Şimdi Ara

stanley 1.9 litre termos fırsatı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
19
Favori
46.784
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fezalii

Amazon ve çakma ürün

Amazon'da yenisin galiba, cok asiri derecede cakma urun alan var orijinali yerine bizzat amazon'dan.

Ama iade politikasi iyi orasi ayri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 9 Temmuz 2017; 12:59:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de parama bakarım ama arada uçurum yoksa yerli malı tercih ederim. Üstteki arkadaş doğru birşey söylemiş, kalite farkı uçurum değilse elini taşın altına koyup yerli markaya destek vermek gerekiyor.
  • Bizim tam 27 yıllık Stanley marka termosumuz var beyler aşırı derece hoyrat kullanıma rağmen daha bana mısın demedi.

Anne ve babam balayında almışlar o günden beri avlarda pikniklerde kamplarda gezilerde ve bizzat acımasızca benim öğrenci evimde 4 yıl kullanıldı. Kardeşimde de el versiyonu var birkaç yıldır o da taş gibi.

Stanley dünyanın en büyük f/p efsanesidir benim gözümde.
  • kozlulum67 K kullanıcısına yanıt
    hocam iyi hoş olmuş hayırlı olsun fakat böyle şeyleri yazmayın lütfen. kişiye özel bir durum olmuş. şimdi millet bu durumu sömürmeye çalışır ondan sonra amazon ürünleri kapatıyor.
  • Bir termosa markası ve yapıldığı malzeme ne olursa olsun bu kadar para veren ölücülükten emekli olsun. Böyle ölücülük olmaz öldürmeyin şu ruhu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Javelin. -- 9 Temmuz 2017; 14:3:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hauntblast

Bir termosa markası ve yapıldığı malzeme ne olursa olsun bu kadar para veren ölücülükten emekli olsun. Böyle ölücülük olmaz öldürmeyin şu ruhu.

Hocam saçmalamayın 115 liraya türkiyeden 36 saat boyunca sıcak tutan termos bulun bana, inanın hepsini denedim ama yok. 2 ay önce köye gittiğimizde bulmuştum en az 35 senesi var termosun hala nasılsa sıcak tutuyor inanılacak gibi değil..
  • anlata anlata banada aldırdınız zaten :)

toplamda 2 tane aldım . birincisi dediğim gibi

2 qt olanı =Price: $21.56 + $11.71 Shipping

ikincisini de şimdi aldım birde küçük olsun diye

$19.82 + $13.90 Shipping

Toplamda 67 dolar ediyor yani 242 tl türk parasıyla .Ama arkadaşların uyarısyla chate bağlandım ve iki tane ürün alıyorum biri büyük biri küçük .küçük olanın kargosu daha pahalı nasıl oluyor dedim. Yetkili kişi bana yardımcı olmak için şöyle yaptı siz bu haliyle alın . Tüm işlemler tamamlandıktan sonra size küçük termosun kargo parasının yarısını iade edeceğiz dedi.Kendisi insiyatif kullanmış. Yani buradan 7 dolar bir karım olacak.Toplamda cebimden 2 termor için çıkacak para 60 dolar oluyor. 217 tl olcak.Yani türkiyeden alacak olsam bir büyük stanley termos fiyatına bir büyük birde küçük almış olacağım.İnşallah :)

• quote:

Orijinalden alıntı: OzzyCreek

quote:

Bir termosa markası ve yapıldığı malzeme ne olursa olsun bu kadar para veren ölücülükten emekli olsun. Böyle ölücülük olmaz öldürmeyin şu ruhu.

Hocam saçmalamayın 115 liraya türkiyeden 36 saat boyunca sıcak tutan termos bulun bana, inanın hepsini denedim ama yok. 2 ay önce köye gittiğimizde bulmuştum en az 35 senesi var termosun hala nasılsa sıcak tutuyor inanılacak gibi değil..

Hocam 36 saat tutsa ne olacak ki yav git al 15 TL'ye normal bir şey. Görende komandosun sanacak.

• quote:

quote:

quote:

Hocam 36 saat tutsa ne olacak ki yav git al 15 TL'ye normal bir şey. Görende komandosun sanacak.

başkasını bilmem ben sürekli yollardayım.Çok termos denedim ama hiç biri doğru düzgün sıcak soğuk tutmuyor.Örneğin evdeki demleme çayı termosa koyduğumda hiç bir termosta 3 saat sonra aynı haliyle içemedim.İnşallah bu termosta bu dertten kurtulurum

• quote:

quote:

quote:

Evet komandoyum, yüksek rütbeli askerim bilmeden yargılamayın. Ayrıca 15 liraya temos bile yok 1.9 litlerik siz saçmalamayın..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet komandoyum, yüksek rütbeli askerim bilmeden yargılamayın. Ayrıca 15 liraya temos bile yok 1.9 litlerik siz saçmalamayın..

Çavuşum benim.

• fezalii kullanıcısına yanıt
    hocam bana bir yardım eder misin almak istiyorum ama daha önce hiç amazondan bir şey almadım. bu arada sıcak veya soğuk su fark etmeksizin 6 saat civarı korusa yeter bana :)
  • Bim'de gördüm lan ben bunu geçen hafta
  • kozlulum67 K kullanıcısına yanıt
    selamlar,satıcıyla chat bölümü nerede amazonda acaba,çok sık alışveriş yapmıyorumda amazondan ?
  • Arkadaşlar ben aldım,kargoda alt tarafında göçük olmuş yapılacak birşey var mı iade süreci çok sıkıntılı mi

• quote:

Orijinalden alıntı: serden

selamlar,satıcıyla chat bölümü nerede amazonda acaba,çok sık alışveriş yapmıyorumda amazondan ?

Ben de baktim arayacak gibi oldum amazon live chat yazip arattim google da

• quote:

Orijinalden alıntı: anteplee35

Bim'de gördüm lan ben bunu geçen hafta

• quote:

Orijinalden alıntı: Kilo Moana

Bizim tam 27 yıllık Stanley marka termosumuz var beyler aşırı derece hoyrat kullanıma rağmen daha bana mısın demedi.

Anne ve babam balayında almışlar o günden beri avlarda pikniklerde kamplarda gezilerde ve bizzat acımasızca benim öğrenci evimde 4 yıl kullanıldı. Kardeşimde de el versiyonu var birkaç yıldır o da taş gibi.

Stanley dünyanın en büyük f/p efsanesidir benim gözümde.

Resim varmi 27 yillik termosun :) model ayni mi merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caloom -- 9 Temmuz 2017; 16:59:38 >
  • Geçen hafta kut 3.5 iken amazondan 1.4qt yani 1.3lt'lik modelini sipariş ettim,ülkemizde 260₺'ye satılıyor;amaZon ile 145₺'ye geldi...Her üründe bu kadar avantaj olmuyor ama baZen böyle farklar olabiliyor...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.