Şimdi Ara

stanley 1.9 litre termos fırsatı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
19
Favori
46.773
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karakteristik61

Bu ürün çay muhafaza etmek için uygun mudur ? Yoksa şu linkteki ürün mü daha uygun olur. Babamlara hediye olarak alacağım. Köyde tarlaya bahçeye giderken çok lazım oluyor. Yerli bir ka marka aldılar ama hemen bozuldular.
    https://www.amazon.com/Stanley-10-02110-001-Adventure-Grumbler-Stainless/dp/B018XNYXLC/ref=pd_rhf_yast_s_qp_6?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B018XNYXLC&pd_rd_r=BFYR9ZDKM4QHDKTN0XYZ&pd_rd_w=XDzjV&pd_rd_wg=05oo4&psc=1&refRID=BFYR9ZDKM4QHDKTN0XYZ

Hocam ürünü 20 yılı aşkın süredir kullanıyorum. İçine çay koyunca hiç açmazsanız en az 48 saat sıcak kalıyor. Normal kullanımda 24 saat sıcak kalıyor en az.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Anladım hocam. Peki benim eklediğim likteki ürün mü çay için uygun olur yoksa konudaki tavsiye edilen model mi ? Aynı marka ve hacimleri aynı. Aralarında ne fark var acaba ?
  • karakteristik61 kullanıcısına yanıt
    Senin eklediğinde kapağı açmadan sıvı transferi yapamıyorsun sanırım (ibiktarzi tarzi bisi göremedim) o acidan bu ürün daha kullanışlı

Ancak bu ürün 1.9 litre, yani hacmi baya yüksek, çay için daha düşük hacimli olanı alabilirsin gerçekten tüketim bu kadar çok değilse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=QvvITJdVSUM

arkadaşlar bu vidyoda bir made in usa var bir de chine var. Bizim aldığımız ne malı? Aralarında fark var mı, aldım ama iptal de edebilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karatech

Bu fotoyu Nisan ayında Atatürk'ün Şişli'deki evinde çektim. Şimdikilere benziyor ve sağlam duruyor.

stanley 1.9 litre termos fırsatı

Hocam bu made in usa , bu aldığımız sanırım made in çin, acaba aralarında kalite farkı olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

quote:

Orijinalden alıntı: karatech

Bu fotoyu Nisan ayında Atatürk'ün Şişli'deki evinde çektim. Şimdikilere benziyor ve sağlam duruyor.

Hocam bu made in usa , bu aldığımız sanırım made in çin, acaba aralarında kalite farkı olur mu?

kesinlikle olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• xweser X kullanıcısına yanıt
    Sizce almak ne kadar mantıklı bunu? Hiç kimse buna değinmemiş.
  • Bence almak mantıklı.daha önce mail atmıştım china üretiminiz var diye onlarda biz üretimlerimizi china spain Meksika ve usa olarak yapıyoruz ama Stanley kalitesi ile ömür boyu garanti veriyoruz bundan kuşkunuz olması demiştiler

• aslan_kıral A kullanıcısına yanıt
    Hocam alamıyorum şimdi kaldırmışlar mı kampanyayı
  • eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    Bende alamadım bekliyorum tekrar çıkar diye

• Bana büyük bir şey lazım değildi, günlük kullanımlar için şunu aldım :https://www.amazon.com/gp/product/B00NONCPHQ/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

Ben ayın altısında 12.20 dolara aldım, şu an 11.27 dolar. (Camel Camel'de en düşük 10.13 gözüküyor) Enpara kampanyası geçmesin diye aldım geçtim, dahası amazon assistant'tan 25 dolar üzerine 5 dolar kampanyası ve amazon'un 100 dolar yükleyene 10 dolar yükleme kampanyalarını birleştirdim.

