Şimdi Ara

Stajyer Ehliyet Canımızı Cok Yakacak mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Olay şu ki ; bir kısmımız acı bir şekilde sertifikayı yılbaşından önce almış olup ama gerek maddi açıdan müsait olmayaşımız gerekse biraz üşengeçliğimizden dolayı stajyer ehliyete kaldık.Stajyer ehliyet demek aşağıdaki şartlara sahip olmak demek ;

İki yıl sürecek olan stajyer ehliyetinde sürücü yanında birisi bulunmadan araç sürebilecek ama üç kez yayaya yol vermediği, İki yıl boyunca trafik ışıkları ile ilgili kuralları üç kez ihlal ettiği, hız limitlerini üç kez ihlal ettiği ve emniyet kemerlerini üç kez takmadığı belirlendiği takdirde ehliyetleri geri alınacak. Kurallar sadece bunlarla sınırlı değil ayrıca okul geçitleri ihlal edildiğinde, yayalara ve bisiklet sürücülerine yol verme konusunda ihlal yaptıklarında, uyuşturucu gibi madelleri bir kez kullandıkları belirlendiğinde, bir kereye mahsus olmak üzere 0,20 promil oranında akollü araç kullanırken yakalanmaları durumunda ve 75 ceza puanına ulaştıkları takdirde ehliyetleri iptal edilmiş olacak.

Sonuç olarak etrafınıza bir bakın.Hangi düzgün sürücü iki sene içinde bir durumdan 3 kere ceza yemiş Ayrıca İstanbul trafiği her ne kadar dehşet-ül vahşet bir durumda olsa da ben kendime inanıyorum ve 2 sene içerisinde bu hatalara düşmeyeceğimi biliyorum .Eğer siz de benim gibi düşünüyorsanız çok fazla sıkıntı etmeyin ve yavaş yavaş bu stajyer ehliyeti kabullenin

• Şahin alıp altını asfaltla aynı seviye yapmazsan müziği son ses açıp çevreyi kirletmezsen ve apaçi gibi sürücülük yapmazsan merak etme 2 sene çabuk geçer :)
  • stajyer sürücülerin yanında biri olması gerekmiyor araç kullanırken öğrendim ben onu.
  • Stajyer ehliyet sahipleri sehir disina yalniz basina cikamiyor diye bir sey duydum asli astari nedir bilen biri aydinlatirsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ObeyYourMaster91 O kullanıcısına yanıt
    Öyle bir şey yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polis maaşı ne kadar
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.