Şimdi Ara

STAJ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. Dış Ticaret son sınıf ( 2.sınıf ) öğrencisiyim. Erasmus'la Hollanda'ya gidip geldim, o yüzden yaza kadar boştayım. Bu dönem için ekle-sil yapmamıştım Erasmus yüzünden. ve mezuniyet için gerekli olan 30 günlük zorunlu stajım var.

Staja başladım. Gerçi resmi olarak, 12 Mayıs - 23 Haziran arası gözükecek stajım.

1 hafta gittim, ama DGS hedefim var. Naylon staj nasıl oluyor geri kalan süreler gitmeyip DGS'ye hazırlanmayı düşünüyorum.

Şimdiye kadar yaptıklarım ;

- Okul sitesinden Staj Formu print edip firmaya imzalattım, okula gönderdim, okul da işleme aldı.

Bu aşamadan sonra neler yapmak gerekiyor?

Staj bitince ayrı bir onay gerekiyor mu firmadan veya okuldan falan. nasıl olacak bu geri kalanının naylon staj işi ?

• Arkadaşlar merhaba... Pamukkale Üniversitesi Honaz MYO Dış Ticaret 2.sınıf ( son sınıf ) öğrencisiyim.
    Son dönemde yani Şubat-Temmuz ayları arasında Hollanda Erasmus kazandım. Gittim ama zor geldi dersler de farklıydı ve Nisan ayında dönüş yaptım.
    Geçen seneden yapmadığım 15gün + bu seneki 15gün olmak üzere toplam 30 gün zorunlu stajım var. Bu ara boş duracağıma staja başladım. Okulla konuştum oluyormuş şimdi de yapabilirsin çünkü ekle-sil yapmamıştın ders yükün yok dedi stajı öyle halledeceğim. 23 Haziran'da bitecek stajım.

Şimdi sorum şu ; Bu son dönem Erasmus'la gittiğim için ekle-sil yapmamıştım ve bu dönem öğrenci gibi gözükmüyorum. Vizelere girmedim haliyle, finalleride olmaz. Yaz okulunda ise sadece belli kredi ( 9 kredi gibi ) alınabiliyor diye duydum. Yaz okulunda alabileceğim kadarını alırım da geri kalan dersler nasıl olacak.

DGS hedefim var; yaz okulu hariç kalan dersler nasıl olacak, nasıl mezun olacağım? Bu Erasmus işi arap saçına döndürdü.

19 Temmuz'da da DGS var bildiğiniz gibi, 2 ay çalışsam DGS'ye kazanabilirim ( 3.72 ortalamam var şuan 3 dönemlik )

Şartlı kayıt vs nasıl oluyor? Stajı halledeceğim. Ama mezuniyet için gerekli 3-4 ders belki daha fazla kalabilir. Sorun yaratıyor mu o DGS için, bir çözümü var mı bunun

Teşekkürler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iktisat staj
    2 hafta önce açıldı
    Belediye muhasebesinde staj
    4 ay önce açıldı
    baykar staj sınavı
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.