Şimdi Ara

lastik hava basıncı kaç psi olmalı? 205/50/16

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
23.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 205/50/16 lastiklerim var acaba kaç psi basmalıyım aracın normal basıncı 205/55/16 orjinal lastiğine göre ancak benim lastiklerim daha ince kaç basmalıyım acaba?

aracın citroen c4 2010 1.6 hdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MCanGuler -- 31 Ocak 2015; 9:52:17 >

• 32-33 önler 34-35 psi arkalar olmalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur13Darkness

32-33 önler 34-35 psi arkalar olmalı

model yılını yanlış yazmışım 2010 model (ilk kasa tipi makyajlı kasa) olacak ama sanırım değişen bişi olmaz
  • MCanGuler kullanıcısına yanıt
    Evet değişen birşey olmaz

• Arabanın ağırlığına göre 2 psi fark eder. Önler 32 arkalar 30 psi normalde. Ama arka dolu ve bagajda ağırsa 35 psi basılabilir. Arka taraf boşken 35 basarsan araba sekiyor gibi hissedersin.

• hepsini 32 bas kurtul
  • Ekonomik sürüş için 38psi

Konfor için 28psi

Ortalama için 32-34psi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim lastikler
    215 55 16 hepsine 32 basiyorum

• 205 55 16 ... hepsine 33 basıyorum
  • Sadece lastiğin ölçülerine göre hava basılmaz. Basılacak hava, araç cinsi ve modelinde göre de değişir.

Arabanızın şöför tarafı kapı içi bölgesinde, size uygun lastik basınçlarının yazması lazım. Onları kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 31 Ocak 2015; 11:36:03 >
  • Arabasina gore degsir ve kimi aracin benzn depo kapaginin icnde yazar,benim arac 2005 meriva,bos iken ôn 32-arka 31 dolu iken on 32arka 33olur..

• Beyler ölçüm yaptırdığınız yeri iyi sorgulayın. Ben bugün Goodyear'ın bayisi olan bir lastikçiye ölçüm yaptırdım, 27 çıktı, aaaa basınç düşmüş deyip 6 psi hava bastı haybeden. Sonra kıllandım ve Speedy isimli başka bir yere gittim, 37 çıktı! Hemen 33'e indirttim. Bu ne rezalet?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.