Şimdi Ara

Staj raporu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar staj raporu istemek yasak değildir heralde...
    Ben Havelsan'da staj yapmış 2.sınıf(bitti) elektrik-elektronik öğrencisiyim. Rapor yazacam ama elimde örnek yok. En büyük sıkıntım da bu kurumun tarihçesini bulamıyorum. Yardım edebilecek bi arkadasım var mı?

• 10 gün önce bi ark. neredeyse bütün bölümlerle ilgili staj dosyası vermişti, arama dan aratırsan belki ulaşabilirsin
  • bende orada yapmıştım vay be duygulandım şimdi

sitesinde de yok valla gidip havelsandan isteyecen

havelsan raporu yazmamanın ne kadar zor olduğunu bilirim herşeye bu gizli bilgi diyorlar yazdırmıyorlar haberin olsun

neresinde yaptın havelsanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi throlll -- 9 Eylül 2007; 11:14:30 >
  • Genel merkezde yaptım stajımı. Ya biz istedik taihçelerini de bugün bi baktım türkçe. ve resimli. Beklediğim bi tarihçe değil. Ben de İzmir'deyim gidemiom da. Sitesinde misyon,vizyon gibi şeyleri buldum onları koyacam da. Hani kuruluşundan bu yana belli yıllarda neler yapmış gibi bişey bekliodum
    Arama işini yanlış kelimelerle arattım heralde, bi daha aratırım, saolasın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: raist1907

Genel merkezde yaptım stajımı. Ya biz istedik taihçelerini de bugün bi baktım türkçe. ve resimli. Beklediğim bi tarihçe değil. Ben de İzmir'deyim gidemiom da. Sitesinde misyon,vizyon gibi şeyleri buldum onları koyacam da. Hani kuruluşundan bu yana belli yıllarda neler yapmış gibi bişey bekliodum
    Arama işini yanlış kelimelerle arattım heralde, bi daha aratırım, saolasın.

ben elde yazmıştım raporu

bi ark bilg de yazmıştı o hala saklıyorsa akşam isterim senin için giriş kısmını
  • Valla kıyak olur dostum. Şimdiden saolasın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EHLİYET SAĞLIK RAPORU HAKKINDA
    17 yıl önce açıldı
    Sağlık Raporu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.