Şimdi Ara

Star Wars Jedi: Fallen Order Türkçe Yama Apex Çeviriye Devredildi (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
394
Cevap
39
Favori
17.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
138 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Faramir

Kolay gelsin. Bu oyunu oynamadan önce Star Wars'ın herhangi bir oyun serisini oynamamız lazım mı? Oyun hikayesi tamamen diğer oyunlarından bağımsız mı?
    Bu oyun için özel olarak çıkan "Star Wars: Jedi Fallen Order - Dark Temple comics" adında mini serisi var 5 bölümlük. Bunu okuyabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jepalion -- 10 Aralık 2019; 10:47:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alix1058

Öncelikle emeğin için çok çok teşekkürler oyunun menu ayarlarında ingilizce kalan yerler var oralara bir düzenleme olacak mı acaba ?

Alıntıları Göster
    Hangi kısımlar olduğunu bana özelden yaz düzenleyeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheHorse

Full versiyonu tahmini ne zamana biter hocam?

Alıntıları Göster
    Maalesef kesin bir tarih veremiyorum.
  • yıkacaklar mı yıkıcaklar mı :D yama için teşekkür ederim eline koluna sağlık. Sıcak sıcak indirdim güncellenmişken :)
  • Yama için teşekkür ediyorum, elinize sağlık .
  • quote:

Orijinalden alıntı: jepalion

Hangi kısımlar olduğunu bana özelden yaz düzenleyeyim.

Alıntıları Göster
    Gamepad tuş atama yerleri kontroller sekmesi oyunun ayarlar kısımlarını bir bakın ingilizce olan yerleri göreceksiniz tekrar yama için teşekürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alix1058 -- 11 Aralık 2019; 18:12:5 >
  • Oyunda pek çok gezegen karakter yaratık vs açıklaması var full sürümde bunların hepsi Türkçe olacak mı acaba?
  • Bazı eksik kalan kısımları, bazı hataları düzenleyip yamayı güncelledim. Güncel halini indirmeyi unutmayın. Güç sizinle olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jepalion -- 11 Aralık 2019; 19:9:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Residentevil8

Oyunda pek çok gezegen karakter yaratık vs açıklaması var full sürümde bunların hepsi Türkçe olacak mı acaba?
    Evet, ama gezegen ve karakter açıklamalarının ve bölüm özetlerinin bazı kısımlarında satır sayısı kısıtlamasına takılıyorum. Bu yüzden bazı yerleri sadeleştirerek en anlaşılır şekilde çeviriyorum.
  • Bu arada ilginizi çekebilir final sahnesinin Türkçe Dublajı yapılmış. Merak edip izlemek isteyenler için bir link bırakıyorum. (Dikkat Video Spoiler İçerir) Türkçe Dublajlı Final Sahnesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jepalion -- 11 Aralık 2019; 19:19:11 >
  • jepalion kullanıcısına yanıt
    Güncelleme geldi ve yama çalışmıyor şu anda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korsanes

bende de aynı sorun oldu :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korsanes

Oyuna bir update geldi. Update sonrası yama çalışmıyor maalesef. Yamanın eski sürümlerini de denedim onlarda çalışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jepalion -- 11 Aralık 2019; 21:17:27 >
  • Sorun çözüldü. Oyun dosyalarınızı doğrulattıktan sonra yamayı tekrar yükleyin sorunsuz çalışacaktır. Originden oynayanlar oyunu repair, steamden oynayanlar özellikler>yerel dosyalar>oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula dedikten sonra yamayı kurup oynayabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jepalion

Sorun çözüldü. Oyun dosyalarınızı doğrulattıktan sonra yamayı tekrar yükleyin sorunsuz çalışacaktır. Originden oynayanlar oyunu repair, steamden oynayanlar özellikler>yerel dosyalar>oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrula dedikten sonra yamayı kurup oynayabilirler.
    bende olmadı ya şans yapıyorum sonra delüx için download a giriyor orda bişeyler indiriyor :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: djorkaeff

bende olmadı ya şans yapıyorum sonra delüx için download a giriyor orda bişeyler indiriyor :(

Alıntıları Göster
    Eski yamaya ait .pak dosyasını silip yapmayı dene.
  • Origin ve steam sürümü harici oynayanlar eski yamaya ait .pak dosyasını silip yeni yamayı klasöre atmaları yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jepalion -- 12 Aralık 2019; 0:42:21 >
  • Verdiğin emek için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jepalion kullanıcısına yanıt
    hocam ben sadece hikaye modunu oynamayı düşünüyorum, yamanın final sürümünü beklemeye gerek var mı?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.