Merhaba arkadaslar ben bugun staja basladım.Şirkete gittim staj bilgilerimi imziladılar.Ama ben bu kurulusta çlsımak istemiorum çünkü hiçbir şekilde bölümümle alakalı herhangi birşey görmüyorum ve beni bu konuda egitecek kimsede yok.Şikayet etme ya da bi dilekce yazıp okula werme şansımız var mı? biraz bu konuda arastırma yaptım ve stajla ilgili bi belgede staj yapan kişiyi yani stajyeri kendi bölümüyle alakalı staj görmesi gerektiğini ve stajın ögrencileri gerçek hayata hazırlamasını ögrendim ama dediğim gibi bu kurumda herhangi bi eğitim almıyorum ve hergün masa basında oturup telefonlara bakmak istemiorum Lütfen bu konuda çok magdurum bi arkadaşımız yardımcı olursa çok sevincem mümkünse bi an önce yarına yetişmesi için güzel bi dilekçe yazan arkadaş wrsa yardım etsin lütfen magdur durumdayım yardımlarınızı bekliyorum.Meslek lisesi son sınıf Bilgisayar öğrencisiyim
ya güzel diorsunda herseyi okul ayarlamış hiç bi bilgim yoktu nereye gidecegimden sen buraya gitcen dediler gittik baktık bölümümle alakalı tek birşey görmüorum bu konuda dilekçe fln yazsak bi çözüm yolu fln yok mu bütün sene tel bakmak istemiyorum.