Bildirim
Staj raporu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
10 gün önce bi ark. neredeyse bütün bölümlerle ilgili staj dosyası vermişti, arama dan aratırsan belki ulaşabilirsin -
bende orada yapmıştım vay be duygulandım şimdi
sitesinde de yok valla gidip havelsandan isteyecen
havelsan raporu yazmamanın ne kadar zor olduğunu bilirim herşeye bu gizli bilgi diyorlar yazdırmıyorlar haberin olsun
neresinde yaptın havelsanın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi throlll -- 9 Eylül 2007; 11:14:30 > -
Genel merkezde yaptım stajımı. Ya biz istedik taihçelerini de bugün bi baktım türkçe. ve resimli. Beklediğim bi tarihçe değil. Ben de İzmir'deyim gidemiom da. Sitesinde misyon,vizyon gibi şeyleri buldum onları koyacam da. Hani kuruluşundan bu yana belli yıllarda neler yapmış gibi bişey bekliodum
Arama işini yanlış kelimelerle arattım heralde, bi daha aratırım, saolasın. -
quote:
Orjinalden alıntı: raist1907
Genel merkezde yaptım stajımı. Ya biz istedik taihçelerini de bugün bi baktım türkçe. ve resimli. Beklediğim bi tarihçe değil. Ben de İzmir'deyim gidemiom da. Sitesinde misyon,vizyon gibi şeyleri buldum onları koyacam da. Hani kuruluşundan bu yana belli yıllarda neler yapmış gibi bişey bekliodum
Arama işini yanlış kelimelerle arattım heralde, bi daha aratırım, saolasın.
ben elde yazmıştım raporu
bi ark bilg de yazmıştı o hala saklıyorsa akşam isterim senin için giriş kısmını -
Valla kıyak olur dostum. Şimdiden saolasın...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X