Şimdi Ara

Stajla ilgili çok acil yardım beyler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hemen konuya giriyorum.Staj yerinde patronla bir süredir aramız bozuk.Geçen gün staj devamsızlık çizelgesiyle ilgili bir imza ve kaşe istemiştim.Adam bana git ustan imza versin dedi ancak kaşeyi bastırmayacaksın dedi(uyuzluğuna yapıyor).Sonra gittim adama imzalattım kaşeyide kendim bastım.Bu arada not kağıdını yanıma getirmiştim o sırada hemen bizim ustaya imzalattım sonra kaşeyi gidip kendim bastım.Bugün işten çıkarken arkadaşım olan kişi bana yerleri süpürmemi söyledi bende süpürmedim.Gitmiş patrona şikayet etmiş.Adam bugün bana acayip bir şekilde kızdı.Bana seni sınıfta bırakacağım dedi.Not kağıdını haftaya getiriyorsun dedi.Sonra ben adama ben bizim ustadan not almıştım dedim.Sonra bu beni ilgilendirmez bana not kağıdını getireceksin dedi.Ustadan aldığım notların hepsi 100 pazartesi günü öğretmene vereceğim acaba patron gidip notumu iptal ettirebilirmi?

• İşini yapmıyorsan haketmiyorsundur. Değiştirir, tabi hocani bulursa kötü olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocaların kaypak değilse bişey yapamaz. Elinde imzalı kaşeli kağıt var, mühürlü götürüyorduk biz şirkette göstermiyorlardı bile

• SolSerçe kullanıcısına yanıt
    Hocam işimi yapmıyorum değil saat 6:30'da iş bitiyor çıkıyorum bana benimle aynı yaştaki çocuk emir veriyor.Bu patron olacak herifte 3 aydır maaşımı vermiyor ama adama gidip 3 aydır şikayet bile etmedim.Dün 2.5 saat fazladan mesaiye kaldım.Benimde kendime göre haklı nedenlerim var ama sesimi çıkarmıyorum.
  • Aynen iş öğretmene kaldı.Ben imzayla kaşeyi aldım pazartesi günü veriyorum öğretmene.
  • fazla not kagıdı varsa gotur, bir tanede zarf gotur imzalasın kaşelesin zarfı kapatsın sana versin .

zarf neden goturuyorum dersen, adama ayak yapacaksın diceksin ki hoca ustamın verdiği notu kabul etmedi zarfın ıcınde vermeliymişim zarfı kapatıp kaşe atmanız lazımmıs diceksin. adamda gercekten boyle oldugunu dusunup ustanın verdiği notun hukumsuz oldugunu dusunecek.
    sana zarfa koyup verecek zarfı kaşeleyecek sen okula ustanın not kagıdını vereceksın

not: patron dediğin kişinin düşük not verecegını zannetmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrt__gl -- 22 Mayıs 2015; 21:44:19 >
  • mrt__gl kullanıcısına yanıt
    Tavsiye için sağol ancak dediğin numarayı yutacak bir tip değil.Birde adam bence kesin beni bırakır çünkü kaşeyi aldı masaya fırlattı resmen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir340

Tavsiye için sağol ancak dediğin numarayı yutacak bir tip değil.Birde adam bence kesin beni bırakır çünkü kaşeyi aldı masaya fırlattı resmen

not kagıdını sana vermeyecek mi verme okula ustanın kını ver
  • mrt__gl kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bende öyle yapacağım ancak şundan korkuyorum okulu arayıp ustanın verdiği notu iptal ettirebilirmi diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir340

Aynen hocam bende öyle yapacağım ancak şundan korkuyorum okulu arayıp ustanın verdiği notu iptal ettirebilirmi diye.

zarf ı kaşeleme olayını onun ıcın onlem olarak alabılırsın.

adama dicen kı not zarfın ıcınde verırcek zarfın agzını kaselemenız lazım bunu diyince adam otekı notun hukumsuz oldugunu dusunur zaten.
    sende yapmayın yaptım bır hata falan dıye ayak yap olsun bıtsın
  • 3 aydır maaşını vermiyorsa ve notlarıda imzalattıysan git son mayıs ve haziranın devamsızlık kağıtlarınıda kaşele birdaha gitme oraya.
  • Okumadım
  • Rahat ol dostum hiç birşey yapamaz senin nerde staj yaptığını yada ne okuduğunu bilmiyom ama yapman gerekenler içinde yerleri silmek olmadığına eminim hani bu yüzden not falan kıramaz bende stajyerim bize böyle temizlik yada kendi kişisel işlerini yaptıramıyolar yasak tabi belediye olması da etkili bu konuda
  • kadir340 K kullanıcısına yanıt
    Not verilen imza atılan kağıdın kopyasını çıkar ve adama imzalata, sonra ustaya imzalattigini ver olmaz mı ?

• SolSerçe kullanıcısına yanıt
    İşte adam ustaya imzalattığım kağıdı biliyor.Onu geri getir derse.
  • kadir340 K kullanıcısına yanıt
    Kağıt dediğin tam olarak nasıl birşey? Staj yapmadım hiç. Hani A4 kağıdı ise git okuldan iste, onun verdiği kağıdı git ustanin imza taklidi ve yeni kağıdı göster. Usta imzali kağıdı yırtar, kendi imzasını yeni kağıda atar. Sende yeni kagidikağıdı vermessin.

Döngü şu şekilde işliyor.
    Ustanın imzaladigi kağıt okuldadir. Sende yeni 2 kağıt bulursun. Ustanin imzasını taklid edersin. Kaşe sendedir hem. Sonra patrona ustanin imza attığı kağıdı ve sizin yeniden imza atacaginiz kağıdı gösterirsin. Yeni kağıda imza atar fakat sen okula götürmezsin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.