Merhaba herkese, 9 yıl aradan sonra ilk defa bu siteye girip bir konu hakkında yardım arıyorum o yüzden konuyu yanlış yere açtıysam ya da herhangi bir sebepten aslında başka bir yere yazmam gerekiyorsa lütfen kusuruma bakmayın. Gelelim asıl meseleye; E-devlet Askerliğim sayfasından yoklama işlemlerimi başlatıp 3. aşama olan "Hastane Sevk İşlemleri" aşamasına gelmiştim. O aşamada şöyle bir ibare yazıyordu: "Hastanedeki sağlık muayenesi işlemleriniz henüz tamamlanmadı." Hastaneye gittim, gerekli kontrollerden geçip sağlık kurulu randevusu aldım. Randevu günüm geldiğinde kurula girip çıktım. 1-2 saat bekledikten sonra bana bir belge verdiler. Bu belgeye göre seferberlik olmadığı sürece askerliğe elverişli değilmişim. Belgeyi askerlik şubesine götürmeme gerek olmadığını sadece beklemem gerektiğini söylediler. Şimdi e-devlet askerliğim sayfasına girdiğimde karşıma direkt "Yoklama Dönemi İşlemleri" çıkıyor. Önceki aşamalar hiçbir şekilde görünmüyor. Sanki tekrar başa dönmüşüm gibi düşünüyorum. Bu sorunu deneyimlemiş arkadaşlar varsa ne yapmam konusunda fikirlerinize muhtacım. Saygılarımla, |
Askerlik yoklaması hastane sevk işlemleri aşaması
-
-
Raporun sisteme işlenmesi biraz zaman alabiliyor hocam. Yine de askerlik şubenizi arayıp teyit edebilirsiniz son durumu.
-
Hocam öncelikle cevabın için çok teşekkür ederim. Aynen dediğin gibi oldu. Askerlik şubeme ulaşamadım ama gerek de kalmadı zaten. Kendiliğinden e-devlet askerliğim sayfası düzeldi ve rapor görünür hale geldi. Herhangi bir şey yapmama gerek yokmuş, sadece beklemem lazımmış.
tekrar teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rica ederim hocam
-
merhaba iyi günler yaklaşık 2 ay önce aile hekimi tarafından hastaneye gönderildim. sonraki yıla erkeleme kararı verildi fakat bu e devlete bir türlü düşmedi 28 haziranda tecilim tamamen bitti askerlik sayfamda 3. Hastane Sevk İşlemleri aşamsında olduğum 6 ay içinde tamamlamam gerektiği yazmakta herhangi bir şekilde ertelemeye dair birşey bulamadım ne yapmam gerekmekt.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X