25/5 kampanyası :https://www.amazon.com/gp/BIT/aapromo?ie=UTF8&bitCampaignCode=a0050

• stanley 1.9 litre termos fırsatı

Kargoda hasar görmüş ve ürün geri dönmüş. Kampanyalı fiyatı da kaldırmışlar. Müşteri hizmetleri para iadesi ve eğer başka bir ürün siparişi geçersem 18 dolar kupon teklif etti. Ben de Şu linkteki ürünü sipariş geçtim.

https://www.amazon.com/dp/B008YB4V52/ref=cm_sw_r_sms_apa_RXYzzbSX964Z6

Adamlar kupon ile yetinmeyip bir de 40 dolarlık Amazon Global Priority Shipping hizmeti ile bedavaya yolladılar.35 dolarlık ürün, 40 dolarlık hızlı kargo hizmeti bana 26 dolara gelmiş oldu 8 dolar civarı bir vergi ödedim sadece. Adamlar aşmış. Harbiden aşmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Efe

Kargoda hasar görmüş ve ürün geri dönmüş. Kampanyalı fiyatı da kaldırmışlar. Müşteri hizmetleri para iadesi ve eğer başka bir ürün siparişi geçersem 18 dolar kupon teklif etti. Ben de Şu linkteki ürünü sipariş geçtim.

https://www.amazon.com/dp/B008YB4V52/ref=cm_sw_r_sms_apa_RXYzzbSX964Z6

Adamlar kupon ile yetinmeyip bir de 40 dolarlık Amazon Global Priority Shipping hizmeti ile bedavaya yolladılar.35 dolarlık ürün, 40 dolarlık hızlı kargo hizmeti bana 26 dolara gelmiş oldu 8 dolar civarı bir vergi ödedim sadece. Adamlar aşmış. Harbiden aşmış

iyimis hayirli olsum. Cidden adamlarin herseyi musteri menuniyeti ustune helal olsun :):)

Bu arada benim iki kargom hala yolda biri 19 u biri 28 I varacak gorunuyor.Bunda cay icmemizin ne sakincasi var diye mail attim gonul rahatligiyla cayinizini için yazmis.Sadece leke yapabilir yada yikamasi sorun olabilir demis onun icinde tiyo yazmislar iste

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Efe hocam aynısı benim başıma geldi. kargo paketi hasar görmüş diye gönderene iade edilmiş. kargo yeniden gönderilir mi ne yapmam lazım yardımcı olur musun ? şimdiden teşekkürler.
  • Alışmışız çin mallarına biraz değişik geldi tipi Top mermisi gibi mübarek.

• nthng kullanıcısına yanıt
    Hocam şu an 2qt olan model Amazon stoklarında yok. Diğer satıcılarda var ama fiyatı 42 dolar görünüyordu en son. Müşteri hizmetlerine bağlanıp durumu anlatın para iadesi yapıyorlar. Ben alternatif olarak başka ürün seçmek istediğimi söyledim ona da yardımcı oldular.

• bana ücret iadesi yapabileceğini söyledi. başka seçenek sunmadı. ürüne çok ihtiyacım var dememe rağmen kabul etmedi. anlamadığım şey paket hasar gördüyse bunda benim suçum nedir.
  • nthng kullanıcısına yanıt
    19 unda stoklara tekrar girecek görünüyor. Bence bekleyin stoklara girince sepete atın ve müşteri hizmetleriyle görüşüp bu aksaklıktan ötürü yardımcı olmalarını talep edin. Hiç olmazsa özür mahiyetinde kargo ücretini sıfırlasınlar

• Efe E kullanıcısına yanıt
    Ürün tekrar satışa girmiş ama 10 dolar daha pahalı olarak.
    Bekleyip görelim belki tekrar düşer fiyatı.
    Bir aylık prime üyelik verdi, ama anlamı nedir bimiyorum. Yurt dışına kargo ücretsizmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerzami -- 15 Temmuz 2017; 22:36:19 >
  • ürün tekrar stokta. dün geri ödeme istemiyorum diye ısrarla söylememe rağmen geri ödeme yapılacağına dair mail gönderilmiş. az önce müşteri temsilcisine tekrar bağlandım. ancak bana yapabileceğin bir şey yok dedi.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.