Şimdi Ara

Ssistem İiyimi sizlerin yorumunu almak istedim İÇERİ BUYRUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    4 GB RAM
    1TB. HARDDİSK
    1GB EKRAN KARTI
    400WAT KASA
    GİGABAYT ANAKART
    Arkadaşlar benim babamın arkadaşı işte toplama bilgisayar için sistemi yazdı sizce iyimi 1000 tl civarı birşey ediyormuş(DETAYLI BİLGİ YOK)

• kardeş parçaların modellerini yazmamışsın. oyun falan oynayacaksan ekran kartının modelini yaz 1 gb olması önemli değil.
    işlemci iyi rami 6 yada 8 yapsan daha iyi olabilirdi
  • arslanbenzer kullanıcısına yanıt
    Ram siğer soketine bir rm daha koysam 4 lük 4x4 ekran kartınıda haklısın bana önereceğin bir ekran kartı varmı babama söyliyim arkadaşına desin işte ekrn kartı bul olsun falan diye
  • evet bir 4lük daha koysan 8 yaparsın ram çok pahalı bir şey değil zaten. bütçeni tam olarak bilmediğim için kesin bir şey öneremiyorum ama r7 250 (300 lira civarı) r7 260x (400-450 ) bütçene göre birisini alabilirsin
  • Destur33 D kullanıcısına yanıt
    Ram 8 gb önerilir.. bide 120 gb ssd öneririm.. ssd ile hızlı pc sahibi olursun.. amd a8 ekran kartı tümleşik zaten . iyi yani
    A8 = Amd a8 serisi işlemcilerden biri olsa gerek. ( Amd alınacaksa Fx 8000 serisi modellerinden biri tercih edilmeli )

4gb ram'inin ise DDR3 olduğunu varsayıyorum. (İleride bir sorun olmaması için en az 8 gb DDR3 ram alınmalı)

1gb ekran kartı ise yeni ekran kartlarınının 1gb modelleri yok gibi ki bu da eski bir ekran kartı modeli olduğunu gösteriyor. (Ekran kartı olarak da en düşük model nvidia 950veya 960 2gb'lık modeller. olmalı. Amd ekran kartı olarakda r9 serisi 2gb'lık olanlardan bir model)

Yukarıdaki senin 3 özelliği ve 1000 tl civarı parayı birleştirdiğimizde alacağın bilgisayarı oyun amaçlı kullanamazsın. En azından ben öyle olduğunu farz ediyorum. Yukarıda verdiğin üç eksik özelliği tam bilmediğim için geri kalan anakart vs... gibi özelllikleri tartışmak pek önemli değil.

Belhasıl İnternete girmek film müzik ve ödev için güzel sistem ama oyun için uygun değil. Düşük ayarlarda oyunları açabilirsin ancak.

• maxpayne53 kullanıcısına yanıt
    Senin bana önereceğin nedir peki ben şahsen eksik olarak 4 gb ram ve 2 gb üstü bir ekran kartı diye düşünüyorum oyun bilgisayarı olarakta çok ileride gözüm yok zaten RUST/CS GO gibi 2 oyun açması yeterlidir benim için ilgin için teşekkür ederim
  • Zlatan.İbrahimovic Z kullanıcısına yanıt
    Dostum ekran kartı tümleşik demişsinya ekran kartına gerek yokmu yani ?
    yok ekran kartına gerek yok ... oyunlarda iyi verim alabilirsin... ha high yüksek ayarlarda oynamak istiyorum diyorsan exradan ekran kartı takman gerekiyor... ama boyle medium ayarlarda rahat oynarsın ..
  • Zlatan.İbrahimovic Z kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam konuyu nasıl kapatabilirim ??
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.