Şimdi Ara

STANDART SAPMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru bazlı standart sapma olmadığını yani bir dersteki tum soruların aynı puanı verdiğini biliyorum peki bu standart sapma tam olarak nasıl etki ediyor? Ders bazlı mı yani? Fiziği mesela bu sene herkes batirdı , fiziğin katsayısı 1,4 iken daha mı yüksek olacak ? BİLENLER Cevaplasin lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ona baskanimiz karar verir sonuclar nasil olsun istiyorsa oyle

• aynen öyle ama cok kucuk farklar bunlar yanı fızık tek başına etse etse 4 puan oynatır max fazladan
  • Ya beyler birde bazı siteler 10 puan eksik hesaplıyor ygsyi pbgden lysyi de aynı şekilde o bizim ygs puanımıza 10 puan nerden geliyor?

• ozenc70 O kullanıcısına yanıt
    gecen senenın hesaplaması oldugu ıcın fazla gelıyor o 2016 katsayıları koyduk falan fiso yalan
  • Colombiya C kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ygs puanlarını fem puanmatiğe yazınca 460 civarı gösteriyor ygs puanım 473 lysde de aynı şekilde bi 10 puan var buna standart sapma falan dedilerdi gene net puanımızdan 10 puan fazla mı gelecek anlamadım ki ben

hocam puanı açıklanmadan once tahmın edebılecek ınsan varsa usune 3 ev 1 araba yaparım :D sımdı bak şöyle fem puanmatık ygsyı daha kolay olan yılların katsayılarını aldıgı ıcın demekkı 2016 onlardan daha zordu bu yuzden puanın dusuk cıkıyor ygs mesela pbg puanzaya gırınce ygs puanımız aynı netlerle daha fazla gosterıyo buda pbg ve puanzanın 2016 dan daha zor bı sınavın katsayılarını baz aldıgını gosterır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fizik mf4 icin atıyorum 1.6 normalde ama standart sapmayla felan 1.7 olabilir ıste ama o standart sapmayı tam olarak neye gore belırlıyorlar nasıl yapıyorlar bilmıyorum ama herhalde ne kadar zor ıse bır ders standart sapmasıda o kadar yuksek oluyordur. mesela mf4 ıcın gecen yıl geometrı 1.7 cıvarında etkı etmıstı ama standart sapmasız hesaplamaya kalkarsan 1.4 oldugunu gorursun
    Hah şimdi soracağım şu sana fem ygsyr 463 benim orjinal ygs 473 pbg de 473 okey lys puanında fem 535 pbg 546 diyor ygsde bu fark vardı pbg doğru dek getirdi ya lysde de pbg puanı dek getirmiş midir gelir mi 540 üstü? Kafayı yiyeceğim herkes nasıl yaptın kaç gelecek diye sorup duruyor lanet girsin ösymye

hocam ppbgden az düşük gelir şöyle diyeyimm ben butun yılların puan farkına baktım max 10 puan oynuyor yıllar arası katsayı farkı ortalamada mesela 2014 2015 4-5 puan falan oynuyor tahmınımce 541 falan herhalde gelir en kotuda 537
    Hee 4-5 diyorsun yani ygsdeki gibi 10 puan fark etmez çok teşekkür ettim kardeşim forumda senin gibi adamlar olsa da rahatça vakit geçirsek beya

ne demek hocam :) başarılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.