Stanley 1,9 Lt Termos (Sıcaklık: 45 Saat Soğukluk: 48 Saat Buzlu: 192 Saat) 599 TL amazon Stanley Yetişkin Klasik Vakumlu Termos Yeşil,1,9 Lt https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07PBN67YJ/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 19 Ocak 2022; 8:17:3 > |
Stanley 1,9 Lt Termos (Sıcaklık: 45 Saat Soğukluk: 48 Saat Buzlu: 192 Saat) 599 TL
-
-
termosa 600 vermekte ne bileyim🤔
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Termos Türkiye'nin kırmızı çizgisidir. Uzun zamandır termos konusu görmemiştik çok şükür açıldı yine.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vay be, ekonomik kriz nedeniyle bir süredir "Stanley termos" ve "kamp sandalyesi" gündemden düşmüştü. Anılarım depreşti…
Tuvalet kağıdı fırsatları IN
Stanley termos fırsatları OUT
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glory34 -- 19 Ocak 2022; 9:29:9 >
Kafelerde çay olmuş 6 TL. 100 bardakta kendini amorti ediyor. Kendi çayımızın maliyetini, su ısıtma maliyetini de ekleyelim. 200 bardak olsun. Termos mantıklı :)
Ekleme: lacivertini aldım. Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paladinho -- 19 Ocak 2022; 10:10:31 > -
600 lira mantıksız
-
markette çay kahve bedavamı, hiç bişey içmemek sıcak fırsat sıfır tüketim sıfır enflasyon
Fiyat güzel, öteki türlü 1.9lt tek termos alacağıma 2 tane 1-1.2lt termos alır birine sıcak birine soğuk içecek veya birine çay birine kahve gibi alternatif yapmayı tercih ederim.
Bu arada laciverti daha da ucuzmuş; 585,90
Edit: Dikkat edilmesi gereken bir konu var Stanley ürünleri ile ilgili; eğer yetkili distribütör (Kutup Ayısı olmalı) garantili orijinal ürün aldıysanız ömür boyu garantisi vardır. Ama eğer paralel ithalat bir ürün aldıysanız 2 senedir garantisi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Father Torque -- 19 Ocak 2022; 11:0:7 > -
bunun özelliği ne ki 2 gün sıcak su tutabiliyor. Yoksa sıcak dediği 90 dereceden 40 dereceye düşmesi mi
-
Contigo fiyatı aynı kaldı ama stanley 2 kat arttı. Ben contigo kullanıyorum gayet memnunum. Arasında birkaç derece oynuyor performans
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İhtiyaç varsa fiyat çok iyi ama böyle büyük termos yerine farklı ebatta küçük termoslar daha kullanışlı oluyor. İster istemez koku oluyor. Bir gün çay yapıp ertesi gün soğuk su koyayım deyince kokuyor. Koca termosa kahve yapmak olmuyor vs.
3-4 tane 320-500ml termosum var. Bir tanesi dem için. Diğerleri kahve vs. İki tane de 1 litrelik var. Onlara da su dışında bir şey koymuyorum. Hem koku olmuyor hem de daha ihtiyaca yönelik kullanabiliyorum.
-
sinbo termos 40 lıra ne grk var
-
aynen, sinbo termosa hiç gerek yok, ucuz diye almamak lazım.
-
amazon.comStanley Classic Vacuum Bottle 1.9l Flaskhttps://www.amazon.com/Stanley-Classic-Vacuum-Bottle-Flask/dp/B07PBN67YJ?th=1
Stanley Classic - Botella de vacío (1,9 L)
Precio:US$72.64 - US$101.00
-
44 dolara denk geliyor fiyat bence de çok iyi yurt dışında 70 - 100 dolar
-
neye göre
elimde paşabahçeden aldığım termos var 4 -5 saatte sıcaklığını yitiriyor aldığım en dandik termos
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 19 Ocak 2022; 15:40:13 > -
Hb da da 550 ye çok gördüm temin edildiğini hb takip edin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
%43 indirimli hali 658 tl
1 ayda fiyatlar %50 arttı 1 Aralık 2021 de 450 tl ye bile alınabiliyordu
-
Hb 250/50 ler oluyor bu sıralar tıkla kazan şansınızda varsa uyguna düşebilir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
600 mantıksız, 600 lira gayet mantıklı.
Termos Türkiye'nin kırmızı çizgisidir. Uzun zamandır termos konusu görmemiştik çok şükür açıldı yine.
|
termosa 600 vermekte ne bileyim🤔
|
Vay be, ekonomik kriz nedeniyle bir süredir "Stanley termos" ve "kamp sandalyesi" gündemden düşmüştü. Anılarım depreşti…
Tuvalet kağıdı fırsatları IN Stanley termos fırsatları OUT |
markette çay kahve bedavamı, hiç bişey içmemek sıcak fırsat sıfır tüketim sıfır enflasyon
|
Benzer içerikler
- sinbo espresso makinesi
- seg çamaşır makinesi yorumları kadınlar kulübü
- seg scm 10e14 inv 10 kg çamaşır makinesi yorumları
- nokia 8010
- tcl 58p733 yorum
- telegram indirim kanalları
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X