam. 300tl aklimdaki.fiyat,dusunursen goruselim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • conerland kullanıcısına yanıt
    Hori Real Arcade Pro Vx Sa Kai aldım kardeşim sağolasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srhtshr -- 18 Ekim 2013; 14:44:30 >
  • Beyazdı sanırım aldığın versiyon (PS3'de siyah). Hayırlı olsun. Ben de 1 ay kadar kullanmıştım sonra sattım zaten pek iyi oynayamazdım. :)
  • yok hocam beyaz olan vx sa, benim aldığım siyah olan vx sa kai şu ürün HORI Xbox 360 Real Arcade Pro VX SA KAI Bakalım denicez bizde inşallah sonuç iyi olur :)
  • Hocam direkt amazon üzerinden mi aldın.? Gümrüğe falan takılmadı mı?
  • eskoc E kullanıcısına yanıt
    evet amazondan aldım gümrüğe takılıyor. bugün geldi ürün elime fakat stick kültürüm pek olmadığı için biraz garip geldi satıyorum ürünü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.