Şimdi Ara

Lastik basınçları her gün 1 psi düşüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Önleri 33 arkaları 30 olarak ayarlıyorum 2 gün sonra önler 30 civarına inmiş oluyor çoktan, arkalar daha az iniyor. Jantlarda yamukluk var onun etkisi olur mu? Siboplarda mi sorun vardır yoksa? Ne yapmam gerekir sizce? Lastikler sıfır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam jant eğilmişse aradan hava kaçırır zaten. Bütün lastiklerine birden çivi vb. bir madde girmiş olma olasılığı da var tabi ama inşaatta çalışmıyorsanız bu biraz daha küçük bir ihtimal. Ama jant eğildiği zaman aradan hava kaçırır sürekli. Benimde sağ ön jant hafif eğilmiş, 2 haftada 3psi düşüyor daima.

• Sıcakken hava basıp soğukken mi kontrol ediyorsunuz?

• Anladım hocam kesin jantlardan o zaman. Düzeltirler mi peki bunu yoksa Çelik jant mı almak gerekir tek çare?

@UssuzAdam yok hocam soğukken yapıyorum tüm işlemleri

• Merhabalar,
    Lastikçiler jant yamukluğunu makine ile düzeltiyorlar. Daha önce 20 TL ye düzelttirmiştim ben.
    Ayrıca benzinlikteki hava pompalarından havanızı ayarlıyorsanız çokta takmayın çünkü o aletler çok tutarlı değil.
    Hava basınçlarınızı ayarladığınız da başka bir benzinlikte hatta aynı benzinlikte tekrar lastiklerinizi cihaza sokarsanız her lastikte farklı değerler çıkabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: husambaster

Merhabalar,
    Lastikçiler jant yamukluğunu makine ile düzeltiyorlar. Daha önce 20 TL ye düzelttirmiştim ben.
    Ayrıca benzinlikteki hava pompalarından havanızı ayarlıyorsanız çokta takmayın çünkü o aletler çok tutarlı değil.
    Hava basınçlarınızı ayarladığınız da başka bir benzinlikte hatta aynı benzinlikte tekrar lastiklerinizi cihaza sokarsanız her lastikte farklı değerler çıkabilir.

anladım hocam sizinkiler de kapaklı kara jant mıydı çelik miydi? lastik havalarını wert diye tek pistonlu bi ayak pompasıyla şişiriyorum.

• Şirket aracı. Çelik jant değil normal kapaklı kara janttı resimlerinizde ki janttan. Kış lastiği taktırmaya gittiğimde tamirci çoçuk abi jantta eğilmiş düzeltelimmi dedi 20 TL ye makinaya sokup düzelttiler. Kullandığınız ürün hakkında bir yorum yapamayacağım. Ama söylemek istediğim şişirme cihazları çok tutarlı olmuyor. Eğer basınç değerleriniz lastiğinizin asgari - azami değerler arasındaysa 1 - 2 psi lık farkların çok sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum. Tabi lastik basıncı hakkında daha bilgili bir arkadaşın fikri daha aydınlatıcı olacaktır.

İçinizin rahat olması için yolunuzun lastikçiye düştüğü bir gün, şöyle de bir sıkıntı yaşıyorum bir kontrol edebilir misiniz diye rica edip kontrol ettirin lastiklerinizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husambaster -- 29 Ekim 2016; 14:21:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.